ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η Πάτρα σβήνει απόψε τα φώτα διαμαρτυρόμενη για τα χαράτσια


Το απόγευμα η Αχαϊκή πρωτεύουσα θα βρεθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που συνεχίζει να αποστέλλεται. Ο Δήμος Πατρέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και άλλοι φορείς διοργανώνουν στις 8 το βράδυ συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, ενώ θα γίνει συσκότιση στην πόλη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου θα κλείσουν τα φώτα του δημοτικού φωτισμού στο κέντρο της πόλης για να δείξει η Πάτρα, πως είναι να αφήνεις τον κόσμο στο σκοτάδι. «Σβήνουμε τα φώτα της πόλης, ανάβουμε τα φώτα του αγώνα ενάντια στο χαράτσι. Η Πάτρα θα στείλει το μήνυμα με ένα συλλαλητήριο που θα φωτίζεται μόνο από το φως των κεριών», δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος της Πάτρας είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που έκλεισε συμβολικά για μια μέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συνεχή οικονομικά μέτρα που εξοντώνουν τους πολίτες, ενώ με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας τάχθηκε ομόφωνα κατά τη επιβολής του έκτακτου φόρου ακινήτων, καθώς πρόκειται για ένα βάρβαρο και κοινωνικά άδικο χαράτσι.
ΠΗΓΗ: patrinaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου