ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αρχαία Ελλάδα, αλλοδαποί και μ...


Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκλησσίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό "666" που εί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου... μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανά, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.  (Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα γιατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακα - προφανώς είστε πλέον σε θέση να κάνετε τη σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και στις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)

Το 666 λοιπόν γίνεται 667! 

Ο άνθρακας12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω "667" αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "εψιλον"... Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία για "΄χαρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμησμένους"... Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής...

Τι λέει η επιστήμη?

Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής  και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια  ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας. Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov "for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene")  Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα και των θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.

Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθαρκα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πέον με ένα μόνο νετρόνιο.... Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν "μυστήριες" εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…)
και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδiενεργούς διάσπασης και σπάζει τους "κανόνες" της χημείας (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements)

Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια  ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνηση της αθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του "άνθρακα12" σε "άνθαρκα7", το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης. Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!

Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες...

Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να "σηκώσουμε" και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.
Ήδη παιρνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να "φύγουν" από πάνω μας τα "προγράμματα" που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό...

Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να  σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική δυάλιση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)

Δείτε το ακόλουθο βίντεο (είναι στην αγγλική, αλλά ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε και ελληνικό υποτιτλισμό) και κάντε τις συνδέσεις σας. Συνειδητοποιείστε πια υπέροχη προοπτική δίνεται στην ανθρωπότητα και κάντε ότι είναι δυνατό για να είστε μέρος της νέας πραγματικότητας που αναδύεται.



Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/11/m-m-666.html#ixzz1IC30p5EO

ΠΗΓΗ:http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/11/m-m-666.html

Αρχαία Ελλάδα, αλλοδαποί και μ...

Θέμα: [ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ] Αρχαία Ελλάδα, αλλοδαποί και μ...
Με τον Οδυσσέα Διομήδους *
Σε άρθρο ημερήσιας εφημερίδας την Κυριακή 14/11/2010(στη Κύπρο), ο αρθρογράφος επιχείρησε να θεμελιώσει τις απόψεις του υπέρ των μεταναστών, ανατρέχοντας στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, παραθέτοντας μεμονωμένα αποφθέγματα, τα οποία όμως δεν απηχούν την πραγματικότητα σχετικώς με την αντίληψη που οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν για τους αλλοεθνείς λαούς. 
Εν πρώτοις παρέθεσε απόσπασμα από τον Θουκυδίδη (Περικλέους Επιτάφιος), στον οποίο ο Περικλής αναφέρει ότι οι Αθηναίοι διατηρούσαν την πόλη τους ανοικτή σε όλους, δεν έδιωχναν τους ξένους και δεν τους εμπόδιζαν να γνωρίσουν τον πολιτισμό της Αθήνας. Mε τον όρο «ξένοι», ο Περικλής εννοεί τους υπόλοιπους Έλληνες, πλην των Αθηναίων και όχι τους αλλοεθνείς. Oι μέτοικοι στην Αρχαία Αθήνα ήσαν Έλληνες από άλλες πόλεις και όχι αλλοεθνείς (βάρβαροι, κατά την αρχαία ελληνική ορολογία). H αναφορά αποσκοπεί στο να καταδείξει την αντίθεση των Αθηνών με την αρχαία Σπάρτη, στην οποία δεν γίνονταν δεκτοί οι ξένοι, ούτε Έλληνες ούτε αλλοεθνείς, για να μην τεθεί σε αμφισβήτηση το καθεστώς των Ομοίων. Για να εδικαιούτο κάποιος την αθηναϊκή ιθαγένεια, έπρεπε να είναι Αθηναίος και από τους δύο γονείς. Ο ίδιος ο Περικλής δεινοπάθησε να παραχωρήσει στην εταίρα του Ασπασία (Ελληνίδα από τη Μίλητο) την αθηναϊκή ιθαγένεια. Όπως αναφέρει ο ρήτορας Δημοσθένης, εάν κάποιος νυμφευόταν μη Αθηναία έχανε τα πολιτικά του δικαιώματα, ενώ η περιουσία του δημευόταν. Την ίδια σημασία έχουν και οι αναφορές περί ξένων από τον Όμηρο στην Ιλιάδα. 
Η άποψη του σοφιστή Αντιφώντα ότι «δεν διακρίνει Έλληνες και βάρβαρους, ελευθέρους και δούλους». Προφανώς ήταν μεμονωμένη στην αρχαία ελληνική σκέψη και οπωσδήποτε δεν απηχούσε το κοινό αίσθημα στην αρχαία Ελλάδα, το οποίο καταδεικνύεται εναργώς από τα γραφόμενα γιγάντων της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης όπως τα παρακάτω: 
α) Είναι φυσικό οι Έλληνες να άρχουν των βαρβάρων και όχι οι βάρβαροι των Ελλήνων (Ευριπίδη Ιφιγένεια εν Αυλίδι 1400). 
β) Επαινείται η πράξη του Θεμιστοκλέους να θανατώσει, διά ψηφίσματος, τον διερμηνέα των Περσών, που ζητούσε την παράδοση των Αθηναίων, διότι ετόλμησε να μεταχειρισθεί την Ελληνική γλώσσα, για να εξηγήσει τις προσταγές των βαρβάρων (Πλουτάρχου Θεμιστοκλής 6). 
γ) Ο Πλάτων («Πολιτεία» 469 - 470) συμπέρανε μετά από διαλεκτική έρευνα, ότι από τη φύση οι Έλληνες είναι εχθροί των βαρβάρων. 
δ) Κατά τον Ισοκράτη, πρέπει να πολεμούμε τους βαρβάρους και να ευεργετούμε τους Έλληνες. Ο ίδιος επαινεί ως προτέρημα του κράτους των Αθηνών το γεγονός ότι ο πληθυσμός του δεν ήταν ανάμικτος εκ πολλών εθνών. 
ε) Κατά τον Ηρόδοτο, το ελληνικό έθνος διεκρίθη ως ευφυέστερον του βαρβαρικού. 
στ) Ο Αχιλλέας λέγει: «οργίζεται η καρδία μου σαν θυμηθώ πόσο προσβλητικώς μου εφέρθη ο υιός του Ατρέως, ωσάν να ήμουν κάποιος μετανάστης δίχως τιμή».(Ομήρου Ιλιάς Ι, 648). 
ζ) Ο Δημοσθένης θεωρεί τους βάρβαρους όντα αγροίκα, ακαλλιέργητα, κατώτερα και γεννημένα για τη σκλαβιά. 
η) «Οι βάρβαροι είναι «φύσει» εχθροί μας. Το μίσος που νιώθουμε γι’ αυτούς είναι «φυσικό», πρέπει να τους πολεμήσουμε και να τους συντρίψουμε». (Πλάτωνος Πολιτεία). 
θ) Κατά τον Αριστοτέλη οι βάρβαροι είναι «φύσει» δούλοι και συμβούλευε τον Αλέξανδρο «να συμπεριφέρεται στους Έλληνες σαν ηγεμόνας, ενώ στους βάρβαρους σαν αφέντης, στους πρώτους σαν σε φίλους και οικείους, ενώ στους δεύτερους όπως μεταχειρίζονται τα ζώα και τα φυτά». Επίσης, («Πολιτικά» Γ, 14, 32) ότι το Ελληνικό Γένος ενωμένο έχει τη δύναμη να εξουσιάσει τους πάντες. 
Αλλά και σύγχρονοι διάσημοι Ελληνιστές ενισχύουν την αντίληψη ότι η Αρχαία Ελληνική Κοινωνία ήταν μία κοινωνία βασισμένη στα εθνοφυλετικά πρότυπα, αυτό που χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ηρόδοτος (Ιστορία Η 44) ως «όμαιμον». Κατά τους Victor Hanson και John Heath στο βιβλίο «Ποίος εφόνευσε τον Όμηρο;» «Οι κεντρικές αξίες της Ελλάδος είναι μοναδικές, αμετάβλητες και μη πολυπολιτισμικές» ενώ στο λεξικό LAROUSSE (16 ed. 1953, p. 97) ορίζεται, ότι οι Έλληνες θεωρούν τον κάθε ξένο ως άνθρωπο κατώτερου πολιτισμού: «tout stranger tennu pour home de civilization inferieure».Το ρηθέν από τον Απόστολο Παύλο στην προς Γαλάτας επιστολή: «ουκ ενι Ιουδαίος ουδέ Έλλην κλπ», ειπώθηκε επειδή τα χρόνια εκείνα οι Εβραίοι Χριστιανοί απαιτούσαν από τους εθνικούς που γίνονταν Χριστιανοί να κάνουν περιτομή. 
Οι Γαλάτες, όπως και οι λοιποί εθνικοί διαμαρτυρήθηκαν για τούτο στον Απόστολο Παύλο, ο οποίος με την ως άνω επιστολή του θέλησε να καταδείξει ότι στον Χριστιανισμό γίνονται δεκτοί όλοι, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τα έθιμά τους και να υιοθετήσουν τα ιουδαϊκά. Ο Απόστολος Παύλος δεν υπονοεί με την επιστολή του αυτή την κατάργηση των εθνικών διαχωρισμών. Ούτως ή άλλως στην Αγία Γραφή, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ξεχώρισε την υλική - κοσμική διάσταση, στην οποία εντάσσονται οι εθνικοί διαχωρισμοί, από την πνευματική διάσταση της Δημιουργίας, λέγοντας το γνωστό «τα του Καίσαρος (υλική - κοσμική διάσταση) τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». 
Ανεξαρτήτως των πιο πάνω, εμείς δεν μισούμε τους μετανάστες, ούτε και οποιονδήποτε άνθρωπο. Αντιτασσόμαστε στο φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης ως αίτιο πολλών δεινών και θυματοποίησης τόσο των μεταναστών, τους οποίους αποκόπτει από την πατρική τους γη, το φυσικό τους βιοχώρο και την παράδοσή τους, όσο και τις κοινωνίες υποδοχής τις οποίες καθιστά άμορφους πολτούς, χωρίς συνεκτικούς δεσμούς και κοινωνική συνοχή. Η μετανάστευση και ο πολυπολιτισμός υποθάλπεται από τους κοσμοεξουσιαστές, με σκοπό τη διασάλευση της φυσικής τάξης και την ανατροπή του φυσικού νόμου, τα οποία αποτελούν βασικές εκδηλώσεις της Θείας Βούλησης. Υποθάλπεται από τους εκάστοτε κοσμοκράτορες για να καταδυναστεύσουν τους λαούς οικονομικά, εθνικά, πολιτισμικά και στρατιωτικά. Ο αρθρογράφος δεν μπορεί να αντλήσει επιχειρήματα από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, καθ΄ ότι προσφέρει επιχειρήματα μόνο αντίθετα προς τις ιδέες του, και τα οποία συνηγορούν με τη δική μας ιδεολογία, που αποτελεί την αποκρυστάλλωση της αρχαίας ελληνικής σκέψης και την προσαρμογή της στα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα. 

* Στέλεχος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (Κύπρος)
Γραφείο Ιδεολογικού Αγώνα 

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού...»




 

Τάδε έφη... Νίτσε για την Ελλάδα

«Αποδεδειγμένα, σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός, προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

«Οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι
κάθε επερχόμενου πολιτισμού...»
Η προσπάθεια αυτή, είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή, στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.Έτσι ξανά και ξανά, μια οργή ποτισμένη με μίσος, ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή), ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος.Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους, δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα, να απαλλαγούμε απ’ αυτούς.Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή, να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι, οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα, όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται, οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»!!!


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Ι. Κασιμάτης δηλωνει για το «μνημόνιο»: Είναι «Πραξικοπηματική Εξουσία»


… Να σας πω δε για την «τρόικα», ακριβώς επειδή οι συμβάσεις αυτές είναι αντίθετες και οι όροι όλοι αντίθετοι με την «Διεθνή Νομιμότητα» και με το Σύνταγμά μας, η εξουσία που ασκείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ως προς τις υποχρεώσεις των δανειακών συμβάσεων και του «μνημονίου», είναι«Εξουσία εκτός Συντάγματος».  Είναι δηλαδή «Πραξικοπηματική Εξουσία».  Αυτό σημαίνει ότι και η τρόικα, αυτή τη στιγμή, δεν είναι νόμιμη, και η παρουσία της ακόμη είναι παράνομη !


 Ο κ. Γεώργιος Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών.  
- Από το 1981 μέχρι το 1988 ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου (διευθυντής του Νομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού
 - Εκτός των άλλων ήταν και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγωνεπί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος από το 1992 μέχρι το 1997.

Με πρωτοβουλία της Νομικής Σχολής και ιδιαίτερα του Τομέα Δημοσίου Δικαίου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών τίμησε τον ομότιμο, από το 1999, καθηγητή της Νομικής Σχολής κ. Γεώργιο Κασιμάτη, «μια προσωπικότητα της επιστήμης του δικαίου, έναν αγωνιστή των θεσμών και της Δημοκρατίας, έναν άνθρωπο παιδείας και ήθους», όπως υπογράμμισε στην ομιλία του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου μας καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

O Oμότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής κ. Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύθηρα. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Κυθήρων το 1950 και τον ίδιο χρόνο πέτυχε, από τους πρώτους, στις εξετάσεις της Νομικής.

«Όπως σχεδόν όλοι οι φοιτητές που προέρχονταν από την επαρχία, συνάντησα και εγώ μεγάλες δυσκολίες κατά τον ερχομό μου στην πρωτεύουσα, καθώς δεν είχα καμία ενημέρωση για τα μαθήματα και τις απαιτήσεις των εξετάσεων. Επιπλέον, τα χρόνια εκείνα ήταν δύσκολα, οι γονείς μου ήταν αγρότες και δεν μπορούσαν να με στηρίξουν οικονομικά. Έτσι, μου τέθηκε από την αρχή το ζήτημα εάν θα μπορέσω να συνεχίσω τις σπουδές μου. Η πρώτη μου μέριμνα, λοιπόν, ήταν να βρω μια δουλειά για να μπορέσω να συντηρηθώ οικονομικά. Δεδομένου ότι και εκείνη την περίοδο δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρει ένας νέος εργασία, αναγκάστηκα να κάνω διάφορες δουλειές οι οποίες διαρκούσαν ως επί το πλείστον λίγους μήνες. Μετά με απέλυαν και πάλι από την αρχή έτρεχα για να βρω κάποια άλλη δουλειά.


Αναρτήθηκε από τον/την sarafop στο Δεκεμβρίου 30, 2010




Σχετικά με το μνημόνιο και το συνταγματικό δικαίωμα ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Κασιμάτης γράφει:

«Όλος ο κόσμος, μιλάει καθημερινά για το «μνημόνιο», με το οποίο παραβιάζονται τα συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων. Μαζί με το «μνημόνιο» και βάση του μνημονίου είναι η σύμβαση δανείου που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με τα 15 κράτη-μέλη της ευρωζώνης. Οι όροι αυτής της σύμβασης δένουν χειροπόδαρα την Ελλάδα ως κυρίαρχο κράτος, προσβάλλουν και τον ελληνικό λαό και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Θα αναφερθώ μόνο σε έναν όρο, από τους πολλούς που εξευτελίζουν την Ελλάδα: Τον όρο παραίτησης από την εθνική κυριαρχία. Ναι, όπως το ακούσατε: Παραίτηση από την εθνική κυριαρχία υπέρ των δανειστών της Ελλάδας σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να πληρώσει το χρέος της.

Το σχετικό κείμενο της σύμβασης, υπάρχει σε δύο διατυπώσεις: αναφέρω την πιο απλή: «Ούτε ο δανειολήπτης (δηλαδή η Ελλάδα) ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο σε περίπτωση: δίκης, κατάσχεσης (συντηρητικής ή αναγκαστικής) είτε αναγκαστικής εκτέλεσης και σε οποιαδήποτε περίπτωση άλλης ενέργειας ή διαδικασίας σχετικά με τη σύμβαση».

Σε άλλη θέση της σύμβασης ορίζεται ότι η Ελλάδα παραιτείται από τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας «αμετάκλητα και άνευ όρων».

Ένας τέτοιος όρος δεν υπογράφεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο. Έναν τέτοιον όρο μόνο ένας shylock μπορούσε να τον σκεφθεί. Τέτοιος όρος μπαίνει για πρώτη φορά σε σύμβαση δανείου στην ιστορία της ανθρωπότητας.


(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !  ΔΗΛΑΔΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ...)

ΣΧΕΤΙΚΟ LINK



================================================================================


ΔΗΛΑΔΗ: 

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ.

Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΡΧΗ.  

Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ)


Ο Λαός δεν αποδέχεται το μνημόνιο. Και με τη βία, ακόμη αν χρειαστεί, θα περιφρουρήσει τα κυριαρχι/κά δικαιώματά του. 

ΕΞΕΓΕΡΣΗ κατά του λαομίσητου και ξενοκίνητου καθεστώτος Παπανδρέου. 

Εξέγερση και σύλληψή του για να περάσει λαικό δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση του συντ/τος και προδοσία κατά του έθνους


================================================================================


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ:

"Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.  Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους"

Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...
Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!

Υπόμνημα προς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο





Παρακάτω, δημοσιεύεται το υπόμνημα το οποίο κατέθεσε στη χτεσινή (22 Μαρτίου) συνεδρίαση του Κεντρικού

Αρχαιολογικού Συμβουλίου, εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Πολιτών, ο Ευάγγελος Μπεξής.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Ο βωμός των 12 θεών στην αρχαία αγορά των Αθηνών, ένα από τα αρχαιότερα μνημεία της πόλης ,αποτελούσε ορόσημο και εθεωρείτο ουσιαστικά το κέντρο της πόλης , εφόσον χρησιμοποιείτο ως αφετηρία για τη μέτρηση όλων των αποστάσεων στην Αττική. Ήταν η «Πλατεία Συντάγματος» της αρχαίας Αθήνας. Σήμερα καλύπτεται κατά τα 9/10 του, από τα έργα του σιδηροδρόμου ενώ μόνο ένα μικρό τμήμα του, η νοτιοδυτική γωνία είναι ορατή. Είναι αυτός ο βωμός που κατά τον Θουκυδίδη (Ιστοριών VI, 54, 6-7) ιδρύθηκε το 522 π.Χ από τον Ιππία. Όπως μας πληροφορεί η αρχαιολόγος Σοφία Αλιφέρη, «ο Πίνδαρος, προφανώς αναφερόμενος στον Βωμό, στον διθύραμβό του για τους Αθηναίους, καλεί τους Ολύμπιους Θεούς σε χορό κοντά στον ευώδη, πολυσύχναστο ομφαλό της πόλεως στην ιερή Αθήνα, στην ξακουστή, περίτεχνα διακοσμημένη αγορά». Αλλά έρχεται και ο Παυσανίας να μας δώσει μια ακόμα σημαντική πληροφορία αναφέροντας τον και ως


«Βωμό του Ελέους», που χρησίμευε ως απαραβίαστο άσυλο των ικετών.


Ο ομφαλός της Αθήνας λοιπόν σήμερα, ο βωμός των ικετών του κάθε ανήμπορου και αδικημένου ,ένα σύμβολο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την ανθρωπότητα απειλείται με κατάχωση κάτω από αδιευκρίνιστες και χωρίς χρονικό πλαίσιο έναρξης και περάτωσης εργασιών ενέργειες, κάτω από μία εντελώς ασαφή και μονοδιάστατη οπτική εξεύρεσης λύσης επί του θέματος, όπως πληροφορούμαστε όλον αυτόν τον καιρό από τα Μ.Μ.Ε. Η λύση της κατάχωσης που προβάλλεται ως η πλέον ενδεδειγμένη λοιπόν είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως αποτελεί μία πρόχειρη και βιαστική απόφαση . Και θα ήταν χρήσιμο επί του προκειμένου να μας απαντήσει το Κ.Α.Σ πόσα αρχαιολογικά μνημεία στην Ελληνική επικράτεια που καταχώθηκαν με την ίδια πρακτική και τακτική, αναδείχθηκαν μετά την κατάχωση τους. Εάν η απάντηση σας είναι από ελάχιστα έως ΚΑΝΕΝΑ ,τότε δεν βλέπουμε τον λόγο που σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό, από την στιγμή μάλιστα που η προβαλλόμενη θέση περί καταχώσεως συνοδεύεται και από τα επιχειρήματα του τύπου θα προχωρήσουμε «όταν βρεθούν τα λεφτά». Συνεπώς γίνεται αντιληπτό από πού πηγάζουν οι ανησυχίες και φόβοι μας. Η πρόσφατη δε ανασκαφή αποδεικνύει την περιορισμένη καταστροφή των μνημείων στο σημείο αυτό από την εσκεμμένη τοποθέτηση των ραγών του τρένου σε υψηλότερο επίπεδο παλαιότερα, που αν λογιστεί ως προγενεστέρα προσπάθεια κατάχωσης που πραγματοποιήθηκε χάριν των έργων του 1891 πάλι για να περάσουν οι γραμμές του τρένου, γίνεται αντιληπτό πώς μετά από 120!! ακριβώς χρόνια, και μόνο χάριν της ανάγκης και όχι μιας οργανωμένης αρχαιολογικής έρευνας για την αποκάλυψη του, με μόνο κριτήριο την βελτίωση των σιδηρογραμμών, έρχεται στο φώς αυτό το εξέχουσας σημασίας εύρημα που άλλως θα περίμενε ποιος ξέρει πόσους αιώνες ακόμα για να αποκαλυφθεί σύμφωνα πάντα με τα γεγονότα και τις μέχρι τώρα πρακτικές. Τα υπόλοιπα δε στοιχεία που παραθέτουν οι αρμόδιοι είναι διαφωτιστικά για την σημερινή κατάσταση του βωμού: Η διάνοιξη χανδάκων για τη θεμελίωση των τοίχων του σιδηροδρόμου το 1891 κατέστρεψε μερικώς τον περίβολο του βωμού και έφερε στο φως μικρά τμήματά του. Η συνέχειά του αποκαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές της Αγοράς το 1934. Άρα τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία για να βγει στο φώς ολόκληρος ο βωμός των 12 θεών, ολόκληρος ο ομφαλός της Αθήνας.


Κυρίες και κύριοι αρμόδιοι


Κατόπιν των ανωτέρω και με βάση το γεγονός ότι η σημασία του βωμού των 12 θεών είναι μεγάλης σημασίας για αναμφισβήτητους λόγους με τεκμηρίωση και σύμφωνη γνώμη Ελλήνων και ξένων αρχαιολόγων, βάσει και της υπάρχουσας σχετικής βιβλιογραφίας από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα και όχι ένα εύρημα ήσσονος σημασίας και τώρα βάσει των υπαρχουσών συνθηκών είναι μοναδική ευκαιρία να σωθεί και να αναδειχθεί άμεσα , αλλά μαζί και η συνολική εικόνα της αρχαίας αγοράς των Αθηνών μετά την πλήρη ανασκαφή του αρχαιολογικού χώρου που βρίσκεται σήμερα κάτω από τις σιδηροτροχιές και τον περιβάλλοντα αυτές χώρο που σήμερα δεν είναι επισκέψιμος, αλλά και αφημένος στην τύχη του, από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου έως και αυτόν του Μοναστηρακίου, αλλάζει κυριολεκτικά πρόσωπο και προσθέτει στην Εθνική μας πολιτιστική κληρονομία ένα μεγάλο θησαυρό άγνωστων και γνωστών οικοδομημάτων της αρχαιότητας με σημαντικότατα και πολλαπλά οφέλη προτείνουμε τα κάτωθι:


1. Προσωρινή παράταση τεσσάρων(4) μηνών για την έκδοση τελεσίδικης απόφασης για το μείζον θέμα της τύχης του βωμού και καμία εργασία στον χώρο των σιδηρογραμμών και του βωμού , μέχρις ότου προταθούν και άλλες εναλλακτικές προτάσεις πέραν της μοναδικής που προβάλλεται ,αυτής της καταχώσεως, και να επιλεχθεί μετά από προσεκτική διαδικασία και όχι πρόχειρη όπως τώρα λύση, η καταλληλότερη πρόταση. Όλες οι προτάσεις θα συνοδεύονται από κοστολόγηση και σαφή χρονικά όρια έναρξης και περάτωσης εργασιών, καθώς και από πλήρη σχεδιασμό έργου.


2. Η συγκοινωνία θα εκτελείται κανονικά μέσω της μίας γραμμής που και σήμερα εξυπηρετεί κανονικά τις ανάγκες του κοινού στον άξονα Πειραιάς-Ομόνοια. Η συγκοινωνιακή δε αυτή αρτηρία σαφώς και δεν αποτελεί τον μοναδικό τρόπο συγκοινωνίας Αθήνας-Πειραιά αφού και με πολλαπλά άλλα μέσα οι πολίτες εξυπηρετούνται στις μετακινήσεις τους προς αυτές τις κατευθύνσεις, αλλά και δεν είναι και η μοναδική περίπτωση λειτουργίας μίας σιδηροδρομικής γραμμής ,αντί για δύο, για ένα χρονικό διάστημα ,τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.


3. Πρόταση μας είναι και μέσα στην γενικότερη αντίληψη περί ενοποιήσεως των αρχαιολογικών χώρων, η υπογειοποίηση των σιδηρογραμμών, όχι όμως πάνω στον υπάρχοντα άξονα των νυν γραμμών Μοναστηράκι-Θησείο, αλλά κάτω από την οδό Ερμού , σε βάθος μετρό. Με αυτόν τον τρόπο κι μέσα σε σαφή χρονικά πλαίσια, με την λογική πάντα απόκλιση, επιτυγχάνουμε την πλήρη ενοποίηση της Αρχαίας Αθηναϊκής αγοράς, την από τώρα ανάδειξη του βωμού, καθώς και όλων των άλλων σημαντικών οικοδομημάτων της αρχαιότητας, αφού παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας της γραμμής μετρό πλέον, ΘΗΣΕΙΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ξηλώνονται οριστικά οι ράγες και αναδεικνύεται η ενοποιημένη αρχαία αγορά των Αθηνών, με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές επεκτάσεως τόσο προς την Ποικίλη στοά, όσο και προς τις άλλες κατευθύνσεις. Μέχρι την έναρξη λειτουργίας της νέας γραμμής μετρό, η συγκοινωνία θα διεξάγεται κανονικά μέσω της σημερινής γραμμής στον έναν άξονα της, με εναλασσόμενη κυκλοφορία.


Αξιότιμες κυρίες και κύριοι


Ολοκληρώνοντας την πρόταση μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουμε στα χέρια μας πάνω από 3.500 υπογραφές από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, Ελλήνων και αλλοδαπών, που διαμαρτύρονται έντονα για το ενδεχόμενο κατάχωσης του σημαντικότατου αυτού μνημείου, υπογραφές που μέρα με την ημέρα αυξάνουν σε αριθμό,και μπορούμε ανά πάσα στιγμή όταν ζητηθούν να σας καταθέσουμε. Το κλίμα δυσαρέσκειας μεγενθύνεται καθώς και η δυσφορία για την αντιμετώπιση των αρχαιοτήτων από το Ελληνικό κράτος, φτάνοντας μάλιστα αρκετοί να δικαιολογούν και την παραμονή των γλυπτών του Παρθενώνος στο Βρετανικό αρχαιολογικό μουσείο και γενικότερα να απαξιούν και να θεωρούν αναποτελεσματικό τον τρόπο που λειτουργεί το Υπουργείο Πολιτισμού στην Ελλάδα, ως ανάξιο να προστατεύει να μια τόσο μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, που βέβαια είναι και κληρονομιά της ανθρωπότητας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας σας καλούμε πρώτιστα να αναλογισθείτε με αίσθημα εθνικής ευθύνης ,το πώς θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι στο δικό σας χέρι και μόνο, να πράξετε το ορθό, διασώζοντας τον βωμό των 12 θεών και όλες τις υπόλοιπες αρχαιότητες, λαμβάνοντας την απόφαση της μη καταχώσεως, αλλά αυτήν της άμεσης αναδείξεως και να ξεκινήσουν συντομότερα τα έργα υπογειοποίησης στον άξονα της οδού Ερμού, με προφανή κέρδη σε όλα τα επίπεδα.


Η είδηση δε και μόνο της απόφασης σας, που όσο το δυνατόν συντομότερο τόσο και το καλύτερο θα είναι ,για την ενοποίηση της Αρχαίας Αθηναϊκής αγοράς το σίγουρο είναι πως πέρα από το τι θα ελκύσει το αρχαιολογικό ενδιαφέρον παγκοσμίως και την άμεση συμπαράσταση και συμπαράταξη του επιστημονικού κόσμου, είναι σε θέση να συγκεντρώσει και την οικονομική υποστήριξη των τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην Ομογένεια , των Φιλελλήνων αλλά και άλλων οργανισμών και φορέων ,κάτι που όπως καλά γνωρίζετε έχει συμβεί και στο παρελθόν με την ανοικοδόμηση της στοάς του Αττάλου και την οικονομική υποστήριξη της εν Αθήναις Αμερικάνικης αρχαιολογικής σχολής, προκειμένου να αποπερατωθεί το σημαντικότατο αυτό έργο μέσα στον ίδιο αυτό αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αθηναϊκής αγοράς.


Με εκτίμηση


Ευάγγελος Γ. Μπεξής


Αρχαιολόγος


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.
ΠΗΓΗ:http://www.bomos.gr/index.php/enhmerwsh/index.php

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ»




                                    ΤΙ ΝΑΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;

-------------------------------------------------------------------------------


ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΑΤΙΑ καί ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ

Πάσχω από Εξευτελισμό και λαμογιοκρατία !!! Πάσχω από προδοσία!!!
Δεν πάσχω από ρατσισμό και ξενοφοβία…
Είμαι πια τριάντα έξι ετών…
Τα παιδιά μου, θα έλεγαν πως τα χρόνια μου είναι ήδη πολλά.
Οι γονείς μου αντιθέτως, θα πουν πως είναι ακόμη λίγα. Εκείνοι έχουν ζήσει τα διπλά, ίσως περισσότερα.
Πίσω όμως από ετούτη την κατάφαση, κρύβεται ένα διττό ερώτημα…
Εάν είναι πολλά, τότε έζησα και ανέχτηκα, ήδη αρκετά.
Εάν πάλι είναι λίγα, τότε, πότε ακριβώς θα βιώσω την ελεύθερη ζωή ενός πολιτισμένου ανθρώπου; Του ΕΛΛΗΝΑ;;;;
Σπούδασα και ακόμη σπουδάζω…Διάβασα και ακόμη διαβάζω…
Εργάστηκα σε πάρα πολλές και διαφορετικές εργασίες που κάθε φορά ξέπεφταν στο επίπεδο μιας απλής δουλειάς δίχως ουσιαστικά έσοδα…απλές απασχολήσεις…
Πότε ακριβώς ζήτησα ο Έλληνας, να με κρατάτε ασκόπως απασχολημένο;;;
Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις την περίοδο των Ιμίων (30/01/1996 -ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-)οπότε και διαβίωνα για καιρό βρώμικος και νηστικός. Ξενύχτησα, κρύωσα, μάτωσα, μετρώντας πάντοτε γεμάτος αγωνία τις ημέρες με τη σκέψη στους δικούς μου που τους είχα αφήσει πίσω στην πρωτεύουσα, μην τυχόν και αποτύχω στο καθήκον μου να προστατεύσω την πατρίδα μου…την οικογένεια μου…
…Δεν ήθελα βλέπετε προφανώς, να βρεθούνε στα νώτα μου και εντός των συνόρων μας μη Έλληνες…γιατί δεν ξέχασα τι έπαθαν οι Κύπριοι το ‘74…ούτε η γιαγιά μου στη Σμύρνη το ‘22…
…Κι ύστερα άκουσα τον τότε Πρωθυπουργό να λέει «ευχαριστώ τους Αμερικάνους»…
…Άκουσα παράλληλα τον σημερινό ακατονόμαστο «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» να λέει, από τότε ακόμη, «ΘΑ ΠΟΥΜΕ (ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ), ΠΩΣ ΤΗΝ (ΤΙΜΗΜΕΝΗ) ΣΗΜΑΙΑ (ΤΟΥ) ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ»…
…Κι όμως, αντί ο τελευταίος να παραπεμφθεί για εσχάτη προδοσία και για εξαπάτηση εις βάρος του ελληνικού λαού βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και πόσο μάλλον, τόσα χρόνια μετά, βρέθηκαν εκείνοι που του παρέδωσαν ξανά, την μοίρα μας στα χέρια του…
…Πλέον, έχουμε 2011 και δεκαπέντε χρόνια μετά από εκείνο το φιάσκο, «εγώ ο ρατσιστής και ξενοφοβικός Έλληνας» βρέθηκα να ζω μέσα στην ίδια μου την πολυκατοικία, εντός της ελληνικής επικράτειας, μέσα στην πρωτεύουσα του κράτους μου, άξαφνα περικυκλωμένος και χωρίς να μου δοθεί το δικαίωμα της υπεράσπισης των εδαφικών μου δικαιωμάτων, από Πακιστανούς(μένουν ακριβώς δίπλα μου), Μαύρους (μένουν ακριβώς από πάνω μου), Αλβανούς (μένουν ακριβώς από κάτω μου) και λοιπούς Ευρωπαίους της Πρώην ΕΣΣΔ, με ένα και μόνο άτεκνο ζεύγος Ελλήνων ακόμη στο κτίριο!!!!
Πάσχω από εχθροπάθεια; Γιατί; Επειδή αναγκάζομαι να τους λέω κάθε πρωί Καλημέρα;
Θα με ρωτήσετε εάν με έβλαψαν και τι μου έκαναν οι άνθρωποι αυτοί;;;
Σας αντιστρέφω το ερώτημα ως εξής:
Πως με ωφέλησαν;;;
Γιατί πήραν τα πάντα από την πατρίδα μου χωρίς να δώσουν το παραμικρό;;;
Πως ξαφνικά μας έγιναν απαραίτητοι και ιδανικοί συμπολίτες;;;
Γιατί Έλληνες τους νοικιάζετε τα σπίτια σας;;;;
Πάσχω από εχθροπάθεια επειδή μέσα στο σπίτι μου θέλω να ζω όπως επιλέγω εγώ προσωπκώς;;;
Πάσχω από εχθροπάθεια επειδή δεν θέλω να ακούω αραβικά τραγούδια κάθε απόγευμα και δεν μπορώ να ανοίξω την μπαλκονόπορτα μου να μπει καθαρός αέρας γιατί βρωμάνε;;;;
Πάσχω από εχθροπάθεια επειδή κάτω από τις εισόδους των πολυκατοικιών της πρωτεύουσας, κάνουνε πιάτσα μαύρες, άσπρες και κίτρινες και τις βλέπουν τα ανήλικα παιδιά μας;;;
Πάσχω από εχθροπάθεια επειδή δεν τολμούν οι γυναίκες μας να περπατήσουν τη νύχτα μόνες;;;
Μέσα από τα σύνορα μου είναι το σπίτι μου!!!
Κι όποιος δεν έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι του, βρίσκεται υπό κατοχή!!!
Μαζεύτηκαν όλες οι φυλές μέσα στο σπίτι μας, στρογγυλοκάθισαν στο τραπέζι μας, τρώνε το φαγητό των παιδιών μας και οι πολιτικάντηδες μας δίνουν οδηγίες πως να ζούμε, αν θέλουμε να τα πάμε καλά;;;;
Μα πάμε καλά;;;;
Δημιουργώντας τρομο-νόμους περί ρατσισμού και ξενοφοβίας;;;
Η εχθροπάθεια, δηλώνει επιθετικές τάσεις ναι ή όχι;;;
Επιτεθήκαμε εμείς οι Έλληνες πολίτες σε κανέναν;;;;
Καθίσαμε εμείς στο σβέρκο κανενός;;;
Εμείς αντιθέτως, αναγκαζόμαστε από την άθλια στάση σας πολιτικάντηδες, να βρεθούμε σε θέση άμυνας για ακόμη μια φορά, στους αμέτρητους αιώνες της αιματοβαμμένης μας Ιστορίας !!!
Μόνο που αυτό το παιχνίδι το ξέρουμε καλά!!!
Διαβάσαμε τον Όμηρο!!!
Μάθαμε λοιπόν πως: 
Έχετε την εσφαλμένη εντύπωση πως θα γίνουμε «πολύ-πολιτισμικοί γιατί «έτσι γουστάρουν κάποιοι άλλοι»;;;
Μέσα από τα σύνορα μου είναι το σπίτι μου!!!
Κι όποιος δεν έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι του, βρίσκεται υπό κατοχή!!!
Αληθεύει πως ο Κίσσιγκερ είπε ότι οι Έλληνες είναι ατίθασοι;;;
Ε!!! κάτι θα είχε νιώσει κι αυτός στο πετσί του!!!
Αν και, εάν ήξερε ελληνικά ο αμόρφωτος βάρβαρος, θα έλεγε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!
Και επαναλαμβάνω…
Μέσα από τα σύνορα μου είναι το σπίτι μου!!!
Κι όποιος δεν έχει τον τελευταίο λόγο στο σπίτι του, βρίσκεται υπό κατοχή!!!
Θλίβομαι καθώς στην Ιερά Πατρίδα μου δεν μυρίζουν πια λουλούδια αλλά κατρουλιό κι αυτό μεταφράζεται ως εχθροπάθεια;;;
Ναι;;; Αλήθεια;;;
Όχι!!! Απλώς προσπαθείτε να μας τρελάνετε, να μας περάσετε το στραβό για ίσιο!!!
Αλλά τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει…
…Θέλω να ανοίγω το παράθυρο μου και να μυρίζω τα λουλούδια μου όπως παλιά, το βασιλικό και τα τριαντάφυλλα μου χωρίς να βρωμάει η γειτονιά ολόκληρη από την απλυσιά και τα βαριά μπαχαρικά του πολύ-πολιτισμού που δεν ζυγώνει στην Εκάλη που ζείτε…
…Θέλω να ακούω αμιγώς ελληνικά και όχι να με ξυπνάνε οι βάρβαροι κάθε πρωί με άναρθρες κραυγές που δεν καταλαβαίνω ούτε ανέχομαι και ξένοι που δεν έχουν συναίσθηση ότι ζουν σε πολυκατοικίες και σε οδούς μαζί με ανθρώπους και όχι μόνοι τους μέσα σε τρώγλες και στις λάσπες με τα ποντίκια!!!
Θέλω να πεθάνω στην πατρίδα που γεννήθηκα και όχι μετανάστης στον τόπο μου!!!
Γι’ αυτό υπηρέτησα τη θητεία μου!!!
Δεν πάσχω λοιπόν από ρατσισμό και ξενοφοβία…
Πάσχω από Εξευτελισμό και λαμογιοκρατία !!!
Πάσχω από προδοσία!!!
Από αυτό πάσχω άχρηστοι, ξενόφερτοι «άρχοντες»!!!
Και πως είναι δυνατόν να είστε άρχοντες και ηγέτες για άλλους όντας εντολοδόχοι οι ίδιοι;;;;
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Jeffrey ομολόγησε το τι σκέφτεται για εμάς και πόσο σέβεται τον αμιγή ελληνισμό μας.
Ερωτώ!!!
Είπε ή όχι ότι εάν ο Έλληνας βουλευτής είχε ανάγκη από ελληνικό
DNA το κοινοβούλιο θα έμενε το μισό άδειο;;;
Τι άλλο  περιμένουν οι Έλληνες να ακούσουν για να χωνέψουν την πραγματικότητα τους;;;
Να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα;;;
Να θυμηθούν το «ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΑΣΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ» του Περικλή;;;
Ο ελεύθερος πολιορκημένος, φιλότιμα σκεπτόμενος, περήφανος, αδάμαστος, ελληνικός λαός μας, δεν μασάει την καραμέλα που του φτύνετε. Μόνο τα αμόρφωτα παιδάκια που ντύσατε με κουκούλες και θολώσατε τη σκέψη τους μπορείτε να κατευθύνετε. Να τα υποκινείτε να πετάνε μολότωφ, πέτρες, βέλη ή ότι άλλο…
Να καταστρέφουν την περιουσία του κυρ’ Χαράλαμπου στη γωνία ή να προπηλακίζουν την κυρά Αγάπη στο περίπτερο, κόρη αναπήρου πολέμου…
Να καίνε  εργαζομένους μέσα στο χώρο εργασίας τους…
Εμείς πετάμε με τη σκέψη!!!
Όχι, δεν είμαστε φαντασμένα παιδάκια. Συγχρόνως πατάμε γερά στην Ιερή μας Γη!!!
Διότι : «ΓΑΙΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ!!!»
Εσείς ξενοεκλεγμένοι πολιτικάντηδες είστε αυτοί που δεν έχετε συναίσθηση (ως ξένοι και σεις) ότι πατάτε την Ιερή Ελλάδα μας.
…Μα «η Ελλάδα σηκώνεται και τρώει τον ξένο…»αν αυτό σας θυμίζει κάτι. Κάποιον νομπελίστα, Έλληνα λογοτέχνη επ’ ονόματι Οδυσσέα Ελύτη…
Εσείς είστε αυτοί οι οποίοι περπατάτε με θράσος ανάμεσα μας, εσείς -ξένοι δάκτυλοι- τρώτε τους κόπους των Ελλήνων, εσείς ζείτε πλουσιοπάροχα εις βάρος μας, εσείς κυκλοφορείτε ανεμπόδιστοι με το αυθαίρετο δικαίωμα(;) να διακόπτετε την ήδη απίστευτη κίνηση στους δρόμους -που πληρώνουμε από τους φόρους μας- και μας στοιβάζετε σαν τα βόδια στις κεντρικές αρτηρίες των πόλεων, για όση ώρα χρειαστεί, έως ότου να περάσετε εσείς ανενόχλητοι.
Εσείς εκμεταλλεύεστε την νομοθεσία των Ελλήνων εις βάρος του λαού και αναγκάζετε τους αστυνόμους μας να σας υπερασπίζονται καθώς τους ορίσαμε φύλακες της έννομης τάξης εντός των ελληνικών συνόρων!!!
Μήπως είστε παιδιά ενός ανώτερου Θεού;;;; ποιοι εσείς;;; εσείς άχρηστοι εντολοδόχοι άρχοντες;;; Που σας κάθισαν στην καρέκλα ψηφοφόροι από το Πακιστάν τη Ρωσία και ποιος ξέρει από που αλλού;;;;;;;;;;
Που σας διατάζει η Bilderberg;;;
Ο Έλλην πολίτης-οπλίτης, ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε, ένας «ελεύθερος πολιορκημένος» ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Μια αδάμαστη ψυχή!!!
Βάζει την πόλη πρώτη; Γίνεται πολίτης…
Βάζει το όπλο πρώτο; Γίνεται οπλίτης…
Το νου σας!!!
Είμαστε ακόμη οι Έλληνες του
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΠΗΓΗ: ΑΓΝΩΣΤΟΣ