ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3 & ΒΑΚΤΗΡΙΟ Ε-COLI



Δεν ξέρω σε πόσους και πόσες θυμίζει κάτι ο τίτλος. Για τους παλιότερους θα σας θυμίζει το βιβλίο που έγινε και ντοκυμαντερ ως ''Εναλλακτική λύση 3''...
και που δημιούργησε πάταγο κυρίως στη Μ. Βρετανία 30 χρόνια περίπου πίσω. Δραστική ελλάτωση του παγκόσμιου πληθυσμού για την αντιμετώπιση της δραματικής μείωσης των φυσικών πόρων του πλανήτη .

Η λέξη codex allimentaris ? Σας λέει κάτι? Είναι ο επικυρωμένος ( και από την Ελλάδα παρακαλώ!!) νέος παγκόσμιος οδηγός διατροφής με καπετάνιο τις διεθνείς εταιρείες παρασκευής προιόντων που παράγουν τρόφιμα γενετικής τροποποίησης με στόχο (όπως διατείνονται) την αύξηση της παραγωγής για την αντιμετώπιση της πείνας ( εδώ γελάμε) .
Ε- Colli ? Ένα αρχέγονο βακτήριο που εξαλείφεται αποτελεσματικά με την χρήση αντιβακτηριακών δλδ κοινών αντιβιοτικών . Ως τώρα βέβαια ή καλύτερα μέχρι χθές.
Πως γίνεται ένα βακτήριο λοιπόν , ανθεκτικό στους οκτώ (8) διαφορετικούς τύπους αντιβιοτικών που παγκόσμια κυκλοφορούν ?(πενικιλίνες , τετρακυκλίνες , κεφαλοσπορίνες κλπ)
1. Από μόνο του ? Αδύνατον
2. Επειδή διέφυγε σε αγγουράκια και τη βρήκε με τα λοιπά φυτοφάρμακα? Αστείο και να το σκέφτεσαι ?
3. Είναι νέος τύπος του στελέχους Ο108 που μιλάει Γερμανικά ? Ναι αν είσαι θιασώτης ταινιών SCI-FI κακίστου σεναρίου
4. Αν αντιστρέψεις το γενετικό κώδικα μπορείς να βρείς σε τι έχει εκτεθεί το στέλεχος? Ναι το κάνουν ήδη οι Βρετανοί .
5. Πως κάνω ένα βακτήριο ανθεκτικό? Το βομβαρδίζω σε τακτά χρονικά διαστήματα με αντιβιοτικά ( ένα , ένα στη σειρά ώστε να προλάβει να απομνημονεύσει την επίθεση)
6. Άρα οι κακοί Ισπανοί το ξέσκισαν σε αντιβιοτικά για να τα κάνουν καλύτερα ? Μη λέτε μπαρούφες στα λαχανικά δεν ρίχνουν αντιβιοτικά .
7. Που μπορεί να γίνει αυτό? Μόνο και αποκλειστικά σε εργαστήρια.
8. Και μπορεί μετά να μεταφερθεί σε λαχανικά ? Και οχι μόνο . Λαχανικά , γαλακτοκομικά , ζωικά τρόφιμα και όπου αλλού μπορείτε να φαντασθείτε .
9. Άρα θα πρέπει να βγεί ένα καινούριο αντιβιοτικό που δεν έχει απομνημονευθεί από το γενετικό υλικό του βακτήριου? Ναι αλλά οι μεγάλες εταιρείες που παρήγαγαν αντιβιοτικά (ROCHE , SMITHCLINE , BYER κλπ) ήδη από πέρισυ έχουν ανακοινώσει οτι σταματούν την εξέλιξη της παραγωγής νέων αντιβιοτικών αφού αυτά δεν είναι κερδοφόρα σε αντίθεση με τα φάρμακα τύπου VIAGRA κλπ
10. Το βακτήριο τελικά υπήρχε στα αγγουράκια των Ισπανών ? Εκεί σίγουρα ανιχνεύθηκε αλλά που αυτό τοποθετήθηκε θα παραμείνει άγνωστο . Υπόψη οτι η Ισπανία έχει αντιδράσει σφόδρα στην εφαρμογή του διατροφικού κώδικα και αρνείται την ύπαρξη γενετικά τροποποιημένων τροφίμων υπό την ψευδεπίγραφη ετικέτα '' βιολογικά προιόντα''


Κάντε και καμμιά αναγωγή με το Ελληνικό θέμα της κρίσης και ........
με τις υγειές μας.



ΠΗΓΗ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/alternative-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου