ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΗΠΑ ΜΟΛΥΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 ΟΙ ΗΠΑ ΜΟΛΥΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Πρέπει να περάσουν 60 χρόνια για να επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι συνειδητά μας μολύνουν με ιούς άλλοτε για πειράματα, άλλοτε γιατί πρέπει να… λιγοστέψουμε.
Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η επιτροπή που συστάθηκε για να ερευνήσει υπόθεση μόλυνσης 5.500 ανθρώπων στη Γουατεμάλα με ιούς, τη δεκαετία του ’40. Στο πλαίσιο των πειραμάτων τους, οι επιστήμονες μόλυναν συνειδητά χιλιάδες άτομα με τον ιό της σύφιλης και της βλεννόρροιας.
Τα πειράματα αυτά, που έγιναν μεταξύ του 1946 και του 1948, χρηματοδοτήθηκαν από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και οι επιστήμονες είχαν επιλέξει για τα πειράματά τους ανθρώπους, οι οποίοι ανήκαν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και άτομα με νοητική υστέρηση, χωρίς να τους έχουν ενημερώσει για το σκοπό της έρευνάς τους, ούτε γι’ αυτό που θα τους συνέβαινε.
Αυτή η ιστορία αρχίζει με την εξολόθρευση των Ινδιάνων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.


Ανταγωγή Και Μήνυση Στον Ανδρέα Α. Παπανδρέου.



Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού που συγκλονίζει τους πάντες, εκτός από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Αυτή την στιγμή ο Πάνος Καμμένος καταθέτει νέα στοιχεία στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ανταγωγή και μήνυση κατά του αδελφού του πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου είχε καταθέσει αγωγή και όχι μήνυση εις βάρος του βουλευτή, πριν όμως την αποκάλυψη της σχέσης του με την εταιρεία “Unigestion”.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι με την υπόθεση ασχολούνται δύο διαφορετικές εισαγγελικές αρχές που η μία διερευνά και την μήνυση των κκ. Νούλα και Τόμπρα για το θέμα των CDS και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει την υπόθεση αφού η σημερινή του επίσκεψη στον εισαγγελέα αλλά και οι επόμενες κινήσεις του δείχνουν οτι η μέχρι τώρα έρευνα έχει φέρει σημαντικά στοιχεία που ο βουλευτής θεωρεί ότι θα σταθούν και στο ακροατήριο.
Να σημειωθεί ότι πολύτιμες αποδείχτηκαν οι πληροφορίες του φίλου Dupont που δημοσιεύθηκαν ως σχόλια στις αντίστοιχες αποκαλύψεις του Olympia. Φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκαν πλήρως, όπως επίσης και η δράση των φίλων του Olympia στην Ελβετία που τεκμηρίωσε η έγκυρη Ελβετική εφημερίδα “LaLiberte” με την δημοσιογραφική της έρευνα.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 77.718 ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!…


ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 77.718 ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!...
Το χαρτί το έδωσε ο Βελόπουλος στον Παπαγιάννη στο Αποκαλυπτικό δελτίο. Ότι ο Κουτρουμάνης σε ερώτηση του βουλευτή για τις συντάξεις απάντησε το αμίμητο: ” Δίνουμε 77.718 συντάξεις σε αγνώστου υπηκοότητας συνταξιούχους”!!! Αυτό δεν έχει ξανακουστεί. Δεν …
χωράει κανένας σχολιασμός. Εδώ που έχουμε φτάσει όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε να τα ακούσουμε…

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Οι Εξωγήινοι Θα Μπορούσαν Να Επιτεθούν Στη Γη Για Να Τερματίσουν Την Υπερθέρμανση Του Πλανήτη.


Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να επιτεθούν στη γη για να τερματίσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη, λένε Επιστήμονες της NASA!
Οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να επιτεθεί γη για να τερματίσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη, λένε Επιστήμονες της NASA!
University Park, Pennsylvania – Όλοι έχουμε ακούσει για τα αποψιλωμένα τροπικά δάση και τα δεινά της πολικής αρκούδας. Αλλά ενώ έχουν ακουστεί πολλά για την σωτηρία του πλανήτη, η πρόταση που προσφέρθηκε από τους επιστήμονες την Πέμπτη, προέχεται πραγματικά έξω από αυτό τον κόσμο.
Μια ομάδα Αμερικανών ερευνητών έχουν παραγάγει μια σειρά από σενάρια σχετικά με το ενδεχόμενο επίθεσης εξωγήινων στη γη, και περιέργως, το ένα από αυτά περιστρέφεται γύρω από την κλιματική αλλαγή.
Εικάζουν ότι εξωγήινοι περιβαλλοντολόγοι θα μπορούσαν να νιώθουν αποτροπιασμό για την ρυπογόνα – προς τον πλανήτη μας – συμπεριφορά, ώστε να μας βλέπουν ως απειλή για το διαγαλαξιακό οικοσύστημα και να αποφασίσουν να μας καταστρέψουν.
Το σενάριο αυτό είναι ένα από τα πολλά που παρουσιάστηκαν σε μια κοινή μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Pennsylvania και τον Τομέα Πλανητικών Επιστημών της NASA (Planetary Science Division), με τίτλο «Η Επαφή με τους Εξωγήινους θα Ωφελούσε ή θα έβλαπτε την Ανθρωπότητα; Μια Ανάλυση Σεναρίων” (“Would Contact with Extraterrestrials Benefit or Harm Humanity? A Scenario Analysis”).
Τα σενάρια για αυτές τις ‘στενές επαφές’ χωρίζονται σε «ουδέτερες», αυτές που θα προκαλούσαν στην ανθρωπότητα “ακούσια βλάβη” και, πιο ανησυχητικό, εκείνες στις οποίες οι εξωγήινοι θα μας προξενούσαν “εσκεμμένη βλάβη”.
Η Εξωγήινη Νοημοσύνη (Extraterrestrial intelligence ή ETI) “θα μπορούσε να μας επιτεθεί και να μας σκοτώσει, να μας υποδουλώσουν, ή ενδεχομένως ακόμα και να μας φάνε. Οι ETI θα μπορούσαν να μας επιτεθούν από εγωισμό ή από μια πιο αλτρουιστική επιθυμία για την προστασία του γαλαξία από εμάς. Θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε απειλή για το γαλαξία ακριβώς όπως είμαστε μια απειλή για τον δικό μας πλανήτη, το σπίτι μας», προειδοποιεί.
Ένα τέτοιο σενάριο είναι η ουσία από πολλούς ένα blockbuster για το Hollywood, «μία σύγκρουση ως πρότυπο μάχης που πρέπει να κερδιθεί:. Ένας Πόλεμος των Κόσμων” Αλλά σε κάποιον άλλον θα μπορούσε αυτό να αντηχεί περισσότερο με τους οπαδούς του ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ «Μια Άβολη Αλήθεια».
Εικάζεται ότι οι εξωγήινοι, ανησυχούν ότι θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε την ίδια ζημία που κάνουμε στον πλανήτη μας και στους άλλους, θα μπορούσε να “επιδιώκουν να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας προληπτικά, προκειμένου να προστατεύσουν άλλους πολιτισμούς από εμάς.”
“Η ανθρωπότητα μπορεί ακριβώς τώρα να εισέρχεται στην περίοδο κατά την οποία η ταχεία πολιτισμική ανάπτυξη της θα μπορούσε να ανιχνευθεί από μία ETI επειδή η επέκτασής μας αλλάζει τη σύνθεση της ατμόσφαιρας της Γης (π.χ. μέσω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου), η οποία αλλάζει ως εκ τούτου τη φασματική υπογραφή της Γης», λέει η μελέτη.
“Αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η πιθανότητα αυτού του σεναρίου, θα πρέπει τουλάχιστον να μας κάνει να σταθούμε και να αξιολογήσουμε τις επεκτατικές τάσεις μας.”
Πριν όμως έρθουν οι εξωγήινοι να μας αφανίσουν, η έκθεση προτείνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να στραφούν προς όφελος της ανθρωπότητας.
“Καθώς συνεχίζουμε την αναζήτηση εξωγήινων στο μέλλον, ίσως και η σκέψη μας σχετικά με τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας θα βοηθήσει τον ανθρώπινο πολιτισμό να αποφύγει την κατάρρευση και να επιτύχουμε μία μακροπρόθεσμη επιβίωση», προτείνει.
Eπιλέξτε Eλληνικούς Yπότιτλους απο τις “επιλογές του Player”.

http://tomagaki.gr/?p=1587
πηγη:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η EΛΛΑΣ... Friedrich Nietzsche

EIMAI EΛΛΗΝ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΔYNAMAI ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα



ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΙΜΩΝΕΙΣ!

Οι 50 πιο ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας.


Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση. Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι.... σε όλη την γη.

Οι γραμμές Λέυ ήταν γνωστές από την αρχαιότητα με πολλά ονόματα όπως, πράνα, τελλουρικά ρεύματα, μονοπάτια του δράκου, ρεύματα του ερπετού και άλλα. Στην ουσία πρόκειται για ενεργειακούς ποταμούς που ρέουν σε όλη την επιφάνεια της γης, σχηματίζοντας ένα πολύπλοκο πλέγμα που στα κομβικά σημεία ένωσης τους παρατηρείτε αυξημένη αυτή η ενέργεια. Αυτά τα κομβικά σημεία επέλεγαν οι...
 αρχαίοι για να χτίσουν τους ναούς των θεών τους. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι δεν έχουν όλα τα κομβικά σημεία σημεία τις ίδιες ιδιότητες, και σε κάποια παρατηρούμε την ύπαρξη έντονης αρνητικής ενέργειας, τα ιερά διαχωρίζονταν της λατρείας των θεών ανάλογα με το είδος αυτής ακριβώς της ενέργειας. Για παράδειγμα τα ιερά των χθόνιων θεών ή τα νεκρομαντεία, εγκλείουν πάντα μεγάλη αρνητική ενέργεια, ενώ τα ιερά που έχουν σχέση με ηλιακούς ή ανθρωποσωτήριους θεούς διαχέονται από μεγάλες ποσότητες θετικής ενέργειας. Επίσης ιερά που σχετίζονται με ιαματικούς θεράποντες θεούς, παρουσιάζουν και αυτά τεράστιες ποσότητες θετικής ενέργειας, μέσω της οποίας γινόταν και η ίαση των ασθενών. Αυτό το φαινόμενο δεν έχει εκλείψει στην εποχή μας και υπάρχουν πολλές αναφορές που άτομα βρήκαν ίαση από σοβαρές ασθένειες επισκεπτόμενα τέτοιους τόπους δύναμης.

Το πως οι αρχαίοι γνώριζαν τις ιδιότητες αυτών των τόπων δύναμης και πως μπορούσαν να τους διακρίνουν, είναι άγνωστο. Ξέρουμε ότι τα εκάστοτε ιερατεία επέλεγαν τον τόπο οικοδόμησης των ιερών αλλά τίποτα παραπάνω. Είναι άραγε οι γνώσεις, που πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτές, των ιερατείων που κρατήθηκαν μυστικές για πάντα; Είναι η χρήση κάποιας τεχνολογίας που εμείς μόλις τον 20ο αιώνα ανακαλύψαμε ή μήπως οι άνθρωποι τότε ήταν περισσότερο αισθαντικοί από εμάς και μπορούσαν να αντιληφθούν αυτά που εμείς με δυσκολία εντοπίζουμε; Όπως και να έχει η επιστήμη και η αρχαιολογία επιβεβαιώνουν πως πράγματι οι τόποι αυτοί χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για την λατρεία των θεών.

Παρακάτω παραθέτω τους τόπους δύναμης της Ελλάδας και τις ιδιότητες που έχουν παρατηρηθεί σε κάθε έναν από αυτούς. Αποτελούν αναδημοσίευση από το esoterica.gr και όχι προσωπική έρευνα. Για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι για το ιερό των μεγάλων θεών της Σαμοθράκης, αλλά πιστεύω ότι και οι υπόλοιποι είναι ισχυροί τόποι δύναμης (ισχυρότερος όλων το ιερό των Δελφών) αφού είναι γνωστοί από της αρχαιότητα για τις ιδιότητες τους. Πιστεύω ότι αποτελούν καλό οδηγό για αυτόν που θέλει να νοιώσει και να αισθανθεί αυτή την δύναμη της γης. Δεν έχετε λοιπόν να επισκεφθείτε έναν χώρο από αυτούς και να αφεθείτε στα συναισθήματα που θα σας χαρίσει.

Ιωάννης Καρυοφυλάκης

ΚΡΗΤΗ:
1.- Τόπος: Κνωσσός (36 Β2)
Που είναι: Αρχαιολογικός χώρος Ανάκτορο.
Ιδιότητες: Ηρεμία, χαλάρωση, αισιοδοξία Ενέργεια :πολύ θετική

2.- Τόπος : Φαιστός(35 Γ3)
Που είναι : Αρχαιολογικός χώρος
Ιδιότητες : μυστηριακός τόπος. Ενέργεια : ΄Εντονα αρνητική

3.- Τόπος : Σαμαριά (34 Γ1,Δ1)
Που είναι: φαράγγι της Σαμαριάς
Ιδιότητες:Νεραϊδότοπος, τάσεις φυγής, θεραπεία άγχους, άβολο περιβάλλον την νύκτα.
Ενέργεια: Θετική την ημέρα , αρνητική την νύκτα.

4.- Τόπος: Λευκά όρη (34-Δ2)
Που είναι: ανώπολη Σφακίων, οροπέδιο Αράδαινας.
Ιδιότητες; στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάσπαρτοι παράξενοι κρύσταλλοι.
Ενέργεια: Αρνητική

5.- Τόπος: Ιδαίον άντρο (35-Β3)
Που είναι : εσωτερικό του σπηλαίου
Ιδιότητες: χρονικό κενό , προσμονή αγνώστου. Ενέργεια Θετική και αρνητική


ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΗΣΙΑ:
6.- Τόπος : Νήσος Σαμοθράκη (6-Δ3)
Που είναι: Παλαιόπολη, Ιερό Μεγάλων Θεών, ανάκτορα.
Ιδιότητες: ανάλογες της Δήλου και των Δελφών, μυητική ατμόσφαιρα.
Ενέργεια Θετική και συνεχής

7.- Νήσος Λέσβος
Που είναι: Πέτρα, εκκλησάκι Παναγίας της πέτρας
Ιδιότητες: στο κέντρο της εκκλησίας τρύπα-καταβάσιο. Από το εσωτερικό βγαίνει φως και ακούγονται ψαλμωδίες. Ενέργεια: Θετική

8.- Τόπος: νήσος Θάσος (4-Δ2,Δ3)
Που είναι: Ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Διάσπαρτα ιερά του Πάνα, νεραϊδότοποι, εύκολος διαλογισμός
Ενέργεια Θετική


ΚΥΚΛΑΔΕΣ
9.- Τόπος: νήσος Σαντορίνη (30-Γ1,Γ2,Δ1.Δ2)
Που είναι : ναός καρνείου Απόλλωνος και ναός Πυθείου Απόλλωνος
Ιδιότητες:Βαθιά ατμόσφαιρα, εύκολος διαλογισμός , ανασφάλεια
Ενέργεια: Αρνητική

10.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)
Που είναι : νησίδα παλάτια, Ναός Απόλλωνος
Ιδιότητες: περίεργες καιρικές αλλαγές, ανησυχία, προσμονή αγνώστου
Ενέργεια: Θετική

11.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)
Που είναι: Πύργος χειμάρου
Ιδιότητες: Υπόγιοι θόρυβοι, κρύα ατμόσφαιρα Ενέργεια : Αρνητική

12.- Τόπος: νήσος Πάρος (30-Α1)
Που είναι: Μνημέρια (Ν.Α)
Ιδιότητες:Φώτα , φωνές, μυστηριακοί ήχοι, τραγούδια άγνωστης προέλευσης.
Ενέργεια: Αρνητική

13.- Τόπος: νήσος Δήλος (24-Δ2)
Που είναι: τάφοι υπερβορείων ιερειών του Απόλλωνα, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Χρονικό κενό, φωνές θόρυβοι, ομιλίες απότομες ριπές ανέμου φαινόμενα τηλεκίνησης, τόπος ιερής γεωμετρίας. Ενέργεια: Θετική & αρνητική, τόπος δύναμις

14.- Τόπος: νήσος Τήνος (24-Γ1)
Που είναι : ναός ευαγγελιστρίας
Ιδιότητες: αίσθηση αιώρησης. Θεραπευτικές ιδιότητες: άνοιγμα ενεργειακών κέντρων αισιοδοξία, καλή ψυχολογική κατάσταση. Ενέργεια: πολύ Θετική

15.- Τόπος: νήσος Κέα (23Γ1)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή, κυρίως απομονωμένα μέρη.
Ιδιότητες : νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική

16.- Τόπος : νήσος Σύρος (23-Δ3)
Που είναι:Χάλαρα κοντά στην πηγή Σύριγγα
Ιδιότητες:Δίκτυο λοξεμένων πετρωμάτων, στρέβλωση χρόνου, νεραϊδότοπος,γραμμές ley(αρχή:Δήλι-εκκλησία Αναστάσεως, τέλος εκκλησία Αγ. Στεφάνου κοντά στο Γαλησσό). Ενέργεια: ισχυρά Θετική , τόπος δύναμις

17.- Τόπος: νήσος Σάμος (26-Α1,Α2)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή, απομονωμένοι τόποι .
Ιδιότητες: νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
18.- Τόπος νήσος Ρόδος (32-Γ2)
Που είναι: χωριό Μονόλιθος, Ναϊτικό κάστρο Μονολίθου
Ιδιότητες:χρονικό κενό, μυστηριακός τόπος, έντονος διαλογισμός ,τάσεις φυγής.
Ενέργεια: Θετική

19.- Τόπος: νήσος Κώς (31-Α3)
Που είναι : Ασκληπιείο
Ιδιότητες: ιδιαίτερα θεραπευτικές, ισχυρή γαιωακτινοβολία.
Ενέργεια: έντονα Θετική

20.- Τόπος νήσος Πάτμος (26-Γ1)
Που είναι: σπήλαιο αποκάλυψης
Ιδιότητες: έντονος διαλογισμός, χρονικό κενό. Ενέργεια Θετική


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:
21.- Τόπος: Λακωνία (28-Δ1)
Που είναι: Ακρωτήριο Ταίναρο, καταβάσιο
Ιδιότητες: Ψυχοπομπείο, είσοδος στον ΄Αδη- η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, εμφανής ψυχολογικής μετάλλαξης κατά την είσοδο.
Ενέργεια: ισχυρή Θετική και Αρνητική .

22.- Τόπος: Λακωνία (27-Α3,Α4)
Που είναι: όρος Ταϋγετος, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες: φαινόμενα τηλεκίνησης, φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό.
Ενέργεια : Αμφίπολη

23.- Τόπος: Λακωνία (28-Α1)
Που είναι: Βρέσθενα Σπάρτης
Ιδιότητες: Στο πεοσκυνητάρι της Παναγίας στα βράχια ακούγονται κρότοι και βγαίνουν φωτιές άγνωστης προέλευσης. Ενέργεια: Αρνητική

24.- Τόπος:Αχαϊα (20-Β3)
Που είναι: Μεγ. Σπήλαιο, καταβάσιο
Ιδιότητες: χρονικό κενό, βαριά ατμόσφαιρα. Ενέργεια: Αρνητική

25.- Τόπος: Κορινθία ( 21- Β2)
Που είναι: Γεληνιάτικα, βουδιστικό κέντρο κάραμ μπέρτσεν-λίνκ.
Ιδιότητες:Βρίσκεται στο κέντρο ενεργειακού τριγώνου Δελφών-Ολυμπίας-Μηκυνών.
Ενέργεια: ισχυρά Θετική

26.- Τόπος: Μεσσηνία (27-Α1)
Που είναι: παλιό λουτρό , σπηλιά του Κουφιέρου
Ιδιότητες: στοιχεία κοίλης Γης, τραγούδια άγνωστης προέλευσης, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική


ΑΤΤΙΚΗ:
27.- Τόπος: Μαραθώνας (22-Α3)
Που είναι: Σπηλιά του Πανός
Ιδιότητες: Ταφικό σπήλαιο, μυστηριώδη φαινόμενα, δυσάρεστη ατμόσφαιρα.
Ενέργεια: Αρνητική

28.- Τόπος: Διόνυσος (22-Α3)
Που είναι: Οδός Διονύσου Ν. Μάκρης Ναός Διονύσου
Ιδιότητες:Γαλήνη, υπερβατικό περιβάλλον, εύκολος διαλογισμός.
Ενέργεια: Θετική

29.- Τόπος: Καισαριανή (22-Β2)
Που είναι: Μονή Καισαριανής, καταβάσιο
Ιδιότητες: γαλήνη , μυστήριο, ανεξήγητα φώτα και θόρυβοι , φαινόμενα τηλεκίνησης ιαματικά νερά. Ενέργεια: ισχυρά Θετική και συνεχής

30.- Τόπος: Ν. Μάκρη (22-Β3)
Που είναι: Αμερικάνικη στρατ. Βάση.
Ιδιότητες: ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Είναι το ένα άκρο του ηλεκτρομαγνητικού αγωγού που έχει το άλλο του άκρο στο Lagley, Virginia, USA.
Ενέργεια: ισχυρά θετική και αρνητική

31.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: βράχος της Πνύκας, Ακρόπολη
Ιδιότητες: Ισχυρό γεωμαγνητικό κέντρο, στην όρθια πέτρινη στήλη, βρίσκεται το ισχυρότερο πεδίο ενεργείας.
Ενέργεια:ισχυρά θετική, αντίπολος του πέτρινου κύκλου με σύμβολα πάνω από το θέατρο της Ντόρας Στράτου στο ύψωμα απέναντι από την Πνύκα.

32.- Τόπος: Πεντέλη (22-Β3)
Που είναι: Σπηλιά Νταβέλη, καταβάσιο
Ιδιότητες: φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό,, ψυχολογικές διαταραχές, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, αντιβαρύτητα, ισχυρότατος δίαυλος ηλεκτ/κης ακτινοβολίας, εκτεταμένο δίκτυο στοών εως το ανάκτορο της Πικροδάφνης.. Ιαματικό νερό. Ενέργεια: ιδιαίτερα ισχυρή αμφίπολη.

33.- Τόπος : Πάρνηθα (22-Α2)
Που είναι: σπηλιά Πανός, καταβάσιο και Φρούριο Φυλής
Ιδιότητες:γαλήνη, εςύκολος διαλογισμός, στρέβλωση χρόνου
Ενέργεια: μεγάλη Θετική

34.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: Νεκροταφείο Αρχαίας Αθήνας.
Ιδιότητες: τόπος δύναμης, εύκολος διαλογισμός, άλλες διαστάσεις το σούρουπο.
Ενέργεια: Θετική


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:
35.- Τόπος: Βοιωτία
Που είναι: αρχαία Υηττός, ναός ΄Ηρας , ναός Ηρακλέους.
Ιδιότητες υπόγεια λίμνη με ιδιότητες της μεγ. Πυραμίδας. Στην Ακρόπολη ναός χριστιανικός με αρχαίες επιγραφές. Ενέργεια: Θετική συνεχής

36.- Τόπος: Βοιωτία (15-Δ3)
Που είναι: Λειβαδιά Τροφώνειο άντρο, καταβάσιο και Στείρο μονή Οσίου Λουκά.
Ιδιότητες:Μυητικό κέντρο, αλλαγή ψυχολογίας, επίπεδα αρχαίων στοών, νεραϊδότοπος
Ρνέργεια: Θετική

37.- Τόπος: Φωκίδα (15-Δ2)
Που είναι:Αράχοβα , Κωρύκειο άντρο (σπήλαιο Πανός)
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, σύστημα σπηλαίων, άγνωστης προέλευσης τραγούδια και ήχοι , μυητικός τόπος. Ενέργεια: ισχυρά Θετική

38.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Δ1)
Που είναι: Δελφοί, αρχαιολογικός χώρος, ονειρομαντείο, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες:ισχυρότατος τόπος δύναμης. Ενέργεια: ισχυρά Θετική


ΗΠΕΙΡΟΣ:
38.- Τόπος: ΄Ακτιο Πρέβεζας(13-Β2)
Που είναι : βάση του ΝΑΤΟ
Ιδιότητες: Ισχυρή γεωμαγνητική ακτινιβολία, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
Ενέργεια: θετική και Αρνητική

39.- Τόπος Οροπέδιο Ιωαννίνων(8-Δ2)
Που είναι: μαντείο Δωδώνης, αρχαίο θέατρο
Ιδιότητες:Πομποδέκτης, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, χρονικό κενό.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική


ΘΕΣΣΑΛΙΑ:
40.- Τόπος: Καρδίτσα (14-Α3)
Που είναι: Καλλιφώνι, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: ΄Εξω από το χωριό τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις , χαλάρωση
Ενέργεια: Θετική

41.- Τόπος Πήλιο (15-Α3)
Που είναι: χωριό Δράκεια, Χειρώνιο άντρο.
Ιδιότητες: χρονικό κενό, πέρασμα σε άλλα πεδία,γαλήνη. Ενέργεια Θετική


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
42.- Τόπος : Πιερία (10-Β1)
Που είναι: Αρχαίο Δίον
Ιδιότητες: φωτεινές σφαίρες, αίσθηση ώθησης προς τα επάνω.
Ενέργεια : Θετική

43.- Τόπος: Σέρρες (4-Γ1)
Που είναι: χωριό Πρώτη στο δρόμο για το μοναστήρι της Αναλήψεως.
Ιδιότητες: Αντιβαρύτητα , μαγνητικές διαταραχές
Ενέργεια: Θετική και αρνητική


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
44.- Τόπος: Καλαμαριά (11-Β1)
Που είναι: γήπεδο Απόλλωνα πίσω υπάρχει εκκλησάκι και εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο.
Ιδιότητες; Τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις. Ενέργεια: Θετική

45.- Τόπος: Πανόραμα (11Β1)
Που είναι: στον δρόμο προς Χορτιάτη, βγαίνοντας από το Πανόραμα, οι δυό τρείς μικροί δρόμοι δεξιά, πιο πάνω από την στροφή οδηγούν σ' εξοχική τοποθεσία με μικρό ποτάμι με πράσινα πετρώματα.
Ιδιότητες: Χαλάρωση , ηρεμία, νεραϊδότοπος.
Ενέργεια: Θετική

46.- Τόπος: πόλη (11-Β1)
Που είναι: Βασιλίσσης ΄Ολγας 263 απέναντι από την Νομαρχία.
Ιδιότητες: στοιχειωμένο σπίτι, παραφυσικά φαινόμενα, λάμψεις & φωνές άγνωστης προέελυσης κατά την νύκτα. Ενέργεια : Αρνητική


ΘΡΑΚΗ:
47.- Τόπος: Ροδόπη (5-Δ2)
Που είναι: χωριό Ασκητές, έξω από το χωριό, υπάρχουν λαξευμένοι μεγαλιθικοι τάφοι στα βράχια.
Ιδιότητες: Ισχυρός τόπος δύναμης και περισυλλογής, άλλες διαστάσεις.
Ενέργεια: Θετική


ΕΠΤΑΝΗΣΑ:
48. - Τόπος: νήσος Ζάκυνθος (19-Γ2)
Που είναι : ακρωτήρι κόκκινος βράχος 2χλμ. Βόρεια της πόλεως και κυανό σπήλαιο, Σκινάρι.
Ιδιότητες: Ισχυρός γωδαιτικός τόπος, χρονικό κενό, ενεργειακός κόμβος.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

49.- Τόπος: νήσος Λευκάδα(13-Γ2)
Που είναι: νησίδα Μεγανήσι, 12 ν.μ. από το λιμάνι της Λευκάδας.
Ιδιότητες: Σπήλαιο του δαίμονα, αρχικά δύσκολη προσαρμογή, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

50.- Τόπος: νήσος Ιθάκη (19-Α2)
Που είναι: σπήλαιο των νυμφών.
Ιδιότητες: νεραϊδότοπος, πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, γαλήνη, χαλάρωση.
Ενέργεια: Θετική.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΙΘΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΑΪΔΟΤΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 100% ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ιδού γιατί δεν θα γίνει ποτέ κάθαρση για την Ζήμενς


Αυτό το φωτογραφικό ρεπορτάζ για τους πολιτικούς και την Ζήμενς δεν θα το δείτε πουθενά αλλού

Τσουκάτος - Βαλυράκης - Παπανδρέου

Μητσοτάκης - Χριστοφοράκος στα 100 χρόνια της Ζήμενς στην Ελλάδα

Στιγμιότυπα απο τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της Ζήμενς στο Μέγαρο Μουσικής (φυσικά)








"Οικουμενική Ζολώτα: Μητσοτάκης - Παπανδρέου - Φλωράκης παραδίδουν τον ΟΤΕ στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ

Ημερολόγιο Χριστοφοράκου






Μητσοτάκης - Γιουνγκ (ο τρίτος που το έσκασε)



Τι να σου κάνει και η Εξεταστική ....


ΠΗΓΗ:ΑΓΝΩΣΤΗ

Από υπαλληλάκος του ποιου σκληρού & αιμοσταγούς φασιστικού-δικτατορικού καθεστώτος της Λατινικής Αμερικής, διορίζεται από τον γΑΠ βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλενα Παναρίτη, η «σιγανοπαπαδιά» που θα μας ξεπουλήσει!
Επειδή ακούγεται ότι η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, γίνεται υφυπουργός αποκρατικοποιήσεων, δηλαδή εθνικού ξεπουλήματος, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε ορισμένα ενδιαφέροντα δημοσιεύματα σχετικά με το βίο και την πολιτεία της. Για διαβάστε και εσείς, ώστε να έχετε μια καθαρή εικόνα για τοπροσχεδιασμένο ξεπούλημα της Ελλάδας από τον Παπανδρέουκαι την παρέα του και να μην παραμυθιάζεστε άλλο με «μονόδρομους», «οικονομικούς πολέμους» και λοιπά παραμύθια. Στην περίπτωση της Ελλάδας το σχέδιο ήταν από την αρχή ένα:ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
Ακολουθεί το...
άρθρο «Ποια είναι η Έλενα Παναρίτη» που δημοσιεύθηκε την 1η Οκτωβρίου 2009:
«Ποια είναι η Έλενα Παναρίτη»
Η απορία μου δημιουργήθηκε μετά την ανάγνωση τριών δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο:
(1) Αυτό με τους προβληματισμούς του Αναγνώστη Λασκαράτου στο μπλογκ του κ. Ροΐδη, που αναπαράγει στο άρθρο του αρκετά σημεία από το (2) σχετικό άρθρο της εφημερίδας ΑΥΓΗμε τίτλο «Η κατάρα των καλών προθέσεων» (Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2009), καθώς και (3) το σχετικό δημοσίευμα από την«ΕΠΟΧΗ» (27.09.09) με τίτλο «ΠΑΝΑΡΙΤΗ: ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΦΟΥΤΖΙΜΟΡΙ στην ΕΛΛΑΔΑ».
Επίσης, άρθρο σχετικό με την άλλη επιλογή του κ. Παπανδρέου, τον κ. Τρεπεκλή, υπάρχει στο Εθνος on Line με τίτλο «Πολιτικές διασυνδέσεις προσέφερε ο Τρεπεκλής».
Ομολογώ ότι είχα γνώση του θέματος αυτού, αλλά όχι σε μεγάλη έκταση και περίμενα χτες να γίνει κάποια σχετική ερώτηση στον κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την οποία παραχώρησε. Πράγματι, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε κάτι τι σχετικό με συνεργάτες και μελλοντικούς υπουργούς, σε περίπτωση που αναλάβει να σχηματίσει κυβέρνηση και η απάντησή του ήταν κάπως «ήξεις – αφίξεις». Είπε δλδ (το γράφω όπως το θυμάμαι, στο περίπου) ότι θα χρησιμοποιήσει αξιόλογα στελέχη, καταξιωμένα, κλπ, διεθνείς προσωπικότητες και εκτός των εκλεγμένων βουλευτών του κόμματος -άρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα:
Πόσο ικανός είναι ο κ. Παπανδρέου στο να επιλέγει συνεργάτες;
Το ερώτημα αυτό είναι σημαντικό, επειδή δεν παύει να τονίζει ότι θα αναλάβει αυτός ο ίδιος τα ηνία, θέλοντας ίσως να αποσείσει ενδοιασμούς ψηφοφόρων που φοβούνται μην επανέλθει το αρπαχτικό «παλαιό» πασόκ και καταβροχθίσει όσα λιγοστά απέμειναν στον έρμο τον τόπο μας.
Μεταφέρω την κατακλείδα του άρθρου στο μπλογκ του κ. Ροΐδη, με την οποία -δυστυχώς- συμφωνώ και τη βρίσκω μάλιστα επιεική μετά από αυτή τη καταιγίδα αποκαλύψεων:
«Εκείνο που με εκπλήσσει είναι η ομερτά του Τύπου. Ούτε καν οι εφημερίδες της ΝΔ δεν προβάλουν το παρελθόν της κας Παναρίτη και την τεράστια επιτυχία της στο Περού. Φαίνεται σαν πρόσωπο ταμπού που εκπροσωπεί τα Ιερά και τα Όσια της Αγοράς. Άκρα του τάφου σιωπή. Μήπως πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά;»
Σημασία έχει να διαβάσετε προσεχτικά το ποστ στου κ. Ροΐδη, γιατί εκεί υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες σύνδεσμοι.
το ερώτημα είναι σημαντικό, μετά τις επισημάνσεις του ποστ στο μπλογκ του κ. Ροΐδη:
«Ο αρχηγός έχει παράδοση επιλογής με δημοκρατικές διαδικασίες γυναικών ειδικά στις παιδικές χαρές των διορισμένων υποψηφίων στο Επικρατείας και στο Ευρωψηφοδέλτιο. Ασφαλώς με μοναδικό κριτήριο την επιστημονικήν των κατάρτισιν και την υψηλήν των νοημοσύνην, ολίγον κατωτέρα απλώς αυτής του αρχηγού. Υπενθυμίζω μερικές επίλεκτες προσωπικές του επιλογές: Άντζελα Γκερέκου (σύζυγος Τόλη), Μαίρη Ματσούκα (που χάθηκε αυτό το κορίτσι;), Υβέτ (προσεχώρησε στους αντιπάλους), Βούλα Πατουλίδου (έγινε κάποιος μικροκαυγάς), Φώφη Γεννηματά (προέκυψεν απροσδόκητον συνταγματικόν κώλυμα)»
και
«Δεν ξέρω πως προέκυψε η κα Παναρίτη. Ίσως ως γνωριμία της οικογένειας Παπανδρέου που συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτρια του ΠΑΣΟΚ προωθώντας κατά καιρούς παιδικούς φίλους. Να ας πούμε τον κ. Τρεπεκλή, (τέως φυγόστρατο Γ.Γ. του ΕΟΤ) της νόμιμης και ηθικής προμήθειας των 6,5 εκατ.ευρώ για το σάπιο C4I.»
καθώς και την εισαγωγή στο άρθρο της ΕΠΟΧΗΣ:
«Ο Γ. Παπανδρέου συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Στις εκλογές του 2000 εξέπληξε τους πάντες κατεβάζοντας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ τους ακραίους νεοφιλελεύθερους Στ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο. Τότε κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Ούτε οι λαϊκιστές, ούτε οι συνδικαλιστές. Μόνο κάποιες γκρίνιες σε ελεγχόμενες παρέες.
Αυτή τη φορά ο Γ. Παπανδρέου έστρεψε την προσοχή του από τους εγχώριους φωστήρες σε εισαγόμενους. Επέλεξε την κ. Έλενα Παναρίτη, ως δεύτερη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ενώ διαχεόμενες φήμες τη φέρνουν να καταλαμβάνει και υπουργείο. Η υποδοχή που της έγινε από εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν ενθουσιώδης. Όπως σε όλους τους διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες της διασποράς. Από τον αρχηγό της CIA Tenet, έως τον ναύαρχο του ΝΑΤΟ Stavridis.»
εμένα μου κάνει εντύπωση και κάτι τι ακόμη:
Γιατί το ζήτημα της Ελενας Παναρίτη δεν χρησιμοποιήθηκε από τα αντίπαλα κόμματα; Και καλά, να υποθέσω πως ο Κώστας Καραμανλής δεν το πήρε είδηση τόσο αφοσιωμένος που είναι στην προσπάθειά του να χάσει τις εκλογές -τζιζ, καίει!- αλλά η Αλέκα Παπαρήγα; ο Αλέξης Τσίπρας; Γιατί; Είναι ασήμαντο; Τόσα σενάρια ανέπτυξε η κ. Παπαρήγα σε λόγους και συνεντεύξεις που παρεχώρησε, αυτό το ζήτημα γιατί δεν το συμπεριέλαβε;
θα μου πεις, αγαπημένε/η αναγνώστη/τρια, ότι σιγά μη φοβηθούμε μια κάποια κυρία Παναρίτη και θα συμφωνήσω. Καμμία κυρια δεν με τρομάζει. Η ιδέα όμως όλων όσων σέρνει αυτή η συγκεκριμένη κυρία, ε, όσο νά’ναι, είναι τρομαχτικά, ιδίως επειδή χαρακτηρίζουν το προσεχές μέλλον μας, επειδή δεν θέλω να γίνουμε Αργεντινή ούτε και Περού -παρόλο που με γοητεύουν αυτές οι εξωτικές χώρες!
το σύνθημα «οχι στο δικομματισμό» είναι λάθος. Θα το διατύπωνα πιο άμεσα: «όχι στους απατεώνες, όχι στους ψεύτες και τους κλέφτες», διατηρώντας μέσα στη καρδιά μου την τεράστια ελπίδα να διαψευστώ.
τέτοιες ώρες θυμάμαι την Οδύσσεια και θαυμάζω τον Οδυσσέα που κατάφερε να περάσει ανάμεσα στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και στη δεξιά γωνία ο Δράκουλας.
Στον διαφανή ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει το βιογραφικό της (οι υπογραμμίσεις δικές μου)
Όνομα: ΕΛΕΝΑ
Eπίθετο: ΠΑΝΑΡΙΤΗ
Διεύθυνση:
Υποψήφιος Βουλευτής 2009
Το συνολικό έργο της Έλενας Παναρίτη αναγνωρίζεται διεθνώς σαν καλή πρακτική εφαρμογή «θεσμικών οικονομικών». Είναι ειδική στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και στην αντίστοιχη διαχείριση του δημόσιου τομέα. Τώρα είναι κοινωνικός επιχειρηματίας και επικεφαλής του Panel Group, ένας ειδικός συμβουλευτικός όμιλος που επενδύει σε υποβαθμισμένες περιοχές και παρέχει συμβουλές για τη δημόσια στρατηγική πολιτική και τη μετατροπή και αξιοποίηση, της μη ρευστοποιήσιμης ακίνητης περιουσίας.
Στη σχολή Wharton, του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και στο πλαίσιο της διερεύνησης της αγοράς της ακίνητης περιουσίας ασχολείται ιδιαιτέρως και διδάσκει χρηματοδότηση του οικιστικού τομέα. Επίσης έχει διδάξει και στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στο τμήμα Ανωτέρων Διεθνών Σπουδών, (SAIS) και Insead.
Κατά την διάρκεια της εργασίας της στην Διεθνή Τράπεζα ως οικονομολόγος, πρωτοστάτησε σε σειρά θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως τη μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα και των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στο Περού, εργασία για την οποία της απενεμήθη η διάκριση της καλύτερης πρακτικής πρότασης και καινοτομίας.
Η Panel Group, ασχολείται με ρυθμίσεις αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα και που αποδίδουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά αποτελέσματα.
Έχει πτυχία από τα Πανεπιστήμια Johns Hopkins School of Advanced International Studies (SAIS), Insead, Harvard.
Έχει πολύ καλές γνώσεις Ισπανικής, Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής γλώσσας και τη βασική γνώση της Γερμανικής.
Ωραίο και πλήρες, αν και σύντομο, το βιογραφικό αυτό. Ελλιπές όμως, γιατί λέει μισές αλήθειες. Δεν γράφει π.χ. ποιος τη βράβευσε, ούτε και τι συνέβη στους φουκαράδες περουβιανούς που χάσαν τα αυγά και τα πασχάλια. Τον δολοφόνο Φουτζιμόρι τον έκανε γαργάρα. Θα μας φέρει εδώ την Panel Group μήπως; Τέτοια δεν λέγονται όμως, έτσι δεν είναι; Ούτε γράφονται, φυσικά, σε βιογραφικά.
Αντιγράφω από σχόλιο που έγινε στο ποστ στου κ. Ροΐδη:
«Τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της δουλειάς της είναι η συνεργασία της μέσω της γνωστής νεοφιλελεύθερης Παγκόσμιας Τράπεζας, με το καθεστώς Φουτζιμόρι στο Περού, αφού πρώτα εργάστηκε στη δεκαετία του ’80 με τα καθεστώτα των Φιλιππίνων, της Βραζιλίας και της Βενεζουέλας.
Το 1991 εγκαταστάθηκε στο Περού. Το 1992 ο Φουτζιμόρι έκανε πραξικόπημα για να παραμείνει στην εξουσία. Εγκατάλειψε το 2000 το Περού και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης για μαζικές δολοφονίες, κατάχρηση εξουσίας, υπεξαίρεση χρήματος και διαφθορά. Την ίδια εποχή η κ. Παναρίτη εργαζόταν για «τη μεταρρύθμιση της αγοράς ακινήτων και τις στρατηγικές της ιδιωτικοποίησης». Μερικοί από τους τίτλους των βιβλίων της είναι ενδεικτικοί: «Το φαινόμενο του Φουτζιμόρι: Κυβερνητική μεταρρύθμιση μέσω της άμεσης δημοκρατίας» (1955).
«Τίτλοι ιδιοκτησίας: Το θαύμα του Περού» (1999).«Στρατηγικές ιδιωτικοποίησης» με παράδειγμα, επίσης, το Περού. Για την προσφορά της έτυχε μεγάλης αναγνώρισης και παρασήμων απ’ όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Φουτζιμόρι.
Δεν γνωρίζουμε πόσο συνέβαλε στο οικονομικό θαύμα του Περού, όπως γράφει η ίδια, πάντως το θαύμα, που χειροκροτήθηκε θερμότατα από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και όλους τους στυλοβάτες του συστήματος (Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ κ.τ.λ.), αποδείχθηκε τεράστιο σκάνδαλο που οδήγησε στην εξαθλίωση των εργαζομένων του Περού και τον οικονομικό στραγγαλισμό της χώρας, που περίφημου «Fujishock». Μέχρι την ανακήρυξή της ως υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ ήταν επικεφαλής της «Panel Group», εταιρείας real estate.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Γ. Παπανδρέου θα βρει ισχυρές θεωρητικές βάσεις και πολιτικά εργαλεία για τις εναπομείνασες ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας»

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/08/blog-post_4768.html
ΠΗΓΗ: 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ 26/8/2011) ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.  ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΦΑΝΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Επειδή μπορεί νά λάβατε κάποιο "λανθασμένο", ή "παραπλανητικό", ή μή ενημερωμένο μήνυμα γιά τήν τοποθεσία τής εκδηλώσεως.
ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΝΕΚΟΙΝΩΘΗΣΑΝ.
ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011, ΑΠΟ ΤΗΝ 11:00, ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΕΙΔΕΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΤΩΤΕΡΩ)

(Επειδή η συγκέντρωσις θά αρχίση απο τήν 11:00 π.μ., καί θά διαρκέση έως αργά τό βράδυ, γιά νά υπάρχη χρόνος γιά όλους καί γιά όλα, όσοι θέλετε μπορείτε νά φέρετε κάποια "τρόφιμα-ποτά-εδέσματα" γιά νά συμβάλλετε στήν φιλοξενία τού οικοδεσπότου, ή γιά νά ἑξυπηρετηθήτε!!)

Εάν κάποιοι λάβατε τό μήνυμα περισσότερες από μία φορές, παρακαλώ νά μήν ενοχληθήτε! Κατανοήστε τίς οργανωτικές δυσκολίες καί τήν έλλειψι "γραμματείας"!



Φίλοι καί φίλες, Έλληνες πολίτες,

Επειδή δέν ανεχόμεθα πλέον

  • νά μάς κοροϊδεύουν,
  • νά μάς λοιδωρούν,
  • νά μάς υποτιμούν,
  • νά μάς εξαπατούν,
  • νά μάς καταληστεύουν,
  • νά κλέβουν τήν ευτυχία μας,
  • νά ακυρώνουν τούς μόχθους μας,
  • νά υποβιβάζουν τήν ποιότητα τής ζωής μας,
  • νά ευτελίζουν τόν πολιτισμό μας,
  • νά υποθηκεύουν τό μέλλον τό δικό μας καί τών παιδιών μας καί τού Έθνους,
  • νά υπομένωμε τό άχθος ενός επαχθούς, απεχθούς καί ειδεχθούς χρέους,
  • νά μήν γνωρίζωμε πώς καί ποίοι εδημιούργησαν τό επαχθές, απεχθές καί ειδεχθές "χρέος"
Σάς καλούμε σέ
συγκέντρωσι μέ στόχο τήν εύρεσι τρόπων συνεννώσεως όλων τών ομάδων, κινήσεων, συλλόγων, πολιτικών σχηματισμών, όλων τών "αγανακτισμένων" αλλά καί τών οργισμένων Ελλήνων πολιτών, ώστε στίς προσεχείς εκλογές νά συμμετέχωμε ως ένας ενιαίος πολιτικός φορέας, επιδιώκοντας νά απελεθερώσωμε τήν χώρα καί τούς κατοίκους της, από τήν "Τρόϊκα" καί τούς οπαδούς τής παγκοσμιοποιήσεως, τούς θιασιώτες τού "μνημονίου" καί τού "μεσοπροθέσμου" (πολιτικο-οικονομικού εκτρώματος).

S1  S2
(όπου "ΕΣΥ" ο πολιτκός φορέας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

Η συγκέντρωσις θά γίνη εις τίς εγκαταστάσεις τής Λακωνικής αγωγής τήν προσεχή Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011 καί από τήν 11:00 έως αργά τό απόγευμα.
Καλείσθε νά συμμετάσχετε καί νά καταθέσετε τίς προτάσεις σας γιά τήν επίτευξι τής συνεννώσεως όλων τών ομάδων οι οποίες αγνωνίζονται γιά τό καλό τής πατρίδος μας, τής Ελλάδος.
Η Λακωνική αγωγή ευρίσκεται στήν περιοχή τής Αναβύσσου Αττικής (Άγιος Κωνσταντίνος). Ακολουθήστε, από τήν Αθήνα, τήν λεωφόρο Αναβύσσου, ακολούθως, μετά τήν Ανάβυσσο, τήν λεωφόρο Λαυρίου, κατόπιν τήν Καμάριζας - Αναβύσσου. Μετά τόν οικισμό τής Συντερίνας καί πρίν τόν Αγ. Κωνσταντίνο, βγήτε δεξιά. (Δείτε τόν χάρτη τής περιοχής). Εναλλακτική διαδρομή: Λεωφ. Μαρκοπούλου - Λεωφ. Σουνίου -Κερατέα - Λεωφ. Λαυρίου -Παλαιοκαμάριζα  -Αγ. Κωνσταντίνος
Χάρτης τής περιοχής
http://www.chronidis.gr/s1/epikoinonia/map-el



Γιά τά άσχημα αυτού τού κόσμου δέν φταίνε μόνον οι πράξεις τών "κακών", αλλά καί η απραξία τών "καλών".

Οι πόλεις καταστρέφονται όταν δέν μπορούν οι πολίτες νά διακρίνους τούς τιποτένιους από τούς σπουδαίους (Αντισθένης)

Τοίς ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ τών πραγμάτων αισχύνη (Δημοσθένης) 

Αγωγή τών πολιτών, κυριότατον καί μέγιστον, πρός ευδαιμονίαν πόλεως. (Πλούταρχος)

Όσοι τό χάλκεον χέρι 
βαρύ τού φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν καί τόλμην 
η ελευθερία
(Ανδρέας Κάλβος) 

Η τήρησις τού Συντάγματος επαφίεται εις τόν πατριωτισμόν τών Ελλήνων, οι οποίοι δικαιούνται καί υποχρεούνται νά αντιστέκωνται μέ κάθε μέσον εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί νά τό καταλήση μέ τήν βία. 
(Άρθρο 120ο, 4η παράγραφος τού ισχύοντος Συντάγματος τής Ελλάδος)

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ..ΒΑΡΒΑΡΟΣ!




Πας μη Ελλην βαρβαρος είναι η προταση που υποστηριζαν σθεναρα οι Ελληνες τοτε και που σημερα επισης χρησιμοποιουν διαφοροι.Οι Ελληνες ειχαν προσδιορισει τις διαφορες που ειχαν με τους βαρβαρους και γι’αυτό ηταν στην ευτυχη θεση να αισθανονται ανωτεροι από αυτους και να εγκαθιδρυουν ακομα πιο ριζικα την κοσμοθεαση που τους εκανε ξεχωριστους και για την οποια διναν ευκολα την ζωη τους.Το θεμα είναι όμως ότι σημερα ελαχιστοι είναι αυτοι που αν ρωτηθουν ποιες είναι οι διαφορες των Ελληνων από τους βαρβαρους θα μπορουσαν να απαντησουν.Εκει ακριβως βρισκουν ευκαιρια οι κακοβουλοι να επιρρεασουν με τις θεωρειες τους περι ισοτητας πολιτισμων πως οι Ελληνες δεν ειχαν καμια διαφορα από τους αλλους.Σ’αυτό το μεγαλο θεμα λοιπον θα προσπαθησω να δωσω μια περιεκτικη παραθεση πληροφοριων ετσι ώστε να διαφωτιστει η αληθεια.
Οι Ελληνες, ειχαν εξισωσει την ελληνικη φτωχεια με την ελευθερια και την ανδρεια,ενώ την αφθονια της Ανατολης την ειχαν ταυτισει με την δουλεια και την παρακμη.Ο ποιητης Φωκυλιδης εγραψε: «Μια πολη χτισμενη ακομα και σε σκοπελο,αν εχει νομο και ταξη,είναι καλυτερη από την αφρονα Νινευι.».Για τους Ελληνες ,που ποτε μονοι τος δεν επιδιωξαν να ενωσουν την δικη τους χωρα σε ενιαιο κρατος,η δημιουργια μιας συνομοσπονδιας της ηπειρου που ειχαν δημιουργησει οι Αχαιμενιδες(Περσες),ηταν ένα φασμα ανθρωπων και αφθονιας πηγων που ηταν αδιανοητη για τους Ελληνες.Υπηρχε πληρης πολιτισμικη αντιθεση με τον περσικο αυταρχισμο στους τομεις της πολιτικης,στρατιωτικης πρακτικης,οικονομιας και γενικοτερα κοινωνικης ζωης.
Τεκμηριο βαρβαροτητας είναι επισης η Βασιλεια.Στην Σπαρτη,παρ’ολο που η εννοια βασιλιας δεν εχει την υποσταση που ισχυει αντικειμενικα(διοτι η μονη εξουσια που ειχε στην Σπαρτη ο βασιλιας ηταν η στρατιωτικη αρχηγεια,καποιες θρησκευτικες υποχρωσεις και η αποδοση του δευτερου γευματος του στον καλυτερο οπλιτη της ημερας),δεν ανεχτηκαν να εχουν μοναρχια οι Λακεδαιμονιοι,αλλα ενδεικτικα μοιρασαν την «εξουσια» ακριβως γιατι δεν είναι Ελληνικη σταση η αναθεση της απολυτης εξουσιας σε ένα ατομο.Αντιθετα,στους βαρβαρους,ο απολυτος ελενχος εκατομμυριων ανθρωπων βρισκονται στα χερια ελαχιστων,που μαλιστα δεν είναι στην θεση που είναι αξιοκρατικα αλλα λογω συγγενικης διαδοχης!Ο βασιλιας και η ολιγαριθμη αυλη του επεβλεπαν τον γραφειοκρατικο μηχανισμο και το ιερατειο,που ευδοκιμουσε και πλουτιζε από τους περιφερειακους φορους.ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ?ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝ ΟΙ ¨ΔΥΝΑΤΟΙ¨..
Στην Περσια των Αχαιμενιδων δεν υπηρχε η αφηρημενη ουτε η νομικη εννοια της Ελευθεριας.Ο βασιλιας ηταν θεος και η γονυκλισια ηταν υποχρεωτικη για ολους τους υπηκοους και ξενους.Σ’αυτή την συνηθεια να λατρευονται οι ανθρωποι ως Θεοι ειδε ο Αριστοτελης την ειδοποιο διαφορα μεταξυ Ανατολης και των Ελληνικων εννοιων της ατομικοτητας,της πολιτικης και της θρησκειας.Ουκ ειθισται της ελλησι προσκυνεειν ελεγαν..
Στην Ελλαδα σχεδον ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι προκρινονταν δια ψηφοφοριας και εκλεγονταν κάθε χρονο.Ο Σολων στους νομους του ελεγε ξεκαθαρα πως καμια εξουσια δεν πρπει να παρεχεται για πανω από έναν χρονο!Το μεγαλυτερο καθηκον ολων ηταν η επαγρυπνισης εναντι δημιουργιας ενός τυρρανικου πολιτευματος.Ακομα και οι δουλοι στις Ελληνικες πολεις προστατευονταν δια νομου από αυθαιρετη τιμωρια και τον φονο.Ολα αυτά αποτελουν ουσιαστικες διαφορες στην αντιληψη περι προσωπικης ελευθεριας με τους βαρβαρους.
Σε αντιθεση με τους βαρβαρους,δεν υπαρχει ουτε μια σημαντικη μαχη του Ελληνικου κοσμου που να μην σκοτωθηκαν Ελληνες στρατηγοι μαζι με το στρατευμα τους,την στιγμη που ο Περσης βασιλιας παρακολουθουσε την εκβαση μιας μαχης από αποσταση και δινιντας εντολη για περισσοτερο μαστιγωμα στους δουλους που πολεμουσαν.Δεν υπηρχε ουτε ενας στρατηγος στους Ελληνες που να μην υποκειντο σε κριση και αξιολογιση από τους πολιτες και που ολοι τους καποια στιγμη υποβληθησαν σε σκληρο προστιμο η’ ακομα και θανατο.Θεμιστοκλης,Μιλτιαδης,Παυσανιας,Περικλης,Αλκιβιαδης,Βρασιδας,Πελοπιδας και πολλοι αλλοι ειτε εξοστρακιστηκαν,ειτε πληρωσαν τεραστια προστιμα,ειτε τους επιβληθηκε θανατικη ποινη!Και ολοι τους ποτε για κατηγορια δειλιας η’ ανικανοτητας αλλαελλειπης φροντιδας για τους αντρες τους!
Στους Ελληνες ειχαμε την υπαρξη τριων κοινωνικων ταξεων,οπου οι πλουσιοι(οι οποιοι δεν ειχαν τεραστια διαφορα από τους υπολοιπους)ηταν αναγκασμενοι με μεγαλη συνεισφορα σε δημοσια και κοινωνικα εργα.Υπηρχε στους Ελληνες μια συνολικη σταση συναινετικης διακυβερνησης σχετικα με την ιδιοκτησια της γης.Οι ιδιοκτησιες ηταν σε μεγαλο βαθμο ισομετρες.Ενα παραδειγμα είναι πως στην Αθηνα των κλασσικων χρονων δεν εχουμε ουτε μια ιδιοκτησια μεγαλυτερη από τετρακοσια στρεμματα,ενώ στην Ασια οι ιδιοκτησιες των ¨ευγενων¨ξεπερνουσε τις πολλες χιλιαδες στρεμματα και μαλιστα οι καλυτερες γαιες βρισκονταν τις περισσοτερες φορες υπο τον αμεσο ελενχο των ιερεων!Ως συνεπεια αυτου μπορουμε να κατανοησουμε ευκολα ότι όταν υπηρχει κοντινη οικονομικη αποσταση ο καθενας πολεμα ισοδυναμα για το σπιτι του και ως αποτελεσμα εχουμε τα πολεμικα θαυματα των Ελληνων στους περσικους πολεμους.
Κανενας Ελληνας δεν θα εκτελουσε μια ποινη αυθαιρετα χωρις να εχει προηγηθει ΔΙΚΗ,την στιγμη που λιγα χιλιομετρα ανατολικοτερα,οι αποκεφαλισμοι οσων δεν αρεσαν στον βασιλια ειχε καταντησει εθιμοτυπικη διαδικασια και το επιπεδο νοησης ηταν τετοιο που εδιναν εντολη να μαστιγωνουν την θαλασσα όταν εχει κυμα για να συμμορφωθει.Το συγκεκριμενο παραδειγμα εγινε και με τον Ξερξη λιγο πριν την Ναυμαχια της Σαλαμινας!Απορω με καποιους που λεγαν όταν ειχε βγει η ταινια 300 ότι τους παρουσιαζει απολιτιστους τους Περσες ενώ εχουν σημαντικο πολιτισμο.Θελω να πιστευω ότι ηταν αδαης…(Η ταινια σε μεγαλο ποσοστττοοο ορθα τονιζει την πολιτιστικη ανυπαρξια των βαρβαρων και τον φωτεινο πολιτισμο των Ελληνων που είναι ερωτευμενοι με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!)
Δεν συζητω για την θρησκευτικη αντιληψη.Το μονο που θα αναφερω είναι πως ο θρησκευτικος φανατισμος και η μισαλλαδοξια ηταν θεσεις πους ισως να μην μπορουσε να τις κατανοησει ενας Ελληνας.Στους βαρβαρους τα παντα περιερχονταν σε θρησκευτικο ελενχο την στιγμη που στην Ελλαδα κάθε πολις ειχε και τους δικους της Θεους.(Κοντα σε εννια χιλιαδες Θεους περιλαμβανει η Ελληνικη μυθολογια..)Βασικα,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ!!
Προιον της ελευθεριακης αντιληψης των Ελληνων είναι οι γενναιοι πολεμιστες.Οπως αναφερει ο Ηροδοτος(Ε,78) «Όταν οι Αθηναιοι αποτιναξαν την τυρρανια από πανω τους,εγιναν υπεροχοι πολεμιστες διοτι ο καθενας πλεον δεν πολεμουσε για την περιουσια καποιου αλλου αλλα για το δικο του οφελος.»Επισης όταν ρωτηθηκαν οι Σπαρτιατες πρεσβευτες για ποιο λογο οι Ελληνες δεν δεχθηκαν να συνθηκολογησουν απαντησαν πως η αιτια είναι η ελευθερια.Συγκεκριμενα, «Υδαρνη,η συμβουλη που μας δινεις δειχνει πως δεν καταλαβαινεις τι σημαινει ελευθερια αλλα μονο τι σημαινει δουλεια.Αν γνωριζες την ελευθερια θα μας συμβουλευες να την υπερασπιστουμε όχι μονο με τα δορατα αλλα και με τσεκουρια..»(Ηροδ.Ζ,135)Η ηθικη συνιστωσα είναι πασιφανης,οι ελευθεροι πολιτες είναι καλυτεροι πολεμιστες αφου πολεμανε για τους ιδιους,τις οικογενειες τους και για τις περιουσιες τους.Τρεφουμε τοση αγαπη για την ελευθερια λεγουν οι Αθηναιοι στον Περση διαμεσολαβητη που θα την υπερασπισθουμε με κάθε δυνατο μεσο.(Ηροδ.Η,123)
Η προσηλωση των Ελληνων στην Ελευθερια είναι σχεδον θρησκευτικη.Ο Αριστοτελης λεει: «Οι πολιτες θεωρουν μεγαλη ντροπη την εγκαταλειψη της μαχης και πολύ προτιμοτερο τον θανατο από μια τετοια σωτηρια ..»(Ηθ.Νικομαχεια Γ,1116).Η ελευθερια που επινοησαν οι Ελληνες εξασφαλιζει το δικαιωμα σε κάθε πολιτη να συναιταιριζεται,να εκλεγει αντιπροσωπους,να εχει ιδιοκτησια,να αποκτα περιουσια και να μην διωκεται η’ τιμωρηται χωρις δικη.Ακριβως τα αντιθετα ισχυουν στους βαρβαρους ακομη και σημερα και παρα ταυτα πολλοι μιλανε για ισοτητα πολιτισμων!!Ακομη και τα απολυταρχικα πολιτευματα της δυσης,ποτε δεν εφθασαν τον βαθμο ελενχου της Ανατολης.
Η ελευθερια αποδυκνυεται μεγιστο στρατιωτικο οπλο αφου ανεβαζει το ηθικο του στρατου και εμπνεει θαρρος και εμπιστοσυνη και στον τελευταιο στρατιωτη.Οι Ελληνες οπλιτες εξεφραζαν ελευθερα τις ανησυχιες τους την στιγμη που ο Περσης βασιλιας αποκεφαλιζε μαζικα ανθρωπους που θεωρουσε ότι τον απογοητευαν.Οι ελευθεροι ανθρωποι πολεμανε καλυτερα όταν γνωριζουν πως ειχαν την ελευθερια να επιλεξουν τις συνθηκες τους ενδεχομενου θανατου τους.Πριν από την μαχη των Πλαταιων,η Ελληνικη συμμαχια ζητησε από κάθε στρατιωτη να δωσει τον ακολουθο ορκο: «Δεν θα θεωρησω πιο σημαντικη την ζωη μου από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»(Διοδ.ΙΑ,32 2)
Όχι μονο πιστευαν οι αρχαιοι Ελληνες ότι η μαχη εναντιον των βαρβαρων δοθηκε στο ονομα της ελευθεριας εναντιον της στυγερης σλαβιας,αλλα κατά καποιο τροπο ότι αυτή ακριβως η ελευθερια αποτελουσε την βαση του μαχητικου φρονηματος που θα απεκρουε κάθε ανωτερο σε ισχυ και πλουτο εισβολεα.
Η υπερμετρη λοιπον προσκολληση των Ελληνων στην ΕΛευθερια είναι αυτή που τους εδωσε την δυναμη της επιβολης εναντι των μισαλλοδοξων βαρβαρων και δημιουργησαν τον Δυτικο πολιτισμο της Ελευθεριας.Και με μια μικρη διαθεση αναμειξης παραφυλολογιας,παραθετω μια εικονα που δημοσιευσαν οι Αμερικανοι ενός μερους από τα συντριμμια του Α.Τ.Ι.Α. που επεσε στο Ροσγουελ.Αναγραφεται μια λεξη η οποια δεν είναι ουτε αμερικανικη,ουτε γαλλικη ουτε κατι άλλο.(παρ’ολο που αν ηταν φτιαχτο οι αμερικανοι θα πρεπε να αναγραψουν κατι αμερικανικο..)Δειτε την εικονα και η υπολοιπη ενασχοληση και αναζητηση εναποκειται στην διαθεση σας..(Αλλωστε το ιστολογιο αυτό δεν μπαινει σε αυτα τα μονοπατια του ¨ανεξηγητου¨..)


 ΠΗΓΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ



ΠΗΓΗ:http://xemandrios1.blogspot.com/2011/08/blog-post_05.html

Σκυθόπολις, ο τόπος βασανισμού των Ελλήνων

"Καὶ λέγει Κύριος πρὸς τὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ : Πᾶς ἄνθρωπος ὅστις ἐναντιωθῆ εἰς τὰς προσταγᾶς σου καὶ δὲν ὑπακούση εἰς τοὺς λόγους σου κατὰ πάντα ὅσα προστάξης αὐτὸν ἂς θανατώνηται* (Ἰησοῦς τοῦ Ναυῆ ἃ΄18)".

"Καὶ εἶπεν ὁ Ἰησοῦς , ἐκ΄τούτου θέλετε γνωρίσει ὅτι ὁ θεὸς ὁ ζῶν εἶναι ἐν τῷ μέσω ὑμῶν καὶ ὅτι κατὰ κράτος θέλει ἐξολοθρεύσει...."

Ο ρωμαίος Ammianus Marcellinus ήταν ο ιστορικός του Κωνστάντιου του Β΄ κατὰ τὴν ἐποχὴ τοῦ ὁποίου ἄρχισαν οἱ πιὸ ἀποτρόπαιοι διωγμοὶ ἐναντίων τῶν Ἑλλήνων.

Στὴν σημερινὴ πόλη τοῦ Δυτικοῦ Ἰσραὴλ τὴν Beth Sian , γνωστὴ στοὺς Ἕλληνες ὅλους ἐκείνων τῶν αἱματοβαμμένων χρόνων ὡς Σκυθόπολης ,τὸν 4ο αἵ. μ.χ. γύρω στὸ 341 λειτούργησε τὸ πρῶτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , γιὰ δύο δεκαετίες (20 ἔτη), δηλαδὴ κὰθ΄ὅλην τὴν διάρκεια τῆς κατοχῆς τοῦ Βυζαντινοῦ θρόνου ἀπὸ τὸν δευτερότοκο γιὸ τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου , τὸν Κωνστάντιο τὸν δεύτερο.
Αυτό το ἀποτρόπαιο ἔγκλημα κατὰ τῆς Ἑλλάδας καὶ σὲ συνέπεια κατὰ τῆς ἀνθρωπότητας, διασώζει ὁ Ρωμαῖος ἱστορικὸς,στὸ 19ο βιβλίο τοῦ ἔργου τοῦ (*RERUM GESTARUM LIBRI XXXI*) 31 τόμων.

Τὸ σφαγεῖον τῆς Σκυθόπολης ὑπῆρξε ἐπινόηση - ἑνὸς νοσηροῦ ἐγκεφάλου ,τοῦ Ἐπισκόπου Ἀλεξάνδρειας Γεωργίου. Σκοπὸς τοῦ Γεωργίου ἦταν ἡ καθολικὴ ἐξόντωση τῶν Ἑλλήνων ἡ γενοκτονία αὐτῶν,καθὼς ἐκεῖνοι ἐστέκοντο ὡς ἀρνητὲς τοῦ Χριστιανισμοῦ. 
Ὁ αὐτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε καὶ ἔστειλε στὴν Ἀνατολὴ τὸν ἀρχιγραμματέα τῆς Αὐλῆς τοῦ τὸν Παῦλο , περιβόητο γιὰ τὴν σκληρότητά του, ἀποκαλούμενο καὶ *Τάρταρο* .

Αὐτὸς ὁ Παῦλος καὶ ὁ Γεώργιος σὲ συνεργασία ὀργάνωσαν τὸ στρατόπεδο συγκέντρωσης τῆς Σκυθόπολης .

Γράφει ὁ Ammianus Marcellinus:" Τὸ ἀνθρωπόμορφο αὐτὸ κτῆνος ,ὁ Παῦλος,διέθετε τόση ἐξουσία καὶ δύναμη ὥστε μὲ ἕνα νεῦμα τοῦ μόνο ἐξηρτάτο ἡ ζωὴ ὅλων ὅσων περπατοῦσαν στὴν γῆ "( 19 : 12, 13 )
Ἀναφέρει ὁ Ἐμμανουὴλ Ροΐδης ,ἀνακαλώντας τὰ ἱστορικά του Ammianus Marcellinus:
"Εἰς τὴν Σκυθόπολιν ὅπου εἶχε στηθὴ τὸ χριστιανικὸ κρεουργίον....Ἐκεῖ συνεδρίαζαν εὐσεβεῖς δικασταὶ (χριστιανοὶ εὐσεβεῖς) ἀμιλλώμενοι τὶς πλοίονας εἰδωλολάτρας (Ἕλληνες Ἐθνικοὺς) νὰ ὀπτήση ἐπὶ σχάρας , νὰ βράση ἐντὸς ζέοντος ἐλαίου , ἢ νὰ κατακόψη μεληδόν".

Ἡ Σκυθόπολης καὶ τὰ ἀπάνθρωπα γεγονότα ποὺ διαδραματίστηκαν ἐκεῖ ἐπὶ 20 συνεχῆ ἔτη ἀποκαλύπτουν γιατί τὰ μετέπειτα Ρωμαϊκὰ (Βυζαντινὰ) αὐτοκρατορικὰ διατάγματα ποὺ θεσμοθετοῦσαν τὴν "ἐπὶ Ἑλληνισμοῦ θανατικὴ καταδίκη" ἐφαρμόσθηκαν χωρὶς καμία ἀντίδραση ἢ ἐξέγερση ,ὅπως χωρὶς καμία ἀντίσταση ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες ἐπῆλθε ὁ ἀφανισμὸς 80 καὶ πλέον πόλεων τῆς κυρίως Ἑλλάδας ἀπὸ τὸν Χριστιανὸ Ἀλάριχο ,μετὰ Βυζαντινῆς αὐτοκρατορικῆς διαταγῆς 40 χρόνια ἀργότερα.

"Ὅσο γιὰ τοὺς ἐχθρούς μου ,αὐτοὺς ποὺ δὲν μὲ θέλησαν γιὰ βασιλιὰ τοὺς φέρτε τους ἐδῶ καὶ κατασφάξτε τοὺς μπροστά μου ". (Κατὰ Λουκᾶν ΙΘ΄, 27) . 
"ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου Σιῶν ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων" (Ζαχαρίας Θ΄13 - 15).



ΠΗΓΗ:http://anihneftes.forumotion.com/t86-topic

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Dr. Nielsen Knudsen ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ!!!




Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν.
Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ….«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;


Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ….εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ….«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

greeknation.blogspot.com