ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ντοκουμέντο από Ιαπωνία

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44037:2011-06-20-110000&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz1PwBSZYAz

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.

Σε δημοψήφισμα με κάλπες στην πλατεία Συντάγματος, με έναρξη την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τόσο του Λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα αλλά και σε όλον τον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση της αντιμνημονιακής, αντινεοταξίτικης συμπαράταξης όλων των Ελλήνων πολιτών, προχωρά στην πρόταση αυτή, με στόχο την κλιμάκωση της δράσης των εξεγερμένων Ελλήνων, που κατακλύζουν καθημερινά την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων.

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Δεδομένου ότι, η κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:

1. Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.

2. Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.

3. Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.

4. Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.

5. Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων,

κρίνεται ως εντελώς αναγκαία, η προσφυγή του ελληνικού Λαού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος υποχρεούται βάσει του θεσμικού του ρόλου, να ζητήσει την διάλυση της σημερινής Βουλής. Με παράλληλη διενέργεια Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης όλου του ελληνικού Λαού στη Βουλή, όπου ο Λαός θα συναποφασίσει για την αλλαγή του Συντάγματος και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.


Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες:

-       Να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το δημοψήφισμα της Κυριακής, 26ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.
-       Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνουν προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.
-       Να μην προβάλλονται οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές, παρά μόνον όσα προβάλουν την ανάγκη ενότητας του Πατριωτικού-Δημοκρατικού χώρου, της συντριπτικής δηλαδή πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.
-       Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.
-       Να ενισχύσουν σε κάθε περίπτωση την κεντρική λογική που υπάρχει από την αρχή των κινητοποιήσεων, πως η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος και των πλατειών των ελληνικών Πόλεων, είναι υπόθεση όλων μας. 
-       Να προωθήσουν σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, Τύπο και Διαδίκτυο μπορούν, την διενέργεια του δημοψηφίσματος.
-       Να ενισχύσουν την Περιφρούρηση με εθελοντική παρουσία.
-       Να δηλώσουν ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών του Δημοψηφίσματος.
-       Να έλθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή Περιφρούρησης της Πλατείας Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη Νίκης 33.

Παράλληλα, καλούνται όλες οι Πατριωτικές Οργανώσεις, τα Κινήματα και οι Επιτροπές Περιφρούρησης  των αντιμνημονιακών αντινεοταξίτικων κινητοποιήσεων των ελληνικών Πόλεων, να έλθουν σε επαφή με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, symmaxiaellada@gmail.com έτσι ώστε να συγκροτηθεί Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Κινητοποιήσεων, πάντα φυσικά ανοιχτό σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com

Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Πηγή: ηλ.τα.


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44037:2011-06-20-110000&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz1PwBPf2k4

Απάντηση Ευρωβουλής στο θέμα του Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44039:2011-06-20-170000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz1PwA4oVMv

Απάντηση Ευρωβουλής στο θέμα του Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους
Στην ερώτηση που κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος στην Ευροβουλή, σχετικά με την πρόθεση κατάχωσης του  Ιερού Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους στην Αγορά των Αθηνών, η Κομισιόν απαντά:

1. Οι ελληνικές αρχές υπέβαλαν στην Επιτροπή αίτηση συγχρηματοδότησης μεγάλου έργου για τη γραμμή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου Κηφισιά-Πειραιάς (ΗΣΑΠ). Σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις των διαρθρωτικών ταμείων για τα μεγάλα έργα, οι υπηρεσίες της Επιτροπής εξετάζουν την αίτηση αυτή την περίοδο.

2. Η Επιτροπή υπενθυμίζει στον κ. βουλευτή ότι ο πολιτισμός είναι αρμοδιότητα των κρατών μελών τα οποία είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση σχετικών συμβάσεων και εθνικών κανόνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η Επιτροπή από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, δρομολογεί μελέτη για την υιοθέτηση μέτρων και την μόνιμη εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου από τις γραμμές του ΗΣΑΠ

3. Με βάση τους σχετικούς κανόνες για τα μεγάλα έργα, η Επιτροπή θα εξετάσει αίτημα των ελληνικών αρχών για την τροποποίηση του σχεδίου και την ανακατασκευή της γραμμής με τρόπο ώστε να προστατευτεί το μνημείο. 


Αναλυτικά η ερώτηση ήταν η εξής:

1. Συγχρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς πόρους η ανακατασκευή της γραμμής 1 του μετρό, στο τμήμα που περιλαμβάνει τη διέλευσή της από την αρχαία αγορά;

2. Τηρούνται στο συγκεκριμένο έργο οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί και οι συμβάσεις για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς;

3. Είναι επιλέξιμες για ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση οι επιπλέον δαπάνες που θα απαιτούνταν για συνδυασμό της ανακατασκευής της γραμμής με παράλληλη ανάδειξη του μνημείου;


Η απάντηση καταπέλτης, «ο πολιτισμός είναι αρμοδιότητα των κρατών μελών τα οποία είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση σχετικών συμβάσεων και εθνικών κανόνων», έρχεται  στην κατάλληλη στιγμή. 

Να θυμίσουμε ότι στις 24.06.2011 μετατέθηκε, μονομερώς -πράγμα απίθανο για τα δικαστικά δεδομένα της χώρας μας- η ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που είχε οριστεί στις 02.08.2011.

Η απάντηση της Κομισιόν όμως, δεν δίδει χρονοδιάγραμμα για την μετατόπιση της γραμμής του ΗΣΑΠ.

Ο αγώνας είναι για την εμφάνιση ολοκλήρου του Βωμού στο φως, ΤΩΡΑ...

Γι αυτό αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε...

Μία από τις λύσεις που προωθούμε είναι ο κυλιόμενος διάδρομος, είναι μια κατασκευή εύκολη, γρήγορη, οικονομικά εφικτή, που εξυπηρετεί όλους.


Συνειδητοί Ενεργοί Πολίτες 

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44039:2011-06-20-170000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz1PwAA38vi

Εξωφρενικό επεισόδιο με την (Γερμανίδα) γυναίκα του Πετσάλνικου. Στα όρια η οργή του κόσμου.


Το συμβάν λαμβάνει χώρα σε πτήση της προηγούμενης εβδομάδας (από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για την πτήση του Σαββάτου 11 Ιουνίου ή Κυριακή 12 ιουνίου όποιος γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία ας μας στείλει ένα μήνυμα) από Αθήνα προς… Καστοριά.
Η Κυρία Πετσάλνικου καθήμενη σε μια από τις θέσεις του αεροπλάνου, ακούει την
συζήτηση δυο ανδρών που κάθονται κοντά της στο αεροπλάνο μερικές θέσεις πιο πίσω.
Ο ένας από τους δυο σχεδόν διαμαρτυρόμενος λέει στον συνταξιδιώτη του περίπου αυτά:
“Δε μπορείς να φανταστείς ποιον είδε στο Λονδίνο ο γιος μου που σπουδάζει εκεί, την Πέμπτη το βράδυ! Τον Παπανδρέου με τη γυναίκα του και κάποιους άλλους! Πήγανε για ..σούσι σε ένα πανάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου όπου πηγαίνουν η Μαντόνα και άλλοι celebrities ! Ακους εκεί! Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός πάει να διαπραγματευτεί την 5η δόση του δανείου στο Λουξεμβούργο με τον Γιούνκερ, και αυτός ο αθεόφοβος κάνει σπατάλες στο Λονδίνο!”
Η κουβέντα συνεχίστηκε με διάφορους χαρακτηρισμούς για τον Γιώργο Παπανδρέου και ακούστηκαν διάφορα από τους συνομιλητές , οι οποίοι κατά τις πληροφορίες μας είναι καθηγητές του πανεπιστημίου Κρήτης.
Η κυρία Μαρίλε Πετσάλνικου τότε γυρίζει και κατακεραυνώνει τους δυο άνδρες για το θράσος των λεγομένων τους λέγοντας τους ότι θα πρεπε να ντρέπονται για αυτά που λένε για τον πρωθυπουργό της χώρας!
Η ερώτηση από τα χείλη των καθηγητών ήταν άμεση:
-”Και σένα τι σε νοιάζει κυρία μου ,τι λέμε εμείς για τον Παπανδρέου?”
-”Ξέρετε ποια είμαι γω?” Τους απάντησε…
-”Ποια είσαι?” Ξαναρώτησαν αυτοί…
-”Η γυναίκα του Φ.Πετσάλνικου! Του προέδρου της βουλής! Άστραψε και βρόντηξε η κ.Μαρίλε!”
Τι το θελε και το πε?
-”Ποιααααα? Και δεν ντρέπεσαι να το λες ?”#@!#%^&*Τ((%$##@@!!!!
Το τι ακολούθησε δεν λέγεται,και ούτε και μεις μπορούμε να σας το περιγράψουμε!
Στον σαματά πλέον συμμετείχε σχεδόν όλο το επιβατικό κοινό!
Τις βρισιές και τα βαριά λόγια που άκουσε η Μαρίλε Πετσάλνικου μέσα σε λίγα λεπτά δεν τ άκουσε μάλλον σε ολόκληρη τη ζωή της!
Η ίδια όμως μάλλον δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και στις πρώτες βαριές κουβέντες που άκουσε μάλλον ανταπάντησε στο ίδιο ύφος..
Τότε λοιπόν πρέπει να τα είδε όλα ! Μόλις και μετα βίας γλίτωσε απ το λιντσάρισμα!
“Θα δεις τι θα πάθεις μόλις κατέβουμε !” Της διεμήνυσαν μεγαλοφώνως ,οι εξοργισμένοι πολίτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο.
Οι άνθρωποι του πληρώματος της αεροπορικής εταιρίας τα είχαν χαμένα,ο πιλότος καλούσε τον πύργο ελέγχου του Άργους Ορεστικού και έντρομος ζητούσε αστυνομικές δυνάμεις να τους περιμένουν κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Άργους…
Σε αυτό το σημείο να παραθέσουμε και μία πληροφορία που θέλει επιβάτη του αεροπλάνου και τον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ.Ζήση Τζηκαλάγια,ο οποίος βλέποντας και ακούγοντας τα τεκταινόμενα προτίμησε να λουφάξει και προσεύχονταν να προσγειωθεί γρήγορα το αεροπλάνο , πριν τον πάρει η μπάλα κι αυτόν.
Εν μέσω απειλών και κοσμητικών επιθέτων που εκσφενδονίζονταν καθ όλη την διάρκεια των εναπομεινάντων λεπτών (που πρέπει να ήταν εφιαλτικά για την κα Πετσάλνικου) της πτήσης,
το αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκε στο Αριστοτέλης και αν δεν είχαν φτάσει υπολογίσιμες αστυνομικές δυνάμεις, κανείς δεν ξέρει που θα έφτανε το παραμύθι.!
Η κυρία Μαρίλε Μπιντετικ-Πετσάλνικου,σχεδόν φυγαδεύθηκε από το αεροδρόμιο συνοδεία αστυνομικού κλιμακίου που κατέφθασε στο αεροδρόμιο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Από όλο το επεισόδιο όμως μας κάνει εντύπωση το εξής:
Η κα Πετσάλνικου και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε,ζουν σε τόσο γυάλινο κόσμο?
Δεν είχε βρεθεί κανείς μέχρι τότε να της πει τα λόγια που λένε οι απλοί πολίτες για τους πολιτικούς όλης της βουλής αλλά κυρίως για αυτούς που βρίσκονται δίπλα σε έναν πρωθυπουργό που ξεκίνησε μία ιστορικά λεηλατική τετραετία με λαϊκή εντολή που του δόθηκε πάνω στην ρήση ,λεφτά υπάρχουνε?
Κυρία Μαρίλε αλήθεια δεν ήξερες?
Μάλλον όμως φταίνε και αυτοί που είναι περιβάλλον σου.
Ή φοβούνται να σε βγάλουν απ το γυάλινο κόσμο εσένα και τον άντρα σου, ή προσπάθησαν με ευγενικό τρόπο και δεν το κατάφεραν.
Για αυτό και οι επιβάτες του αεροπλάνου σε προσγείωσαν …ανώμαλα!
oladeka.blogspot.com
Nonews-news

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ 2014 Η ΞΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ! (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Video)

Η "εξωγήινη" τεχνολογία Βιμάνα και η επίθεση εξωγήινων στις ΗΠΑ!


  Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η απόρρητη αναφορά των ρωσικών διαστημικών υπηρεσιών FKA και RKA προς τον πρωθυπουργό Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε λόγο για επίθεση εξωγήινων δυνάμεων σε αμερικανική βάση στο Τεξας των ΗΠΑ, στις αρχές Μαϊου 2011!
  Η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, πυροδότησε όπως ήταν αναμενόμενο σενάρια, συζητήσεις και εντονότατες διαφωνίες. Σύμφωνα με την αναφορά των ρώσων, μία από τις πιο γνωστές αμερικανικές βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, η οποία βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας, έγινε στόχος των εξωγήινων!
  "Επί μισή ώρα "άγνωστες δυνάμεις" σφυροκοπούσαν τους αμερικανούς με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 500 εργαζομένων στην αεροπορική βάση", ενημέρωσαν τον πρόεδρο Πούτιν ενώ σε άλλο σημείο του έδωσαν λεπτομερή αναφορά για το "μυστικό πρόγραμμα" που εφαρμόζεται στο Fort Worth και -σύμφωνα πάντα με τους ρώσους- προκάλεσε την πολύνεκρη επίθεση (στη φωτογραφία).














Η απάντηση των ΗΠΑ
  Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι Ρώσοι δεν δίστασαν να δώσουν στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο το οποίο -κατά τους ισχυρισμούς τους- αποδεικνύει με ντοκουμέντα την επίθεση!
  Ηταν αυτό ακριβώς το βίντεο, που χρησιμοποιήσαν οι αμερικανικές υπηρεσίες για να χαρακτηρίσουν "αστειότητες" τα περί "εξωγήινης επίθεσης ή μυστικής τεχνολογίας", αφού όπως είπαν, "η εικόνα μιλάει από μόνη της: οι λάμψεις που καταγράφονται πάνω από την βάση δεν είναι τίποτα άλλο από εκρήξεις μετασχηματιστών. Είναι ξεκάθαρο ότι κανένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο δεν εμφανίζεται ενώ δεν ακούγονται καθόλου ήχοι από τις υποτιθέμενες εκρήξεις".


Η "εξωγήινη" τεχνολογία Βιμάνα
  Σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, σκοπός των εξωγήινων φέρεται να ήταν η καταστροφή της μυστικής τεχνολογίας Βιμάνα, μίας εξωγήινης τεχνολογίας που ο αμερικανικός στρατός είχε μεταφέρει στο Τεξας από το Αφγανιστάν όπου είχε περισυλλέξει έναν ιπτάμενο δίσκο Βιμάνας!
  Την πρώτη ίσως αναφορά στα ιπτάμενα σκάφη Βιμάνα, την συναντάμε σε εκατοντάδες αρχαία Σανσκριτικά κείμενα, στα οποία περιγράφονται ως "κυκλικά αεροσκάφη με θόλο". Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά, τα "ιπτάμενα Βιμάνας, κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και μοιάζουν σαν σφαίρες που σχίζουν τον ουρανό". Τα "άγνωστα" αυτά ιπτάμενα αντικείμενα συναντώνται και σε πολλές ινδικές τοιχογραφίες ή βιβλία, όπως αυτές των δύο παρακάτω εικόνων.
  Ενα τέτοιο εξωγήινο σκάφος, λένε τώρα οι ρώσοι, κατέρριψαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια το μετέφεραν στο Τέξας προκειμένου να "κλέψουν" την μυστική τεχνολογία του! Ο στόχος τους ήταν να ήταν να επιχειρήσουν τη χρήση της σε μία από τις πιο μυστικές και φιλόδοξες μηχανές τους, που φέρει την ονομασία «Το μαύρο τρίγωνο»!
  Τα συμπεράσματα, δικά σας!

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Προσγείωση ΑΤΙΑ μεταδίδεται από σλοβενική τηλεόραση

UFO ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το Σπήλαιο Σαρακηνού στο Ακραίφνιο Βοιωτίας κατοικήθηκε πριν 50.000 χρόνια!


Ευρέθησαν εργαλεία 30-35.000 χρόνων, από οψιανό Μήλου και πυριτόλιθο…
Και σπόροι σιταριού και οσπρίων της 5ης χιλιετίας π.Χ.…
Και νεολιθικά κεραμεικά, τύπου Αργολιδο-Κορινθίας, που επιβεβαιώνουν επικοινωνία Πελοποννήσου-Στερεάς
Και περισσότερα από 1.000 ειδώλια, παρόμοια με τα της Θεσσαλίας και της Ευβοίας
Τα καρτελάκια από τα ευρήματα του Σπυρόπουλου (1970) τα έφαγαν τα ποντίκια…
Σήμερα το σπήλαιο είναι… μαντρί!

Στο φύλλο της 11ης Ιουνίου 2011 της έγκριτης οικονομικής εφημερίδος «ΕΞΠΡΕΣ»
δημοσιεύθηκε άρθρο
του Γιώργου Λεκάκη - μέλους της ΕΜΑΕΜ,
με τον παραπάνω τίτλο.

Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε,
να το αποθηκεύσετε
ή να το εκτυπώσετε
πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:




Ή εάν από την στήλη ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
της παρακάτω ηλεκτρονικής διευθύνσεως:


εισέλθετε στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευσις των άρθρων μου,
αρκεί να αναφέρεται ο συγγραφέας,
η πηγή και η ημερομηνία
πρώτης δημοσιεύσεώς τους.


ΥΓ: Εάν το βρίσκεις ενδιαφέρον,
προώθησέ το σε φίλους σου.



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ "ΣΟΦΩΝ" ΤΗΣ ΣΙΩΝ - ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΚΤΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003



Σας παραθέτουμε το 3ο πρωτόκολλο χωρίς καμία αλλαγή ή σχόλια από τη μεριά μας. Η εν λόγω μετάφραση κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1919 από τους Eyre & Spotteswoode με τίτλο Ο ιουδαϊκός κίνδυνος. Η μετάφραση έγινε από ένα απόσπασμα ρωσικού βιβλίου το οποίο κατείχε το βρετανικό μουσείο τον Αύγουστο του 1906, υπό τον τίτλο Το Μεγάλο μέσα στο Μικρό, και ο Αντίχριστος ως άμεση πολιτική δυνατότητα. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τις διάφορες εκδόσεις που έχουν γίνει στη Ρωσία. Φαίνεται ότι η πρώτη, η οποία οφείλεται στον καθηγητή Σεργκέϊ Νίλους, έγινε το 1902 , αλλά αυτή θα αγοράστηκε από τους Ιουδαίους, οι οποίο σίγουρα την εξαφάνισαν, αφού τα αντίτυπα της είναι δυσεύρετα. Επανεκδόθηκε το 1903. Ίσως, αλλά η πρώτη της οποίας έχουμε αντίτυπο είναι του 1905 κι εμφανίζεται στον κατάλογο του βρετανικού μουσείου.
   Ο Σεργκέι Νίλους, στην εισαγωγή της έκδοσης του 1917, δηλώνει ότι τα φυλλάδια που περιείχαν αποσπάσματα αυτών των πρακτικών, συντεταγμένα στη γαλλική (γιατί οι περισσότεροι σιωνιστές αγνοούσαν την εβραϊκή), τους παραδόθηκαν το 1901 από τον Αλέξις Νικολάγιεβιτς Σουτσότιν. Αυτή είναι εν συντομία η γνωστή ιστορία των πρωτοκόλλων. Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε σε κάποιο αντίστοιχο βιβλίο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με την δική μας έρευνα ότι αυτοί πάντα προσπαθούσαν να καπελώσουν τον τεκτονισμό για δικά τους συμφέροντα ο οποίος δεν ευθύνεται για αυτά που προκαλούν και υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν και Έλληνες τέκτονες πατριώτες, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο μάχονται να μην περνάνε τα σχέδια των λεγόμενων "Σιωνιστών -Διεθνιστών - Εξουσιαστών" οι οποίοι θέλουν να στήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Παρακάτω σας  παραθέτουμε το 3ο πρωτόκολλο γιατί είναι παραπάνω από επίκαιρο.
   ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
   Μπορώ ήδη να σας αναγγείλω ότι είμαστε κοντά στο σκοπό. Με λίγο ακόμη δρόμο ο κύκλος του Συμβολικού Φιδιού (ο οποίος παριστάνει το λαός μας) θα κλείσει. Και όταν ο κύκλος αυτός κλείσει, όλα τα κράτη της Ευρώπης θα ασφυκτιούν. Η συνταγματική τους πλάστιγγα θα ανατραπεί πολύ γρήγορα, γιατί την έχουμε στρεβλώσει για να μην πάψει να κλίνει προς το ένα ή προς το άλλο μέρος μέχρι να φθαρεί ο ζυγός. Οι χριστιανοί πίστευαν ότι την είχαν κατασκευάσει αρκετά στέρεη, περίμεναν μάλιστα πάντα να ισορροπήσουν οι δίσκοι της πλάστιγγας. Αλλά τα πρόσωπα που βασιλεύουν - ο ζυγός - προστατεύονται από αντιπροσώπους οι οποίοι κάνουν ανοησίες και παρασύρονται από την εξουσία τους χωρίς έλεγχο και χωρίς ευθύνη. Οφείλουν την εξουσία αυτή στον τρόμο που επικρατεί στα ανάκτορα.
   Τα πρόσωπα που βασιλεύουν, μη έχοντας πλέον επαφή με το λαό τους, δεν μπορούν να συνεννοηθούν μ΄αυτόν και να ισχυροποιηθούν εναντίον των προσώπων τα οποία εποφθαλμιούν την εξουσία.
   Η οξυδερκής κρίση των προσώπων που βασιλεύουν και η τυφλή δύναμη του λαού, διαιρεμένες από εμάς, έχουν χάσει όλη τους τη σπουδαιότητα. Χωρισμένες είναι τόσο ανίσχυρες όσο ο τυφλός χωρίς το ραβδί του.
   Για να ωθήσουμε τους φιλόδοξους στο να καταχραστούν την εξουσία, έχουμε αντιπαρατάξει τη μία απέναντι στην άλλη όλες τις δυνάμεις, αναπτύσσοντας κάθε φιλελεύθερη τάση τους προς την ανεξαρτησία.
   Έχουμε ενθαρρύνει για το σκοπό αυτό κάθε επιχείρηση, έχουμε εξοπλίσει όλα τα κόμματα, έχουμε καταστήσει την εξουσία στόχο όλων των φιλοδοξιών. Έχουμε μετασχηματίσει σε κονίστρες τα κράτη στα οποία αναπτύσσονται οι πολιτικές διαμάχες... Σε λίγο οι ταραχές και οι χρεοκοπίες θα εμφανιστούν παντού.
   Οι αστείρευτες φλυαρίες έχουν μεταβάλει τις συνεδριάσεις των κοινοβουλίων και τις πολιτικές συγκεντρώσεις σε ρητορικές παλαίστρες. Θρασείς δημοσιογράφοι επιτίθενται κάθε φορά κατά του κυβερνητικού προσωπικού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα προετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων και το καθετί θ' ανατραπεί κάτω  απ'τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
   Οι λαοί είναι δέσμιοι της βαριάς εργασίας περισσότερο απ'όσο τους δέσμευε η αιχμαλωσία και η δουλεία. Μπορούσε κανείς να απελευθερωθεί από την αιχμαλωσία και τη δουλεία κατά τον ένα ή άλλο τρόπο. Μπορούσε κανείς να προσαρμοστεί σ'αυτές, αλλά δεν μπορεί ν'απαλλαγεί από την αθλιότητά του. Τα δίκαια τα οποία έχουμε εγγράψει στις νομοθεσίες είναι εικονικά, για τις μάζες, και όχι πραγματικά. Όλα αυτά τα υποτιθέμενα "δίκαια του λαού" δεν βρίσκονται παρά στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Τι σημαίνει για το φτωχό εργάτη, τον κυρτωμένο από την επίμοχθη εργασία του, τον συντετριμμένο από την τύχη του, το δικαίωμα που έχει δοθεί στους εφημεριδογράφους να γράφουν κάθε είδους ανοησία και ταυτόχρονα πράγματα σοβαρά, αφού οι φτωχοί δεν έχουν κανένα όφελος απ΄τη νομοθεσία τους παρά τα άθλια ψιχία τα οποία τους ρίχνουμε από το τραπέζι μας, σε αντάλλαγμα ευνοϊκής ψήφου στα παραγγέλματα μας, στα όργανά μας, στους πράκτορές μας:
   Τα δημοκρατικά δικαιώματα γι'αυτούς τους κακόμοιρους είναι πικρή ειρωνεία: η ανάγκη σχεδόν καθημερινής εργασίας δεν τους επιτρέπει να τ'απολαύσουν. Απεναντίας, μάλιστα, τους αφαιρούν την εγγύηση σταθερού και ασφαλούς κέρδους, αναγκάζοντάς τους να εξαρτώνται από τις απεργίες των πατρώνων ή των συντρόφων τους.
   Κάτω από την καθοδήγησή μας, ο λαός κατέστρεψε την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτιδά του και η φυσική μητέρα -τροφός του, της οποίας το συμφέρουν είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός περιήλθε υπό το ζυγό των τυχάρπαστων λωποδυτών που πλούτισαν και που τον καταπιέζουν ανελέητα.
   Θα εμφανιστούμε σαν απελευθερωτές του εργάτη από αυτόν το ζυγό, όταν θα του προτείνουμε να μπει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μασονισμού μας.
   Η αριστοκρατία η οποία εκμεταλλευόταν δικαιωματικά τη δουλειά της εργατικής τάξης είχε συμφέρον τα μέλη της τελευταίας να είναι χορτασμένοι, υγιείς και φυσικά δυνατοί. Το δικό μας συμφέρον, αντίθετα είναι να εκφυλίζονται οι χριστιανοί. Η δύναμη μας έγκειται στη χρόνια πείνα και στην αδυναμία του εργάτη, γιατί έτσι βρίσκεται πάντα υπόδουλος στη θέληση μας, αλλά και γιατί δεν θα έχει ούτε το σθένος ούτε την ενεργητικότητα να αντισταθεί σ'αυτή τη δύναμη.
   Η πείνα οπλίζει τον εργάτη με δικαιώματα περισσότερα απ'αυτά που είχε η αριστοκρατία από τη μοναρχική και νόμιμη εξουσία.
   Με δεδομένο την αθλιότητα και το φθονερό μίσος -συνέπειες της χρόνιας πείνας - καθοδηγώντας σωστά τα πλήθη, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια τους για να κατασυντρίψουμε όσους αντιστέκονται στους σκοπούς μας.
   Όταν θα έρθει ο καιρός να στεφθεί ο παγκόσμιος ηγεμόνας μας, αυτά τα χέρια θα σαρώσουν καθετί που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.
   Οι χριστιανοί δεν είναι πια σε θέση να σκέφτονται από μόνοι τους. Οι επιστημονικές μας συμβουλές τους είναι απολύτως απαραίτητες. Γι'αυτό και δεν βλέπουν την άμεση ανάγκη να κάνουν ό,τι θα κάνουμε εμείς όταν η βασιλεία μας θα έχει έρθει, δηλαδή να διδάσκουν στα δημοτικά σχολεία τη μόνη αληθινή επιστήμη, την πρώτη όλων των επιστημών της κοινωνικής τάξης, του ανθρώπινου βίου, της κοινωνικής ύπαρξης, η οποία απαιτεί τη διαίρεση της εργασίας και επομένως τη διαίρεση των ανθρώπων σε τάξεις και ομάδες.
   Είναι αναγκαίο ο καθένας να γνωρίζει ότι η ισότητα είναι αδύνατη λόγω των διαφορών που υπάρχουν ως προς τις ικανότητες, τις δραστηριότητες και τους στόχους κάθε ανθρώπου. Ότι όλοι δεν είναι δυνατό να είναι εξίσου υπεύθυνοι απέναντι του νόμου, ότι, για παράδειγμα, η ευθύνη εκείνου ο οποίος με τις πράξεις τους εκθέτει σε κίνδυνο ολόκληρη την κοινωνία των ανθρώπων δεν είναι ίδια με την ευθύνη εκείνου ο οποίος δεν προσβάλλει παρά μόνο την τιμή ενός. Η αληθινή επιστήμη της κοινωνικής τάξης, το βάθος της οποίας είναι άγνωστο στους χριστιανούς, καθορίζει ότι η θέση και η εργασία κάθε ανθρώπου οφείλουν να είναι διαφορετικές, για να μην αποτελούν πηγή προβλημάτων που θα δημιουργούνται από τη δυσανάλογία ανάμεσα στην αγωγή και την εργασία.
   Μελετώντας την επιστήμη αυτή, οι λαοί θα υπακούουν με τη θέλησή στους στην εξουσία και την κοινωνική τάξη που θα έχουν αυτοί θεσπίσει μέσα στο κράτος. Απέναντίας, εξαιτίας της διαστρέβλωσης που έχει υποστεί αυτή η επιστήμη, ο λαός, πιστεύοντας τυφλά στον έντυπο λόγο, τρέφει - και η αιτία είναι οι πλάνες που του "σερβίρονται" μέσα στην αμάθεια του - έχθρα εναντίον όλων των καταστάσεων που θεωρεί ανώτερές του, αφού δεν μπορεί να κατανοήσει τη σπουδαιότητα καθεμιάς κατάστασης.
   Αυτή η έχθρα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, η οποία ύστερα από λίγο θα παραλύσει την κίνηση στο χρηματιστήριο και τη βιομηχανία.
   Όταν μάλιστα, χρησιμοποιώντας όλα τα μυστικά μέσα που διαθέτουμε, με τη βοήθεια του χρυσού που είναι όλος στα χέρια μας, θα έχουμε δημιουργήσει μια γενικευμένη οικονομική κρίση. θα εξαπολύσουμε σε κάθε δρόμο ολόκληρα πλήθη εργατών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ταυτόχρονα.
   Αυτά τα πλήθη θα ηδονίζονται να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν από την παιδική τους ηλικία, μέσα στην απλοϊκότητα της αμάθειας τους,  και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.
   Δεν θα θίξουν τις δικές μας περιουσίες, γιατί η στιγμή της επίθεσης θα μας είναι γνωστή. Άρα, θα έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τις προφυλάξουμε.
   Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος θα υπέτασσε όλους τους χριστιανούς στη βασιλεία του λογικού. Ο δεσποτισμός μας όμως θα είναι σε θέση να κατασιγάσει όλες τις πολιτικές ταραχές με αυστηρά αλλά δίκαια μέσα. Επίσης θα μπορέσει να καταργήσει το φιλελευθερισμό όλων των θεσμών.
   Όταν ο λαός είδε ότι στο όνομα της ελευθερίας του έκαναν τόσες παραχωρήσεις και φιλοφρονήσεις, πίστεψε ότι αυτός ήταν ο κυρίαρχος και όρμησε καταπάνω στην εξουσία, αλλά προσέκρουσε όπως ήταν φυσικό, όμοια με τον τυφλό, σε πάμπολλα εμπόδια. Άρχισε να ζητάει ηγέτη. Δεν σκέφτηκε να επιστρέψει στον προηγούμενο, κι έτσι απόθεσε όλες τις εξουσίες στα πόδια μας. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση την οποία αποκάλεσαν "Μεγάλη". Τα μυστικά της προετοιμασίας της μας είναι πολύ γνωστά. γατί η επανάσταση αυτή υπήρξε έργο δικό μας.
   Από τότε εξαπατούμε το λαό για να απαρνηθεί ακόμα κι εμάς, προς όφελος του βασιλιά-δεσπότη της Σιών, το οποίο προετοιμάζουμε για τον κόσμο.
   Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι ως διεθνής δύναμη, γιατί, όταν επιτίθενται εναντίον μας σ'ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. 
   Η φοβερή δειλία των χριστιανικών λαών που σέρνονται μπροστά στη δύναμη, που αντιμετωπίζουν  ανελέητα την αδυναμία και τα λάθη, αλλά που στέκονται επιεικείς απέναντι στα εγκλήματα, που δεν εννοούν να ανεχτούν τις αντιφάσεις της ελευθερίας, που είναι τρομερά υπομονετικοί μπροστά στη βία του δεσποτισμού, είναι ό,τι ακριβώς ευνοεί την ανεξαρτησία μας. Από τους σημερινούς άρχοντας ανέχονται καταχρήσεις, μολονότι και για την πιο ασήμαντη από από αυτές θα έστελναν στη λαιμητόμο είκοσι βασιλιάδες.
   Πως να εξηγήσει κανείς αυτό το φαινόμενο, αυτή την ασυνέπεια των λαϊκών μαζών απέναντι σε γεγονότα που φαίνονται να μην έχουν καμιά διαφορά;
   Η εξήγηση βρίσκεται στο ότι αυτοί οι δικτάτορες -οι πρωθυπουργοί- λένε κρυφά στο λαό, μέσω των πρακτόρων τους, ότι, αν αναγκάζονται να προξενούν καταστροφές στα κράτη, το κάνουν με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσουν την ευτυχία των λαών, τη διεθνή αδελφότητα, την αλληλεγγύη, την ισότητα δικαιωμάτων για όλους. Φυσικά, δεν τους αποκαλύπτουν ότι αυτή η ενότητα μόνο κάτω από τη δική μας εξουσία μπορεί να επιτευχθεί.
   Ο λαός, λοιπόν, που καταδικάζει τους δίκαιους και αθωώνει τους ενόχους, πείθεται όλο και περισσότερο πως μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει, Υπό τοιαύτας συνθήκας, ο λαός καταστρέφει την όποια σταθερότητα και δημιουργεί την αταξία σε κάθε βήμα.
   Η βαθύτερη σημασία της λέξης "ελευθερία" είναι ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες παλεύουν ενάντια σε οποιαδήποτε ισχύ, ενάντια σε οποιαδήποτε δύναμη, συμπεριλαμβανομένης και της δύναμης του Θεού και της Φύσης.
   Να λοιπόν γιατί κατά την τελική επικράτησή μας θα χρειαστεί να απαλείψουμε αυτή τη λέξη από το ανθρώπινο λεξιλόγιο, ως κτηνώδη αρχή που μεταβάλλει τα πλήθη σε άγρια θηρία. Είναι αλήθεια ότι τα θηρία αποκοιμούνται όσες φορές ποτίζονται με αίμα και ότι τότε είναι εύκολη υπόθεση να τα καθυποτάξουμε. Αν, όμως, δεν τους δώσει κανείς αίμα, δεν κοιμούνται: Αγωνίζονται.

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Οι αγανακτισμένοι «απέλυσαν» τους βουλευτές Κορίνθου


Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου, υλοποιώντας απόφαση της συνέλευσης που λήφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης, στα Περιβολάκια, πραγματοποίησαν πριν από λίγο πορεία από την πλατεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού όπου επέδωσαν ή θυροκόλλησαν, όπου βρήκαν κλειστά γραφεία, ψήφισμα το οποίο αναφέρει, «Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν σεβαστήκατε την χώρα που μας μεγάλωσε. Δεν σεβαστήκατε τους ηλικιωμένους. Δεν σεβαστήκατε τα όνειρα των παιδιών μας. Δεν σεβαστήκατε τίποτα και ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Η αυτό-οργάνωση στις πλατείες θα φέρει την καταιγίδα στα κεφάλια σας».

Παράλληλα η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Ξυλοκάστρου με ανοικτή επιστολή καλεί τους βουλευτές Κορινθίας να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που προωθεί η κυβέρνηση και μεταξύ πολλών άλλων στην ανοικτή επιστολή υπογραμμίζεται: σας καλούμε να μη συνδέσετε το όνομά σας με την επιχειρούμενη εκποίηση του μέλλοντος, του δικού μας και των παιδιών μας. Εάν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το ΟΧΙ, να παραιτηθείτε από τη θέση στην οποία σας στείλαμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μας εκπροσωπείτε και διαφωνούμε ρητά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γραφτούν τα ονόματά σας στην Ιστορία, είτε ως Λεωνίδας, είτε ως Εφιάλτης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011, 20:31

Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=330426&cid=4

Τι ξέρει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο;




Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για...
περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Πριν αρκετό καιρό είχα αναρτήσει ένα άρθρο, σχετικά με την F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency) και τις δραστηριότητές της.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.
Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ. Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;
Ας δώσει ο καθένας τις δικές του ερμηνείες.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QvaLGCKizP8

ΠΗΓΗ:http://katohika.blogspot.com/2011/06/nasa.html
http://dinatos.blogspot.com/2011/06/nasa.html

Εξώδικο από πολίτες σε 3 βουλευτές των Χανίων



Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρία προς τους βουλευτές Χανίων καθιστώντας τους υπεύθυνους για τις συνέπειες του Μνημονίου 2 επί του Ελληνικού Λαού.

Τους καλεί να μην το ψηφίσουν και να εκπροσωπήσουν τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών που τους έστειλαν στον κοινοβούλειο για να υπερασπίζουν τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους. Τους τονίζουν δε ότι αν δεν το πράξουν αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

Σας παραθέτουμε την εξώδικο διαμαρτυρία:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ
1) ΒΑΛΥΡΑΚΗΝ ΙΩΣΗΦ
2) ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΝ ΕΥΤΥΧΙΟΝ ΚΑΙ
3) ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΝ, Βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ Νομού Χανίων Κρήτης.
Κοινοποιούμενη και προς τον Βουλευτή Χανίων Χρήστο Μαρκογιαννάκη, παρά το ότι, τον Μάιο 2010 , ως βουλευτής Χανίων της Ν.Δ δεν ψήφισε το Ν. 3845/2010, προς γνώσιν του και δια πάσαν νόμιμον συνέπειαν.

Κυρία και κύριοι Βουλευτές του νομού Χανίων,
Εσχάτως γίνεται πολύς λόγος για το αν θα πρέπει να πωλείται ή να αξιοποιείται με άλλους τρόπους (μίσθωση, παραχώρηση χρήσης για εκμετάλλευση, κλπ) η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου.

Η συζήτηση αυτή είναι, δυστυχώς, άνευ αντικειμένου, διότι το σύνολον της δημοσίας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας, τις Χώρες της Ευρωζώνης και το Δ.Ν.Τ, όπως τούτο τεκμηριώνεται από τα παρακάτω συνοπτικώς εκτιθέμενα:

1. Σύμφωνα με τις πολύπλοκες δικολαβικού χαρακτήρα διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 2 της από 8.5.2010 «Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των άλλων δεκαέξι χωρών της Ευρωζώνης, ολόκληρη η κινητή και ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου είναι δεσμευμένη για την εξυπηρέτηση του δανείου και όσο αυτό υπάρχει.

2. Η αποδέσμευση της δημοσίας περιουσίας δεν είναι ούτε θα είναι ορατή, όσο δε θα είναι ορατή η αποδέσμευση της χώρας μας από το δάνειο.

3. Από το πραγματικό νόημα των διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 2 της Σύμβασης προκύπτει ότι : (α) η Ελλάδα δεσμεύεται με ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία της απέναντι στους Δανειστές της Σύμβασης, (β) δεν μπορεί να διασφαλίσει κανέναν άλλο δανειστή με ενέχυρο, υποθήκη ή άλλου είδους εγγύηση, ώστε να αποκτήσει εκείνος προτεραιότητα απέναντι σ’ αυτούς, και (γ) όποια άλλη αξιοποίηση ή εκποίηση επιτρέπεται με βάση τις ειδικές διατάξεις του άρθρου 4 της Σύμβασης, θα είναι εις όφελος των Δανειστών.

4. Το περιεχόμενο της δέσμευσης της εθνικής περιουσίας δεν είναι εκ των προτέρων γνωστό. Αυτό καθορίζεται – ουσιαστικά επιβάλλεται από τους Δανειστές – με το «Μνημόνιο Συνεννόησης» της 3.5.2010, που αποτελεί διεθνή σύμβαση βάσει της « Συμβάσεως Δανειακής Διευκόλυνσης», και με τα μέχρι σήμερα και τα μελλοντικά «επικαιροποιημένα Μνημόνια», που αποτελούν επίσης διεθνή σύμβαση, με βάση το Προοίμιο του « Μνημονίου Συνεννόησης» που τα προβλέπει. Με βάση αυτή την πρόβλεψη, οι Δανειστές έχουν το δικαίωμα να προσαρμόζουν συνεχώς στα δικά τους συμφέροντα τα μέσα και τους τρόπους επιβολής της βασικής Σύμβασης Δανειοδότησης, χωρίς να ξέρει η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός ποιο περιεχόμενο θα αποκτήσουν οι δεσμεύσεις τους στο μέλλον.

5. Οι διατάξεις αυτές του άρθρου 4 έχουν ως συνέπεια ότι : (α) κάθε αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων ( ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λπ.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα γίνεται εις όφελος του δανείου και, επομένως, μόνο με συγκατάθεση της Τρόικα, (β) Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί να προβεί σε καμιά αξιοποίηση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου υπέρ της ανάπτυξης ή υπέρ του ελληνικού λαού, παρά μόνο εις όφελος των Δανειστών, ( γ) η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των Δανειστών της, να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού αντικειμένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό χωρίς την έγκριση των Δανειστών της Συμβάσεως και (δ) ποια θα είναι η μορφή αξιοποίησης: πώληση, μακροχρόνια παραχώρηση εκμετάλλευσης, μίσθωση, πώληση μετοχών ή ομολόγων του δημοσίου ή εταιρείας αξιοποίησης περιουσίας του Δημοσίου κλ.π., θα εξαρτάται από την τυπική ή άτυπη συναίνεση των Δανειστών.

Και αν ακόμη θεωρηθεί η Ελλάδα ελεύθερη να ορίσει τον τρόπο ή τη μορφή (με πώληση, μίσθωση, παραχώρηση κ.λπ.) αξιοποίησης της περιουσίας της, το προϊόν της αξιοποίησης αποτελεί και θα αποτελεί δεσμευμένη περιουσία.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι η εξωτερική και οικονομική πολιτική της χώρας είναι απολύτως δεσμευμένη.

6. Εάν οι παραπάνω δανειακές δεσμεύσεις της Ελλάδας συνδυασθούν με την παραίτηση «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση, που επίσης περιέχει ως όρο η « Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης» ( άρθρο 14 παρ. 5, 15 παρ. 1 α με Παράρτ. 4 με υπόδειγμα Γνωμοδότησης ΝΣΚ της Σύμβασης), βλέπει κανείς ότι το σύνολο της οικονομικής υπόστασης της Ελλάδας είναι δεσμευμένο στους σκοπούς του δανείου. Με άλλες λέξεις, η Ελλάδα, σε περίπτωση επιβολής μέτρου κατά της χώρας μας από τους Δανειστές, δεν μπορεί να επικαλεστεί ούτε την ασφάλειά της με βάση τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ούτε τις συνταγματικές και διεθνείς εγγυήσεις της ιστορικής και πολιτισμικής της κληρονομιάς, ούτε τις εγγυήσεις του φυσικού περιβάλλοντος, ούτε καν την αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου σε σχέση με την διαβίωση του λαού της.

7. Ο παραπάνω συνδυασμός της δέσμευσης της εθνικής περιουσίας με τη δέσμευση της εθνικής κυριαρχίας και κάθε άλλου δικαιώματος (άρθρ. 4 σε συνδυασμό με άρθρ. 15 παρ. 1 α της Σύμβασης) σημαίνει όχι μόνο πλήρη οικονομική δέσμευση από τους Δανειστές, αλλά και τα εξής: (α) Η κυριαρχία, το ιστορικό και φυσικό περιβάλλον και κάθε άλλο δικαίωμα της Ελλάδας υπόκεινται στους Δανειστές εις όφελος του δανείου (β) Οι Δανειστές ή ο δικαιούχος τους (γιατί μπορούν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα τους σε τρίτο βάσει του άρθρου 2 παρ.3 της Σύμβασης) μπορεί να ασκήσει οικονομική και πολιτική βία στην Ελλάδα, τόσο στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής της ( κηδεμόνευση της εξωτερικής πολιτικής), όσο και ως προς την επίλυση των εθνικών θεμάτων της Χώρας.

8. Η «Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης», το «Μνημόνιο Συνεννόησης» και τα «Επικαιροποιημένα Μνημόνια», ως διεθνείς συμβάσεις με τις οποίες δεσμεύεται η Ελλάδα και ατομικώς οι Έλληνες, έπρεπε να είχαν επικυρωθεί και κυρωθεί, με βάση τα άρθρα 36 παρ. 2 και 28 παρ. 2 του Συντάγματος με τα τρία πέμπτα των μελών της Βουλής. Έτσι, έχουμε παραβίαση του πολιτεύματος και σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας, με βάση τα άρθρα 1 και 120 του Συντάγματος. Το άρθρο 1 παρ. 3 ορίζει : «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Στην προκείμενη περίπτωση, η εξουσία που ασκείται με βάση τις δανειοδοτικές συμβάσεις, ούτε από το Λαό πηγάζει, αφού δεν επικυρώθηκαν από την Λαϊκή Αντιπροσωπεία, ούτε υπέρ του λαού και του Έθνους λειτουργεί, αφού παρεβιάσθησαν για την εφαρμογή της οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα. Η εξουσία εφαρμογής των όρων του Δανείου είναι εκτός Συντάγματος και εκτός ευρωπαϊκής νομιμότητας. Είναι ‘’de facto ‘’ εξουσία.

9. Με την ολοκληρωτική δέσμευση των δικαιωμάτων εθνικής κυριαρχίας, του ιστορικού και φυσικού περιβάλλοντος, της εθνικής περιουσίας και της πλήρους χειραγώγησης της εξωτερικής και της οικονομικής πολιτικής από τους Δανειστές, η Ελλάδα βρίσκεται ουσιαστικά κάτω από την πλήρη κηδεμονία των Δανειστών της. Η κατάσταση αυτή είναι χειρότερη από την παλαιά μορφή κηδεμόνευσης ενός λαού που λεγόταν προτεκτοράτο, γιατί Δανειστές μας δεν παρέχουν καμία προστασία και ασφάλεια.

10. Οι Συμβάσεις Δανεισμού είναι νομικά ανυπόστατες, γιατί παραβιάζουν θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος, καθώς και της ευρωπαϊκής και διεθνούς νομιμότητας. Η Ελλάδα χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα έχει το θάρρος να ζητήσει την απάλειψη των αθέμιτων όρων και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα αρνηθεί την εκτέλεσή τους, προβάλλοντας το ανυπόστατό τους, λόγω παραβίασης θεμελιωδών αρχών που τις καθιστούν ανυπόστατες.
Χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα ζητήσει διεθνή λογιστικό έλεγχο για τον προσδιορισμό του ύψους του απεχθούς χρέους της χώρας, το οποίο δεν οφείλεται πραγματικά και ως εκ τούτου δεν πρέπει να καταβληθεί.

Ως προς το πρώτο θέμα:


Θα πρέπει το νέο Μνημόνιο να μην έχει όρους που θα παραβιάζουν το Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο. Θα πρέπει, επίσης, να κατατεθεί στη Βουλή για κύρωση με τα 3/5 των μελών της Βουλής ( 180 Βουλευτές). Η παράκαμψη της Βουλής αποτελεί πραξικόπημα και σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας.
Οι οικονομικοί όροι του 2ου Μνημονίου θα πρέπει να είναι δίκαιοι και όχι απάνθρωποι, όπως στις Συμβάσεις Δανεισμού του Μαΐου του 2010. Το 2ο Μνημόνιο θα πρέπει να εισαχθεί στη Βουλή, αφού καταργηθεί το πρώτο (δηλαδή οι αρχικές Συμβάσεις Δανεισμού) με τους αθέμιτους όρους,

όπως: η παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, η καθολική δέσμευση της εθνικής περιουσίας και οι παραβιάσεις των συνταγματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Η γενική παραίτηση από τις ενστάσεις της εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ασυλία αποτελούν εσχάτη προδοσία και για αυτό θα πρέπει κ.κ βουλευτές να προσέξετε ιδιαιτέρως επ’ αυτού.

Σας επισημαίνομε ακόμη ότι, από συστάσεως κόσμου μέχρι σήμερα, δηλαδή από την αρχαιότητα με την γνωστή τότε μορφή του κράτους (πόλεις – κράτη) , μέχρι τη σημερινή μορφή συγκροτήσεως των κρατών, κανένα, μα κανένα κράτος, δεν παρέδωσε – παραιτήθηκε από την εθνική του κυριαρχία – ασυλία.

Μοναδική περίπτωση, παγκοσμίως, τέτοιας ατιμωτικής και επαίσχυντης παραιτήσεως αποτελεί η Ελλάδα, με την υπογραφή την 8-5-2010 της λεγόμενης Συμβάσεως Δανειακής Διευκολύνσεως, της ευρύτερα γνωστής ως Μνημόνιο, η οποία αποτυπώθηκε στο Ν. 3845/6-05-2010, ο οποίος ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή υπερψηφισθείς από όλους τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ, δίκην λόχου υπό διατεταγμένην υπηρεσίαν (κομματική πειθαρχίαν), χωρίς να μελετηθεί (και πώς να μελετηθεί αφού δεν διανεμήθηκε σ’ αυτούς το σύνολον των υπογραφέντων κειμένων, τα οποία συνολικώς αριθμούν σχεδόν 1300 σελίδες), μεταξύ των οποίων (ψηφισάντων) είστε και οι δύο πρώτοι εξ υμών Βαλυράκης Ιωσήφ και Δαμιανάκης Ευτύχιος (η τρίτη εξ υμών Κουρουπάκη Ευαγγελία δεν ήτο τότε Βουλευτής), πλην των βουλευτών Βασιλείου Οικονόμου (Βουλευτή Αττικής), Σοφίας Σακοράφα ( βουλευτή Αθηνών) και Ιωάννου Δημαρά (Βουλευτή Αθηνών), ψηφίστηκε επίσης από τους δέκα πέντε βουλευτές του ΛΑΟΣ και τη βουλευτή Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη, ενώ καταψηφίστηκε από όλους τους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

Κατόπιν όλων αυτών ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ κατά τον πλέον έντονον τρόπον, για τις επιθεθείσες εις τον Ελληνικό Λαό αλυσίδες, όχι μόνον στις σήμερον ζώσες Ελληνικές γενιές, αλλά και στις μελλοντικές, τις αγέννητες και με τη δική σας, ως ανωτέρω, σύμπραξη και σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όπως, έστω και σήμερα, εν όψει και του νέου μνημονίου που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στην Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, υπό το ψευδεπίγραφο πρόσχημα «σωτηρίας της Πατρίδος», να αρθείτε στο ύψος της αποστολής σας, ως αντιπροσώπων του Ελληνικού Λαού και όχι ως εκτελεστών αθέμιτων εντολών του κόμματος σας.

Οφείλετε, τώρα, να ζητήσετε με ερώτηση ή επερώτηση να μοιραστούν τα κείμενα των δανειακών συμβάσεων του Μαΐου 2010 (πρώτου «Μνημονίου») προκειμένου, έστω και τώρα, να ενημερωθείτε επ’ αυτών.
Η μέχρι σήμερα αμέλειά σας να πράξετε τούτο αποτελεί περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού τον οποίο, σύμφωνα με την αληθή έννοια της αποστολής σας, αντιπροσωπεύετε.

Εσείς οφείλατε να ενημερώσετε τους Έλληνες Πολίτες για το περιεχόμενο των Δανειακών Συμβάσεων, οι οποίες έδεσαν χειροπόδαρα την Εθνική Κυριαρχία και την Εθνική Περιουσία της Ελλάδος, πλην ουδέν επράξατε.

Εάν δεν πράξετε τούτο, έστω και τώρα, ουδεμία απολύτως δικαιολογία θα έχετε.

Θα είστε επίορκοι και θα παραδοθείτε εις την Ιστορίαν ως τέτοιοι, εμείς δε σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι επιφυλασσόμεθα να σας καταγγείλουμε και δημοσίως περί αυτού, ως και να ενεργήσουμε κάθε τι άλλο αναγκαίο και νόμιμο εναντίον σας.

Η εκατόμβες των νεκρών για την Ελευθερία αυτού του μικρού, του μεγάλου τόπου, που ονομάζεται Ελλάς, εγείρονται από τα μνήματά τους και μας υπενθυμίζουν, αληθώς όμως και όχι ψευδεπιγράφως, το από την Ρωμαϊκή εποχή γνωστόν «SALUS POPULUS SUPREMA LEX ESTO»
(υπέρτατος νόμος η σωτηρία του Λαού).

Και πολύ παλιότερα ( -480) οι Σαλαμηνομάχοι μας άφησαν υποθήκην ιεράν τον παιάνα τους « Ω παιδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερουτε πατρίδ’ ελευθερουτε δε παίδας, γυναίκας, θεων τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών ».

Εμείς και εκατομμύρια άλλα των Ελλήνων ακούμε και σήμερα τον παιάνα αυτόν, από τα βάθη των αιώνων.

Εσείς κύριοι Βουλευτές τον ακούτε; Θα τον ακούσετε επιτέλους;

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδότω νομίμως την παρούσα προς ένα έκαστον που απευθύνεται, για να λάβουν γνώσιν και δια πάσαν νόμιμον συνέπειαν

Οι εξωδίκως διαμαρτυρόμενοι, προσκαλούντες και δηλούντες
Μέλη και φίλοι του κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών Χανίων
________________________________________
Να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν, 1370 πολίτες από το Ηράκλειο υπέγραψαν εξώδικο διαμαρτυρία που απευθύνονταν σε 8 βουλευτές του νομού.

Εξώδικο Αγανακτισμένων στους βουλευτές Δωδεκανήσου

Εξώδικο αποστέλλουν οι αγανακτισμένοι πολίτες στους βουλευτές Δωδεκανήσου.

Ξεκίνησε, μάλιστα, η ανοιχτή διαδικασία συλλογής υπογραφών που θα συνοδεύσουν την εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία με την οποία επιφυλάσσονται «για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης τρίτου για την ψήφισή του».

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Πρός Βουλευτές Δωδεκανήσου,

κ. Δημήτρη Κρεμαστινό
κ. Γιώργο Νικητιάδη
κ. Νίκο Ζωίδη
κ. Γιώργο Κασσάρα
κα. Μίκα Ιατρίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Κύριοι και κυρία Βουλευτές

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πριν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι, με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας,
β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκας,
γ) Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό,
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,
ε) Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Εσείς κ. Βουλευτές ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.

Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Θεωρούμε ότι, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής- εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.



ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=329649&cid=4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ -ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ιδού ο ‘Δούρειος Ίππος’ για τον Εκτουρκισμό της Θράκης!



ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ
Στις 11.05.11 προβλήθηκε στην Κομοτηνή, στον κινηματογράφο ODEON, το ντοκυμανταίρ «Πρόσθεση, όχι αφαίρεση, πολλαπλασιασμός, όχι διαίρεση» του Προγράμματος Φραγκουδάκη. Ήταν μια προβολή που είχε επίσημο χαρακτήρα μιας και ήταν παρούσες οι Φραγκουδάκη και Δραγώνα. Το παρόν και το «κλίμα» έδωσαν με την παρουσία τους ο μεταφραστής του Τούρκου προξένου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Δασκάλων Ε.Π.Α.Θ., οι οποίοι αν και
πομακικής καταγωγής (Κέχρος, Χλόη κτλ), έχουν προσχωρήσει πλήρως στους μηχανισμούς του τουρκικού εθνικισμού. Επίσης, με το καλημέρα διαβάστηκε από την Φραγκουδάκη χαιρετισμός του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αμέτ Χατζηοσμάν ο οποίος μιλούσε για κατάθεση νομοσχεδίου σύμφωνα με το οποίο καταργείται η Ε.Π.Α.Θ. Με το που διάβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα η Φραγκουδάκη, ακούστηκαν ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους επισήμους (μουσουλμάνους και … χριστιανούς!). Στη συνέχεια, προβλήθηκε το ντοκυμανταίρ στο οποίο διαπιστώνει κανείς τους άξονες του Προγράμματος που κλίνουν απροκάλυπτα προς την τουρκική πλευρά συμφερόντων. 1. Το κυρίαρχο στοιχείο για το Πρόγραμμα είναι η διγλωσσία: ελληνικά και τουρκικά. Τα παιδιά θεωρούνται τουρκόφωνα ανεξαρτήτως καταγωγής. Όλες οι δραστηριότητες που υποστηρίζουν την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας έχουν στήριξη από την τουρκική γλώσσα. Η πομακική γλώσσα παρουσιάζεται στο ντοκυμανταίρ ως …φολκλόρ, ως κάτι το …γραφικό. Ενώ η ρωμανί αγνοείται προκλητικά. 2. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στα ΚΕΣΠΕΜ. Εκεί έγιναν σεμινάρια ξένων γλωσσών για τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετείχαν στο Πρόγραμμα (βλ. και άρθρο στο φ. 48), με σκοπό οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν την μητρική γλώσσα των παιδιών. Η μόνη γλώσσα που διδάχθηκε μέχρι σήμερα είναι ΜΟΝΟ τα τουρκικά. Ούτε λόγος για τα πομακικά ή την ρωμανί. 3. Επιμορφωτικά παιχνίδια: τα μουσουλμανάκια στα πλαίσια του Προγράμματος έπαιζαν επιμορφωτικά παιχνίδια στους υπολογιστές με κυρίαρχες γλώσσες τα τουρκικά και τα ελληνικά. 4. Κινητές μονάδες του ΚΕΣΠΕΜ: Οι καθηγήτριες που πήγαν με τα βανάκια στα ορεινά Πομακοχώρια συνοδεύονταν από οδηγούς, οι οποίοι έπαιζαν και το ρόλο «διαμεσολαβητών» μεταξύ των εκπαιδευτικών και των παιδιών. Αυτοί οι οδηγοί και διαμεσολαβητές ήταν εκτουρκισμένοι Πομάκοι. Με έκπληξη είδαμε οδηγούς από την τουρκόφωνη Οργάνη ή άτομα με σπουδές στην Τουρκία να ανεβαίνουν στα Πομακοχώρια και να συνεννοούνται στα τουρκικά με τα παιδιά. Πού να τολμήσουν τα καημένα Πομακόπουλα να εκφραστούν στα πομακικά; Ο φόβος του Τούρκου παραμονεύει. 5. Νηπιαγωγεία (δημόσια): εκτός από την νηπιαγωγό που συνεννοείται με τα παιδιά στα ελληνικά, επιλέχθηκαν και μουσουλμάνες νηπιαγωγοί που μιλούσαν με τα παιδιά στα τουρκικά. Δεν είδαμε στο ντοκυμανταίρ καμία νηπιαγωγό να μιλάει στα πομακικά ή στην ρωμανί. Άλλωστε, είναι γνωστή η πρόθεση της Δραγώνα από τη θέση που είχε παλιά ως Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης να μετατρέψει τα δημόσια νηπιαγωγεία σε δίγλωσσα (δηλαδή σε μειονοτικά)! Και καθόλου τυχαίο όπως γράψαμε και στο φ.50 ότι πλέον και τουρκόφωνοι νηπιαγωγοί αναλαμβάνουν μόνοι τους δημόσιο νηπιαγωγείο (όπως έγινε π.χ. φέτος με την Άνω Βυρσίνη)! Χαρακτηριστικό του κλίματος φιλοτουρκισμού του ντοκυμανταίρ και του Προγράμματος ήταν και η απαράδεκτη παρουσία σε αυτό του γιατρού Ιμπράμ Ονσούνογλου (!) ο οποίος δήλωσε ότι είναι …Τούρκος. Παντελώς άσχετη η παρουσία του με την εκπαίδευση, αλλά σχετική με τον τουρκισμό, που όπως φαίνεται έλκει ως χρυσοφόρος μαγνήτης το δίδυμο Φραγκο-Δραγώνα. Δεν είδαμε να φιλοξενείται όμως ούτε ένας μουσουλμάνος που να δήλωνε Πομάκος ή Ρωμ. Αν όλα αυτά συνδυαστούν με το ότι στα δημοτικά και στα γυμνάσια – λύκεια έχουν δοθεί λεξικά τουρκικής γλώσσας και ότι σε εγχειρίδια που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί υπάρχουν ως ύλη τουρκικά ποιήματα, συμπληρώνεται το παζλ και πέφτουν οι μάσκες. (τεύχος 53, Μάιος 2011)
http://www.zagalisa.gr/content/proboli-ntokymantair-toy-programmatos-fragkoydaki-oloi-oi-methodoi-ypoboithisis-toy-ektoyrki


ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ


Μία ολική έκλειψη Σελήνης, η πρώτη του 2011, η οποία θα είναι ορατή από ολόκληρη την Ελλάδα, καιρού επιτρέποντος, θα συμβεί το βράδυ τηςΤετάρτης 15 Ιουνίου, καθώς η Γη θα παρεμβληθεί ανάμεσα στον ήλιο και το φεγγάρι, τυλίγοντας τον δορυφόρο της με τη σκιά της.

Η έκλειψη θα αρχίσει νωρίς το βράδυ, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος της η Σελήνη να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον ορίζοντα και έτσι στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- οι θεατές θα χάσουν τα πρώτα-πρώτα στάδια της έκλειψης, όμως στη συνέχεια θα μπορούν να τη δουν. Το καλύτερο μέρος παρατήρησης θα είναι με κατεύθυνση προς..

νότια - νοτιανατολικά.

Η Σελήνη αναμένεται να ανατείλει περίπου στις 20:50, η έναρξη της μερικής έκλειψης από τη σκιά της Γης θα αρχίσει περίπου στις 21:20 (η Σελήνη θα βρίσκεται σε γωνία μόλις πέντε μοιρών από τον ορίζοντα), ενώ η έναρξη της ολικής φάσης της έκλειψης θα είναι κατά τις 22:20 το βράδυ και η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος περίπου 13 μοιρών.

Η ολική φάση της έκλειψης θα διαρκέσει επί σχεδόν 100 λεπτά (η τελευταία έκλειψη που ξεπέρασε αυτή τη διάρκεια είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2000), γεγονός που θα συμβάλλει στο να μπορέσουν οι παρατηρητές να δουν την ολική φάση και σε μεγαλύτερο ύψος. Η ολική φάση αναμένεται να τελειώσει λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται σε ύψος 24 μοιρών σε σχέση με τον ορίζοντα, ενώ η μερική φάση της έκλειψης θα τελειώσει μία ώρα αργότερα, λίγο μετά τη μία το βράδυ, με τη Σελήνη σε ύψος 27 μοιρών.

Η έκλειψη της Σελήνης είναι δυνατό να παρατηρηθεί ακόμα και διά γυμνού οφθαλμού, καθώς η παρατήρηση ούτε κάποιον κίνδυνο ενέχει ούτε απαιτεί ειδικό αστρονομικό εξοπλισμό. Το «σβήσιμο» του φεγγαριού από το νυχτερινό ουρανό θα επιτρέψει στους θεατές να δουν «με άλλα μάτια» τα αστέρια.

Όλο το φαινόμενο, εκτός από την Ευρώπη, θα είναι ορατό από την Ανατολική Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και τη Δυτική Αυστραλία, ενώ άλλες περιοχές του πλανήτη θα δουν μόνο ένα μέρος του και άλλες, όπως η Βόρεια Αμερική, θα το χάσουν.

Μια δεύτερη ολική έκλειψη Σελήνης θα συμβεί φέτος, στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η επόμενη θα λάβει χώρα στις 27 Ιουλίου του 2018. Σε όλες τις περιπτώσεις, τόσο στις 15 Ιουνίου όσο και στις επόμενες, η έκλειψη θα είναι «κεντρική», δηλαδή το φεγγάρι θα διέλθει από το κέντρο της σκιάς της Γης. Είχε προηγηθεί μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 4 Ιανουαρίου φέτος, που ήταν ορατή από τη χώρα μας.