ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Ν.Δένδιας: "Δεν έχουμε ενοχές: Είναι λαθρομετανάστες" 15/11/13 - 13:11


ΤΙ ΛΕΣ??ΜΠΑ Ο ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ?? ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ??ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??


Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο, και με αυτόν τον τρόπο να περάσουν τους λαθρομετανάστες στην ελληνική κοινωνία ως "μη κανονικούς" μετανάστες (στον τηλεπτικο σταθμό Alpha επέμεναν ότι "Πνίγηκαν μετανάστες"!). Είναι ορολογίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων με σκοπό την διάλυση των εθνών.
 
Τη λύπη του για τα θύματα της τραγωδίας ανοικτά της Λευκάδας όπου βρήκαν το θάνατο παράνομοι μετανάστες εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στη Βουλή επισημαίνοντας ότι «θα κάνουμε τα πάντα για την περίθαλψη των επιζώντων», αλλά πάντως έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε ότι αφορά το όλο σκηνικό:
 
Καλούμενος να σχολιάσει τον όρο «λαθρομετανάστες» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι: «Για εμάς όποιος παραβιάζει τα σύνορα είναι παράνομος.  Αυτό είπε ο πρωθυπουργός και αυτή είναι η κοινή προσπάθεια με την Ιταλία – Μάλτα κ.α. Δεν θα κρύψουμε ούτε θα ωραιοποιήσουμε τους όρους. Διεκδικούμε τον όρο illegal και όχι irregular. Δεν έχουμε ενοχικά σύνδρομα. Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία και τα σύνορά μας».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου