ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΗΠΑ: Αβάσιμα και προκλητικά τα όσα λέει ο Ερντογάν

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛ.ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .





Στην απερίφραστη καταδίκη των ισχυρισμών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα στην Αίγυπτο, προχώρησε η Ουάσιγκτον.
 
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Τζος Έρνεστ δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του Τούρκου πρωθυπουργού είναι«προσβλητικοί, αβάσιμοι και λανθασμένοι».
 
«Καταδικάζουμε έντονα τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Ερντογάν. Το να υπαινίσσεται κανείς ότι το Ισραήλ είναι κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνο για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Αίγυπτο είναι προσβλητικό, αβάσιμο και λανθασμένο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζος Έρνεστ.
 
Ο Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του σε στελέχη του κόμμάτος του, είπε νωρίτερα ότι το Ισραήλ ήταν αυτό που ενορχήστρωσε την καθαίρεση του ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.
 
«Ξέρετε αυτό που λένε, ότι στην Αίγυπτο η δημοκρατία δεν στηρίζεται στις κάλπες. Ποιος βρίσκεται πίσω απ΄ αυτό; Το Ισραήλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά του.
 
Οι αιγυπτιακές αρχές απέρριψαν επίσης αυτές τις κατηγορίες, υπογραμμίζοντας ότι οι δηλώσεις του Ερντογάν είναι αβάσιμες.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου