ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΗΓΗ DEFENCE NET

Η Κίνα και η Ρωσία θα πραγματοποιήσουν κοινά ναυτικά γυμνάσια και γυμνάσια αντιαεροπορικής άμυνας στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε σήμερα η Κίνα.
Τα γυμνάσια, που θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως τις 28 Αυγούστου, θα διεξαχθούν στον Κόλπο του Μεγάλου Πέτρου, ανοικτά του στρατηγικής σημασίας λιμένα του Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, και στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας Γιανγκ Κουζούν.
Τα γυμνάσια θα περιλαμβάνουν ασκήσεις κατά υποβρυχίων και πλοίων. Θα λάβουν μέρος κινεζικά μαχητικά, αντιτορπιλικά, φρεγάτες και πλοία ανεφοδιασμού, δήλωσε ο Γιανγκ.
Η ρωσική πλευρά σχεδιάζει να στείλει πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη με σταθερές πτέρυγες, πρόσθεσε. Και οι δύο πλευρές θα στείλουν ελικόπτερα και πεζοναύτες, είπε ο Γιανγκ.
Τα γυμνάσια είναι πιθανόν να προκαλέσουν ιδιαίτερη ανησυχία στην Ιαπωνία, η οποία έχει εμπλακεί σε μία διαμάχη με την Κίνα για μία συστάδα ακατοίκητων νησιών στην Ανατολική Σινική Θάλασσα.
Την ίδια στιγμή, το κινεζικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι «στρατιωτικοποιούν» τη Νότια Σινική Θάλασσα πραγματοποιώντας περιπολίες και κοινά στρατιωτικά γυμνάσια εκεί.
Η Κίνα έχει επανειλημμένα καλέσει την Ουάσινγκτον να μην πάρει θέση στην κλιμακούμενη ναυτική αντιπαράθεση στην περιοχή, όπου ο ασιατικός γίγαντας αύξησε πέρυσι τη δημιουργία τεχνητών νησιών, προκαλώντας ανησυχίες στους γείτονες και επικρίσεις των ΗΠΑ.
Η Ουάσινγκτον απαίτησε από την Κίνα να σταματήσει τις εδαφικές διεκδικήσεις και τη στρατιωτικοποίηση της διαφιλονικούμενης περιοχής και να επιδιώξει μία ειρηνική λύση βάσει του διεθνούς δικαίου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναφέρουν την «κινεζική απειλή» και επιχειρούν να σπείρουν διαφωνίες ανάμεσα στην Κίνα και σε άλλες διεκδικούσες χώρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας Γιανγκ Γιουζούν.
«Η Κίνα ανησυχεί πολύ για την προώθηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες της στρατιωτικοποίησης της περιοχής της Νότιας Σινικής Θάλασσας», δήλωσε. «Αυτό που κάνουν δεν μπορεί παρά να κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται κατά πόσον επιθυμούν κάτι διαφορετικό από το χάος».
Εδώ και πολύ καιρό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ασκούν συχνή και εκτεταμένη επιτήρηση της Κίνας, στέλνοντας πλοία και αεροπλάνα στην περιοχή, πρόσθεσε.
«Πρόσφατα αύξησαν κι άλλο τις στρατιωτικές συμμαχίες και την στρατιωτική τους παρουσία, πραγματοποιώντας συχνά κοινά γυμνάσια».
Αλλά αν ορισμένοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ θέλουν να στείλουν πολιτικές πτήσεις πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα για να «απολαύσουν την ομορφιά της», η Κίνα δεν έχει πρόβλημα, δήλωσε.
Τα γυμνάσια της Κίνας εκεί εντάσσονται στις συνήθεις στρατιωτικές ασκήσεις της και δεν έχουν στόχο ένα τρίτο μέρος, τόνισε ο Γιανγκ.
Σήμερα, ο επικεφαλής του στρατού των Φιλιππίνων, στρατηγός Χερνάντο Ιριμπέρι, δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Μανίλα ότι διερευνά πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Κίνα διεκδίκησε άλλους τρεις υφάλους στη Νότια Σινική Θάλασσα και προέβη επίσης σε κινήσεις στο σύμπλεγμα Σκάρμπορο.
Το Πεκίνο διεκδικεί το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Σινικής Θάλασσας, αλλά η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και άλλες χώρες έχουν επικαλυπτόμενες αξιώσεις στην περιοχή.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕςΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕς

ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CIA K.L.P ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΧΙΔΝΕΣ .Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΨΕ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ.Η ΒΙΒΛΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΩΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΛΥΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΙ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΟΙΑποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑστροφη

ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟ.ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΣΕΙΣ.Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ.ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΦΙΔΙΩΝ.


Η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς ασύμμετρης επίθεσης μετά και τις πολλαπλές διάσπαρτες πυρκαγιές που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Το "καμπανάκι"¨κινδύνου είχε ηχήσει από τα επεισόδια στο Σύνταγμα όπου οι πληροφορίες των αρχών ασφαλείας έκαναν λόγο για εφαρμογή τακτικών που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές της ISIS ή ακόμη και η Χαμάς και παραπέμπουν σε μάχες σε αστικό πεδίο συγκρούσεων...

Ο ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ


Το παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος της Ελλάδας και πως η χώρα εισήλθε στην ανίερη συμμαχία του ευρώ για να εξυπηρετήσει αλλότρια και ξένα συμφέροντα αποκαλύπτει ο Βρετανός πολιτικός Ναιτζελ Φαρατζ.
Όπως εξηγεί οι Έλληνες ποτέ δεν ψήφισαν για να μπουν ή όχι στο ευρώ, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για να τονίσει ότι ο ελληνικός λαός  εξαναγκάστηκε να το δεχθεί  από την Goldman Sachs και τους πολιτικούς της που προχώρησαν σε αυτή την αμοιβαία ευρωπαϊκή συμφωνία.
Ο Φάρατζ συνεχίζοντας λέει  ότι η δημιουργία του ευρώ προέκυψε από την ανάγκη για μια «εμπορική και οικονομική κοινοπραξία» και που είχε ως όραμα τη δημιουργία μιας πολιτικής και οικονομικής ένωσης, ενός δηλαδή εφιαλτικού καθεστώτος για τους λαούς της Ευρώπης δημιουργώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
Μέσα από αυτή την “pax europeana” υποτίθεται ότι θα επικρατούσε καθολική και επιβαλλόμενη ειρήνη στην Ευρώπη, αλλά τελικά αυτή έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. Και αντί της πτώσης των «τειχών» όπως ελπιδοφόρα ήλπιζαν μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, δημιουργήθηκε ένα νέο αυτή τη φορά και πιο μεγάλο: Το τείχος που χωρίζει πλέον την Βόρεια από την Νότια Ευρώπη.
Το εγχείρημα  του ευρώ αποδείχθηκε τελικά  ένα απατηλό όνειρο γιατί ποτέ δεν είχε σχεδιαστεί για να πετύχει, προς όφελος των ευρωπαϊκών λαών, αλλά αντίθετα για να δημιουργήσει μια εφιαλτική ευρωπαϊκή οικονομική δικτατορία που θα υποτίθεται ότι θα αμφισβητούσε τις ΗΠΑ και θα εκθρόνιζε το δολάριο από τη θέση του.
Αυτό το όνειρο όμως έχει μετατραπεί σε εφιάλτη και ποτέ δεν θα οδηγήσει στον ευγενή στόχο της μετατροπής της Ευρώπης σε μια ήπειρο όπου το δίκαιο θα επιβάλλεται στη δύναμη των ισχυρών.
Ο Φάρατζ μιλά ακόμη για το ευρωπαϊκό έλλειμμα Δημοκρατίας εξηγώντας το ρόλο του ΔΝΤ στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και κυρίως στο ρόλο του στην Ελλάδα, λέγοντας πως ενεργεί ως μέλος της Τρόικα, αλλά χωρίς να  έχει καμία απολύτως εκλεγμένη θέση.
Το δεύτερο μη εκλεγμένος μέλος είναι ο  Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Ευρώπης είναι επίσης μη εκλεγμένος από τον λαό.
Ολόκληρο το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης είναι εντελώς αντι-λαϊκό και εκεί έγκειται η κρίση. Ούτε ένα μέλος της Τρόικας δεν θα ανησυχήσει ποτέ για τις δημοσκοπήσεις, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εκλογή του.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια αυταρχική ευρωπαϊκή διακυβέρνηση κυβέρνηση.
Οι προσπάθειες της ΕΚΤ από αλαζονική δύναμη να χειραγωγήσουν την οικονομία με μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας απασχολούν αρνητικά επιτόκια και την υπεράσπιση των τραπεζών, όπως η Goldman Sachs, στην οποία εργαζόταν ο Mario Draghi.
Τώρα, πάρα πολλές πολιτικές θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί στις Βρυξέλλες.
Αυτό δεν είναι πλέον ότι το καλύτερο για την Ευρώπη, αλλά απαραίτητο για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας της ευρωπαϊκής κυβέρνησης.
Το αόρατο χέρι του Άνταμ Σμιθ λειτουργεί ακόμη και σε αυτή την περίπτωση – αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό συμφέρον τους και δεν νοιάζονται για τους κινδύνους πολέμου και εμφύλιες αναταραχές που δημιουργούν για να διατηρήσουν τα αποτυχημένα όνειρα εξουσίας τους καταλήγει ο Φάρατζ.

IMPERIUM DIVISION 250- 1999


Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

HOLY MARTYR ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΗΣ.Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ  Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΙΔΙΩΝ.
ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΗΟΛΥ MARTYR ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ΠΗΓΗ"ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟΥ ΥΨΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΗΓΗ"NEWSBOMB 9/72015


img35359 f4f98d9cf6d19de831365837c073e5c6 650 432
Η Ιταλία συμπαραστέκεται στην Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες ώρες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, που δήμαρχοι Ιταλικών πόλεων εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο την αγάπη τους για την Ελλάδα. "Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" δεν λέμε άλλωστε;
Σε μια κίνηση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό ο Δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, ανάρτησε την ελληνική σημαία στο μέγαρο Palazzo delle Aquile, έδρα του ΔημαρχείοO Δήμαρχος του Παλέρμο ύψωσε την ελληνική σημαία (φωτο)

ΠΟΥΤΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΗΓΗ¨¨¨ΑΝΤ1 NEWS


Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε την ΕΕ για τους χειρισμούς της αναρωτώμενος που ήταν όταν συσσωρεύονταν τα προβλήματα στην ΕλλάδαΟ πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν, έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε εκτενώς στο ελληνικό ζήτημα.
Ο κ. Πούτιν εξέφρασε την αισιοδοξία του δηλώνοντας πως η ελληνική κρίση θα διευθετηθεί σύντομα και επανέλαβε πως η Αθήνα ουδέποτε ζήτησε οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία.
Ο Ρώσος πρόεδρος αναρωτήθηκε που ήταν η ΕΕ όταν τα προβλήματα συσσωρεύονταν στην Ελλάδα, επικρίνοντας την εμμέσως για τους χειρισμούς της στη χώρα μας.
Ο κ. Πούτιν αναφερόμενος σε άλλα θέματα που απασχολούν την παγκόσμια ειδησεογραφία, υποστήριξε πως:
-Πρέπει να αρθούν όλες οι κυρώσεις σε βάρος του Ιράν
-Είναι αισιόδοξος για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία
-Και πως η Κίνα θα παραμείνει η «μηχανή» της παγκόσμιας οικονομίας

H ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΒΑΣΤΙΚΑ

ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΟΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣ ΟΦΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ,
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΖΗΤΩ Η ΑΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΘΕΟΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ



ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥΛΤΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΙΜΠΕΡΙΑΛΊΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Β"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.O ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΑΡΝΙΟΤΑΝΕ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ  ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.


ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΙΤ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ELIT?.EXOYME ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ.
ELIT XAXAXAXA

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠHΓΗ DEFENCE NET

Βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής. 
Ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως προφανέστατα η συμφωνία που θα υπογραφεί είναι μνημόνιο και τόνισε πως για να υπάρξει ανάπτυξη του λαού, πρέπει να καταργηθεί το μνημόνιο και η συμφωνία δεν το καταργεί.
Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αντιστάθηκε ποτέ στους δανειστές υπογραμμίζοντας ότι «δεν κατήγγειλε ποτέ την ΕΚΤ για τη δολοφονική ενέργεια να κόψει τη ρευστότητα».
Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση σημείωσε πως «κάποιοι φαντάζονται τον εαυτό τους ως πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σήμερα όμως ψηφίζουμε μνημόνια. Το καθεστώς των μνημονίων παραμένει και η Ελλάδα παραμένει αποικία χρέους», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφερόμενος στα μέτρα τα χαρακτήρισε σκληρά και αντιλαϊκά και πως δεν θα οδηγήσουν την οικονομία σε ανάπτυξη. Για τον ΦΠΑ συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το 23% στην εστίαση θα φέρει απολύσεις. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΛΕΥΚΗ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ

 Η ΦΥΣΙΣ Η ΘΕΟΣ Η ΘΕΟΙ  ΓΕΝΝΑΕΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ.ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΦΥΣΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Η ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟΝ.Η ΛΕΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ.ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.
Ο ΖΕΥΣ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΚΟΝΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΚΟΝΑ
.



Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΗΓΗ¨¨ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ΑΠΕΛΛΑΙΟΣ


ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΗΓΗ¨¨VASOKOYK


ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΠΗΓΗ¨¨LYNKEAS


ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΕΛΛΗΝ ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΗΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
ΧΑΙΡΕ ΝΙΚΗ


DIVISION250 NO MORIREMOS NUNCA


ULTIMA FRONTIERA ALTA TENSIONE


ULTIMA FRONTIERA PATRIA