ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 09.09.2014 : 22:29 Υπερψηφίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ME TO ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ.ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ  ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΥΣΙΚΟ.ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΧΑΙΡΕ ΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ.ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗ.ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.
Με ονομαστική ψηφοφορία για τα τρία κυριότερα άρθρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ολοκληρώθηκε στο Γ' Θερινό Τμήμα η επί των άρθρων υπερψήφισή του.
Στην ονομαστική ψηφοφορία σημειώθηκαν αποκλίσεις από την επίσημη κομματική γραμμή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με την Ραχήλ Μακρή και τον Παύλο Χαϊκάλη να καταψηφίζουν όλα τα άρθρα, όπως επίσης και από την επίσημη γραμμή της ΔΗΜΑΡ, με τη Μαρία Ρεπούση να καταψηφίζει το επίμαχο δεύτερο άρθρο και να δηλώνει "παρών" στα άλλα δύο.

Τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας έχουν αναλυτικά, ως εξής:
* Για το πρώτο άρθρο που αφορά τη δημόσια υποκίνηση ρατσιστικής βίας ή μίσους, ονομαστική ψηφοφορία είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή.
Υπέρ ψήφισαν 58 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), ενώ "παρών" ψήφισαν 31 βουλευτές: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εκ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακολούθησαν την κομματική γραμμή (Γ. Δημαράς και Μ. Κόλλια-Τσαρουχά), η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης. Κατά του άρθρου ψήφισαν δέκα βουλευτές: Οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος, και οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.
* Για το δεύτερο άρθρο που αφορά την κακόβουλη άρνηση των γενοκτονιών που έχει υπερψηφίσει η ελληνική Βουλή, ονομαστική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.
Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 54 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), κατά τάχθηκαν 42 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, KKE, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρ. Αηδόνης, Π. Τατσόπουλος, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος), ενώ "παρών" δήλωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας, Μ. Ανδρουλάκης και Δ. Ψαριανός.
* Το τρίτο άρθρο αφορά τη δίωξη των δραστών των παραπάνω αξιόποινων πράξεων, ακόμα και αν τα διαδικτυακά μέσα που χρησιμοποιούν βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Ονομαστική ψηφοφορία γι' αυτό είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή.
Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 60 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ανεξάρτητοι βουλευτές), 29 ψήφισαν "παρών" (οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης), ενώ κατά του άρθρου τάχθηκαν δέκα βουλευτές (Χρυσή Αυγή, KKE, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου