ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΉ, 29 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013 ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D

Ένα άρθρο της εφημερίδας "Worldnews" που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλογκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια γενικός παροξυσμός... Πρόκειται για ένα απο τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D. (πολλά είχαν διέρευσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα απο αρκετούς μήνες κατάφεραν και το αποκωδικοποίησαν...

Όλοι έκπληκτοι διαπιστώσαν πως ήταν εξωγήινο μήνυμα έκλησης βοήθειας! 

Το μήνυμα περιγράφει τον γαλαξία, το πλανητικό σύστημα που ανήκει και με λίγα λόγια ουσιαστικά καταδικνύει την θέση του στον αστρικό χώρο.. Η χρονολογία που στάλθηκε ήταν περίπου 80.000 πριν, οπότε αν όντως βρισκόταν σε κίνδυνο (για άγνωστο λόγο) πλέον, ίσως να μην υπάρχει ο πολιτισμός τους. Το άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει τον ρόλο του ρώσου επιστήμονα Dr. Victor Kulakov και θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να γνωστοποιηθεί στον κόσμο.

Ο Dr. Victor Kulakov πιστεύει πως το σήμα ήρθε απο τον γειτονικό μας γαλαξία "Ανδρομέδα" και την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα ο πολιτισμός τους ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε και εμείς σήμερα ενώ χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες είπε πως το μήνυμα ξεκινούσε με τις λέξεις "Βοηθείστε μας" και στο τέλος αναφέρουν πως έκαναν μοιραία λάθη για την κατάσταση τους.

Συνήθως λένε αυτός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πάθει τα ίδια και χειρότερα. Θα μπορούσε να είναι μια ματιά στον μέλλον αυτή η ιστορία σχετικά με το αύριο του ανθρώπινου πολιτισμού.



Πηγή: diadrastiko: ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D http://diadrastiko.blogspot.com/2013/12/sos-od.html#ixzz2ozPkIL00

ΔΕΥΤΈΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013 Τεράστιες μεταλλικές σφαίρες στον ISS και την Ανταρκτική


Το STS-122 (Space Transportation System= διαστημικό σύστημα μεταφορών) ήταν ο κωδικός για την 24η αποστολή διαστημικού λεωφορείου της NASA που είχε προγραμματιστεί για την 6η Δεκεμβρίου 2007 για την παράδοση της ευρωπαϊκής μονάδας Columbus στον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS) και την επαναφορά του αστροναύτη Daniel Tani της αποστολής Expedition 16 στη Γη.


Λόγω βλάβης των αισθητήρων ECO, η έναρξη αναβλήθηκε ως τις 9 Δεκεμβρίου, αλλά και τότε οι αισθητήρες παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα, 
και η εκτόξευση έγινε μετά από εντατικές εργασίες επισκευής στις 7 Φεβρουαρίου 2008.

Εκείνη ακριβώς την ημέρα, οι αστροναύτες αντιλήφθηκαν ένα παράξενο σφαιρικό αντικείμενο να βρίσκεται κοντά στο σταθμό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνισή του… Η ίδια –πιθανότατα- τεραστίων διαστάσεων γκρίζα σφαίρα σε μέγεθος Σελήνης –και μαζί της άλλες επτά παρόμοιες!- είχε «συνοδεύσει» το διαστημικό λεωφορείο «Atlantis» κατά την πτήση του στις 20 Σεπτεμβρίου 2006.

Μάλιστα, είχε φανεί σε ζωντανή μετάδοση του CNN, που είχε ανακοινώσει δημόσια ότι η προσγείωση θα καθυστερούσε λόγω της παρουσίας αυτών των UFO!


Πολλοί πίστεψαν ότι στις εικόνες απεικονιζόταν η Σελήνη. 
Όμως, αυτό το είδος ομίχλης γύρω από τη φαινομενικά μεταλλική σφαίρα, κατέρριπτε αυτό το ενδεχόμενο.

Αν ήταν η Σελήνη, θα φαινόταν ολοκάθαρη και «νεταρισμένη», όπως άλλωστε και η Γη. Το βίντεο που ακολουθεί, προβλήθηκε από τη NASA σε απευθείας μετάδοση.


Αρκετά χρόνια μετά, στις 11 Αυγούστου φέτος, ένα παρόμοιο σφαιρικό αντικείμενο καταγράφεται από τις webcam της Ανταρκτικής πάνω από τον σταθμό Neumayer. Δείτε τις εικόνες:


Disclose.tv - Mystery Object Neumayer Station 8/11/13 ~ UFO~ NIBIRU~ OVNI~



Τι σημαίνει η παρουσία των γιγαντιαίων αυτών σφαιρών σε μικρή απόσταση από τη Γη;

Πρόκειται για γήινη τεχνολογία κάποιας από τις υπερδυνάμεις που δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη;

Ή, μήπως, «κάποιοι» παρακολουθούν διακριτικά τις επιστημονικές δραστηριότητες της ανθρώπινης φυλής;

Κι αν ναι, για ποιο λόγο και τι σκοπό έχουν;


Πηγή: diadrastiko: Τεράστιες μεταλλικές σφαίρες στον ISS και την Ανταρκτική http://diadrastiko.blogspot.com/2013/12/iss.html#ixzz2ozOZjSOJ

ΚΥΡΙΑΚΉ, 17 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013 Έλληνας καθηγητής δημιουργεί νέο τύπο «αόρατου μανδύα»

«Εξαφανίζει» αντικείμενα από τα ραδιοκύματα


Οι «αόρατοι μανδύες» αποτελούν τη νέα πρόκληση στο χώρο της επιστήμης, με διάφορους ερευνητές να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για την «εξαφάνιση» αντικειμένων, κατ' αρχήν στο πεδίο των ραδιοκυμάτων.

Ένα νέο τύπου λεπτό ηλεκτρομαγνητικό μανδύα με την ικανότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα παρουσίασε ένας έλληνας ερευνητής από το πανεπιστήμιο του Τορόντο. Το νέο επίτευγμα είναι δημιούργημα της ερευνητικής ομάδας υπό την επίβλεψη του Γιώργου Ελευθεριάδη, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Physical Review X».

Η νέα μέθοδος προτείνει την περιβολή ενός αντικείμενου με μικρές κεραίες, οι οποίες από κοινού εκπέμπουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο εξουδετερώνει τα κύματα που ανακλώνται από το αντικείμενο, κάνοντάς το έτσι αόρατο.

Όπως είπε ο έλληνας ερευνητής, «ακολουθήσαμε μια διαφορετική προσέγγιση, εκείνη του ηλεκτρολόγου μηχανικού, και είναι πολύ πρακτική και απλή. Αντί να περιβάλλουμε αυτό που προσπαθούμε να κρύψουμε, με ένα παχύ κέλυφος μετα-υλικού, το περιβάλλουμε με ένα στρώμα μικρών κεραιών και αυτό το στρώμα εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εξουδετερώνει τις ηλεκτρομαγνητικές ανακλάσεις από το ίδιο το αντικείμενο».

Οι ερευνητές έκαναν το σχετικό πείραμα, «εξαφανίζοντας» ένα μεταλλικό κύλινδρο από τα ραδιοκύματα. Όπως είπε ο Ελευθεριάδης, η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, καθιστώντας αόρατα μεγαλύτερα αντικείμενα, εφόσον χρησιμοποιηθούν περισσότερες κεραίες. Μάλιστα οι τελευταίες μπορούν να εκτυπωθούν και να είναι επίπεδες, όπως μια κουβέρτα ή το δέρμα.

Προς το παρόν, οι κεραίες πρέπει να ρυθμιστούν χειροκίνητα στην κατάλληλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, αλλά στο μέλλον θα είναι δυνατό η τεχνική να βελτιωθεί, επιτρέποντας την προσαρμογή σε διαφορετικά μήκη κύματος σε πραγματικό χρόνο.

Οι μανδύες αορατότητας, πέρα από τις προφανείς στρατιωτικές χρήσεις τους, θα μπορούσαν να έχουν διάφορες άλλες πρακτικές εφαρμογές, για παράδειγμα να «εξαφανίζουν» παρεμβαλλόμενα αντικείμενα που εμποδίζουν την απρόσκοπτη μετάδοση των σημάτων από τους σταθμούς κινητής τηλεφωνίας.

Εξάλλου, πέρα από τα ραδιοκύματα, η ίδια τεχνική θα μπορούσε μελλοντικά να προσαρμοστεί για χρήση και με τα κύματα του ορατού φωτός. Σύμφωνα με τον Ελευθεριάδη, «υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές για ραδιοκύματα παρά για το φως. Είναι πάντως απλώς θέμα τεχνολογίας: μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την ίδια αρχή και για το φως και η σχετική τεχνολογία κεραιών αποτελεί μια άκρως "καυτή" περιοχή έρευνας σήμερα».



πηγη
thesecretrealtruth
Πηγή: diadrastiko: Έλληνας καθηγητής δημιουργεί νέο τύπο «αόρατου μανδύα» http://diadrastiko.blogspot.com/2013/11/blog-post_9877.html#ixzz2ozLfxfUPΈλληνας καθηγητής δημιουργεί νέο τύπο «αόρατου μανδύα»

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Φόβοι γερμανικών αντιποίνων - Στέλνουν "εκστρατευτικό σώμα" σε Ελλάδα; (upd) 30/12/13 - 10:26

ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ  Ο ΛΑΟΣ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΕΙ ΝΕΡΟ Η ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.
Φόβους για γερμανικά αντίποινα σε οικονομικό επίπεδο και «σαμποτάζ» στην Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλεί στην κυβέρνηση η τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος της κατοικίας του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα Βόλγκανγκ Ντόλντ.
Το θέμα είναι πώς τα αντίποινα αυτά θα τα πληρώσουν αθώοι Έλληνες πολίτες. Όπως συνέβη επί Κατοχής, όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα, έσφαξαν και έκαψαν όποιους και ότι βρήκαν μπροστά τους προκειμένου να πάρουν εκδίκηση.
Αυτό ανησυχούν στην κυβέρνηση πώς μπορεί να συμβεί και τώρα, σε οικονομικό όμως επίπεδο. Να ζητήσει το Βερολίνο νέα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων για να εκδικηθεί το τρομοκρατικό χτύπημα, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε καν τραυματισμός. Μόνο κάποιες τρύπες στον τοίχο.
Η τρομοκρατική επίθεση, όπως τη χαρακτήρισε και επίσημα το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του, αφού οι σφαίρες που ρίχθηκαν με AK-47 είναι δεκάδες, ίσως και περισσότερες από 50, προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Γερμανό πρεσβευτή για να εκφράσει τον αποτροπιασμό τους και να τον καθησυχάσει πώς οι αρχές θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.
Επικοινώνησαν μαζί του επίσης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας και ο υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του έστειλε για συμπαράσταση στην κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή τον υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα.
«Η άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.», επισημαίνει στην ανακοίνωση του ο κ. Βενιζέλος. Ενδεικτικό της ανησυχίας που επικρατεί στην κυβέρνηση.
Ενα μήνυμα στους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα η κατοικία του Γερμανού πρέσβη στέλνει ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού twitter της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, αφού ευχαριστεί την αστυνομία και τις ελληνικές αρχές για τη γρήγορη αντίδρασή και συμπαράστασή τους, ο Βόλφγκανγκ Ντόλτ λέει στους δράστες ότι "δεν θα κατορθώσουν να πλήξουν τις στενές σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας", αλλά κυρίως "δεν θα καταφέρουν να αντιστρέψουν τη διαφαινόμενη οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και το κλίμα σιγουριάς".
Πόσο μάλλον, όταν σε βάρος της Ελλάδας έχουν προηγηθεί χλευαστικά δημοσιεύματα, όπως αυτό της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία αναρωτιέται με μεγάλες δόσεις ειρωνείας πώς η χρεοκοπημένη Ελλάδα και ανίκανη να κάνει μεταρρυθμίσεις θα ασκήσει την προεδρία της Ε.Ε.
Ένας άλλος φόβος για την κυβέρνηση, μετά την τρομοκρατική ενέργεια, είναι μήπως το Βερολίνο αξιώσει την μεταφορά Γερμανών  αστυνομικών ή μελών των ειδικών δυνάμεων της χώρας στην Ελλάδα προκειμένου να προστατεύουν Γερμανικούς στόχους, όπως είναι η κατοικία του Πρεσβευτή και η Πρεσβεία.
Οι Γερμανοί έχουν ήδη στείλει μέλη της Bundespolizei στα ελληνικά αεροδρόμια για τη φύλαξη και τους ελέγχους που αφορούν δήθεν διακίνηση λαθρομεταναστών.
Μπορεί δηλαδή οι Γερμανοί να ζητήσουν να στείλουν «εκστρατευτικό σώμα» στην Ελλάδα για λόγους… πρόληψης και προστασίας. Γερμανική κατοχή κανονικά...
Έξι προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την περιοχή του Χαλανδρίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και έχουν ριφθεί δεκάδες σφαίρες, πάνω από 60.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αστυνομικός φρουρός στο σπίτι του Γερμανού διπλωμάτη, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού χωρίς να στοχεύσουν ή να πειράξουν τον ίδιο και οι σφαίρες πήγαν όλες στον τοίχο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή ζημιές στην κατοικία.
Ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν αντέδρασε, γιατί απέναντι είναι κατοικίες και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς πολιτών. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν από την οδό Χίου, προς την οδό Αποστολοπούλου, πιθανότατα με μοτοσικλέτες.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έγινε άμεσα μια προσαγωγή και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες πέντε που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής αν έχουν σχέση με την επίθεση.
Η αστυνομία εξετάζει δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην περιοχή του Χαλανδρίου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες στην οδό Αντιστάσεως. Ως σημαντική αξιολογείται και η κατάθεση του φρουρού, καθώς είναι ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας.
Πάντως απ'ο τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πιθανόν η επίθεση στο Χαλάνδρι να συνδέεται με την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου 2013, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου οι δράστες πυροβόλησαν με ΑΚ-47κατά του κτιρίου.
Τότε η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφαίρες στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, με στόχο το γραφείο του πρωθυπουργού.
Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να στηριχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΞΥΠΝΗΣΑΝ" ΜΝΗΜΕΣ '99 ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ "17Ν" Αντάρτες πόλης "γάζωσαν" με ΑΚ-47 την οικία του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι (upd 2) 30/12/13 - 07:15


ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


Μια ομάδα ανταρτών πόλης έβαλλε τουλάχιστον 60 σφαίρεςμε ριπές από επιθετικό τυφέκιο AK-47 εναντίον της οικίας του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδι και αποχώρησε εντελώς ανενόχλητη!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία και την κυβέρνηση, αφού «ξύπνησαν» μνήμες της 16ης Μαίο του 1999, όταν η τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη είχε χτυπήσει με ρουκέτα την κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή.
Για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην οικία του Βόλφγκανγκ Ντόλντ λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα ενημερώθηκε ο ίδιος ο πωρθυπουργός Α. Σαμαράς, ο οποίος και επικοινώνησε με τον Γερμανό πρεσβευτή.
Την υπόθεση χειρίζεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού τόσο η οικία του Γερμανού πρεσβευτή όσο και η πρεσβεία θεωρούνται «Νο 1» στόχοι, μετά την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου που επιβάλει το Βερολίνο στην Ελλάδα.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας που ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και κατόπιν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τις έρευνες. Ο Α.Σαμαράς μίλης με τον Γερμανό πρεσβευτή στο τηλέφωνο και του εξέφρασε "την βαθια του λύπη για το γεγονός".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες που πυροβόλησαν την εξωτερική περίβολο ήταν τελικά τέσσερις και σίγουρα είχαν και αυτοκίνητο υποστήριξης καιεξαφανίστηκαν αμέσως μετά την επίθεση με μηχανές μεγάλου κυβισμού.
Ο φύλακας που υπήρχε έξω από την οικία του Γερμανού Πρεσβευτή δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί όπως δήλωσε "Φοβήθηκε να ανοίξει πυρ γιατί απέναναντι βρίσκονται κατοικίες και μπορεί να είχαμε αθώα θύματα από το οπλοπολυβόλο MP-5" που είχε.
. Οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή για να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών και ως τώρα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες τρεις προσαγωγές υπόπτων.
Οι πρώτες πληροφορίες, προφανώς απο τους κάλυκες που συλέγησαν κάνουν λόγο για επίθεση με ΑΚ-47.
Η κυβέρνηση πάντως το τελευταίο που θα ήθελε ήταν να ανοίξει ένα νέο μέτωπο, και μάλιστα αυτό της τρομοκρατίας μεγΓερμανικό στόχο, παραμονές μάλιστα της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαικής Ένωσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ SSIK Και επίσημα η Τουρκία με αεροπλανοφόρο σε Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο 29/12/13 - 22:12

Η Τουρκία προχωρά με γρήγορα βήματα προς την ναυπήγηση του πρώτου της αεροπλανοφόρου ύστερα από την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής (SSIK) του οργανισμού αμυντικής βιομηχανίας (SSM) οριστικοποίησης της επιλογής του σχεδίου.
Όπως ανακοινώθηκε ο SSM αποφάσισε να κατακυρώσει τον διαγωνισμό των υποψήφιων σχεδίων για το τουρκικό ελικοπτερόφόρο/αεροπλανοφόρο στα τουρκικά ναυπηγεία Sedet το σχέδιο των οποίων στηρίζεται στην ισπανική σχεδίαση του αεροπλανοφόρου  Juan Carlos των ναυπηγείων  Navantia με εκτιμώμενο κόστος που πλησιάζει τα 1,67 δισ δολάρια (1,2 δισ ευρώ)
Η απόφαση αυτή του SSM φέρνει την Τουρκία στο «κλειστό» κλάμπ των χωρών που έχουν στη διάθεσή τους αεροπλανοφόρα  αλλά σηματοδοτεί κάτι πιο σημαντικό: τις μεγαλεπήβολες γεωστρατηγικές επιδιώξεις της Άγκυρας η οποία μέσω της απόκτησης ενός τέτοιου σκάφους θέλει να καταστεί ηγέτιδα δύναμη στην Ν.Α. Μεσόγειο έχοντας σταθερή αεροναυτική παρουσία στην περιοχή.
Σε σχέση με την Ελλάδα βέβαια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για να γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για μια – ακόμη- αρνητική εξέλιξη στην όποια ισορροπία ασθμαίνοντας προσπαθεί να διατηρήσει η χώρα μας στο εξοπλιστικό πεδίο.
Το τουρκικό σκάφος αν και χαρακτηρίζεται ως ελικοπτεροφόρο εντούτοις με την κατάλληλη μετατροπή (τοποθέτηση επικλινούς καταστρώματος “ski-jump”) μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε αεροπλανοφόρο επιχειρώντας από εκεί αεροσκάφη F-35B.
Μπορεί βέβαια η τουρκική Αεροπορία να ,μην έχει προς το παρόν στη λίστα των παραγγελιών της  αεροσκάφη F-35Β – που μπορούν να επιχειρήσουν από σκάφη παρόμοιου μεγέθους-  εντούτοις αυτό δε σημαίνει πρακτικά τίποτα. Πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψει ένα μέρος της παραγγελίας των 100 F-35 στην έκδοση «-Β» ή και να προχωρήσει σε μια νέα.
Ετσι με μια κινητή ουσιαστικά βάση στην οποία θα επιχειρούν F-35τα αεροσκάφη θα μπορούν πρακτικά να εμφανίζονται σε οπουδήποτε σημείο από το Ν.Α. Αιγαίο μέχρι και την Κύπρο δημιουργώντας συνθήκες ναυτικού αποκλεισμού της Κύπρου όποτε το θελήσουν. Ταυτόχρονα με την ύπαρξη ενός τέτοιου σκάφους θα μπορεί –και είναι σίγουρο πως θα το πράξει- να ασκεί συνεχή και σταθερή πίεση στην Ελλάδα ώστε να απόσχει από οποιαδήποτε ενέργεια στην ΑΟΖ σε περίπτωση που η Αθήνα θελήσει να ασκήσει τα δικαιώματά της.
Παράλληλα το τουρκικό σκάφος εκτός από δυνατότητα μεταφοράς αεροσκαφών, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 30(!) F-35 είναι σχεδιασμένο και για την υποστήριξη αποβατικών επιχειρήσεων με ελικόπτερα και αποβατικά σκάφη.  
Σε ότι αφορά το ίδιο το σκάφος  το LHD Juan Carlos έχει μέγιστη ταχύτητα πλεύσης  φτάνει τους 29 κόμβους, με τη μέγιστη διατηρούμενη να φτάνει τους 19,5 κόμβους, ενώ  όταν χρησιμοποιείται ως ελαφρύ αεροπλανοφόρο, η ταχύτητα του φτάνει τους 21,5 κόμβους.
Το μέγιστο εκτόπισμά του φτάνει τους 27.079 τόνους και τους 24.660 τόνους όταν το πλοίο χρησιμοποιείται ως ελαφρύ αεροπλανοφόρο. Το μήκος του ανέρχεται σε  230,82 μέτρα, το πλάτος του είναι 32 μέτρα, το βύθισμα 6,9 μέτρα και το ύψος φτάνει τα 27,9 μέτρα.
Η εμβέλεια του πλοίου είναι 9.000 ναυτικά μίλια με ταχύτητα 15 κόμβων, ενώ η αυτονομία του φτάνει τις 20 ημέρες. Το LHD Juan Carlos I (L61) μπορεί να μεταφέρει στο υπόστεγο που διαθέτει μέχρι και 12 ελικόπτερα μεσαίου μεγέθους 11 μαχητικά F-35B.η 30 μαχητικά F-354B χωρίς όμως ελικόπτερα.
Εάν το σκάφος πρόκειται να αναλάβει αποστολή κρούσης τότε το φορτίου μεταβάλλεται και διαμορφώνεται σε 20 αεροσκάφη F-35B και 5-6 ελικόπτερα στο κατάστρωμα. Για την υποστήριξη αμφίβιων αποβατικών επιχειρήσεων το LHD Juan Carlos μπορεί  να φιλοξενήσει στη δεξαμενή του 4 αποβατικά σκάφη LCM-1E/LCM-8, 4/6 SUPERCAT Type RIB.
Σε περίπτωση που το πλοίο συμμετέχει σε αποστολές αερο-αποβατικών επιχειρήσεων, μπορεί να μεταφέρει 10 ελικόπτερα CH-47 μαζί με ελαφρά οχήματα και φορτίο, ή εναλλακτικά 30 ελικόπτερα μεσαίου βάρους ή ακόμα και 20 ελικόπτερα μεσαίου βάρους μαζί με 10 βαριά ελικόπτερα CH-47. Ταυτόχρονα μπορεί να μεταφέρει και άρματα μάχης σε  χώρο συνολικής έκτασης 1.410 τ.μ. ενώ  μπορούν να μεταφερθούν και ΤΟΜΑ, πυροβόλα, πυρομαχικά, γερανοί εκσκαφείς κλπ. Εναλλακτικά το πλοίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 46 άρματα Leopard 2.
Σε περίπτωση υποστήριξης αποβατικών επιχειρήσεων έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 902 στρατιωτών.
Το επόμενο βήμα είναι η έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή συμφωνίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΡΙΖΟΣ ΡΙΖΟΣ Με μαύρο χρήμα πρώην συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ 30/12/13 - 15:58

Νέα εκρηκτική τροπή παίρνει η υπόθεση του πρώην συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου και πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφού φέρεται να έχει μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο καθώς και πολυτελή ακίνητα τα οποία και δεν δήλωνε  στην Εφορία.
Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ο κ. Ρίζος είναι πλέον κατηγορούμενος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκαν 750.547,84 ευρώ σε offshore στην Κύπρο, όπως αποκάλυψε το Εθνος της Κυριακής.
Στην ίδια υπόθεση φέρονται εμπλεκόμενες και οι δύο κόρες του, Χριστιάνα και Ιωάννα, που εμφανίζονται ως συμμέτοχοι της υπεράκτιας εταιρείας.
Τα αδικήματα σε βάρος του συνδικαλιστή της ΔΕΗ αφορούσαν μέχρι τώρα τις «χορηγίες» της επιχείρησης προς τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για πολυδάπανα ταξίδια στο εξωτερικό, την πολυτελή φιλοξενία ξένων συναδέλφων τους και άλλα, που φέρονται ότι ζημίωσαν την επιχείρηση με το ποσόν του 1.160.470,40.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», αποκαλύφτηκε, έπειτα από έρευνες της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος (ξέπλυμα) και του προέδρου της, αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, ο άγνωστος... κουμπαράς του συνδικαλιστικού στελέχους της ΓΕΝΟΠ με 750.547,84, με αποτέλεσμα να επεκταθεί η εναντίον του ποινική δίωξη.
Πρόκειται για «μαύρο χρήμα» που αποκαλύφτηκε στην Κύπρο, σε δύο λογαριασμούς offshore εταιρείας, που ανήκουν στον συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ και στις δύο κόρες του, τη Χριστιάνα, που αντιμετώπιζε κατηγορίες στην ίδια υπόθεση, και στην Ιωάννα, δικηγόρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα κατατεθειμένα στους παραπάνω λογαριασμούς ποσά αποτελούν τμήμα του προαναφερθέντος εγκληματικού προϊόντος απάτης, ύψους 1.160.470,40 ευρώ», δηλαδή των χρημάτων με τα οποία ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο από τις «χορηγίες» της ΔΕΗ προς τους συνδικαλιστές.
Προκειμένου μάλιστα να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα θα επιστρέψουν με κάποιον τρόπο στα δημόσια ταμεία, με ενέργειες του προέδρου της Αρχής κ. Νικολούδη, και όπως ορίζει ο νόμος, δεσμεύτηκαν τέσσερα πολυτελή ακίνητα της οικογένειας Ρίζου, σε περιοχές-φιλέτα της Αθήνας, η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε τμήμα του «εγκληματικού προϊόντος».
Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται ακόμη ότι «ενδεικτικά για το έτος 2013 έχουν δηλώσει εισόδημα ο πρώτος 30.356 ευρώ, η δεύτερη 5.160 ευρώ και η τρίτη 4.700 ευρώ», όπως προκύπτει από τα συνημμένα αντίγραφα των φορολογικών τους δηλώσεων.
Οπως προκύπτει επίσης από τα στοιχεία του πορίσματος της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι έρευνες του προέδρου της, Παναγιώτη Νικολούδη, έβγαλαν «λαβράκι», όταν εντόπισαν την offshore εταιρεία «ARCELOR LTD», με χώρα εγγραφής το Μπελίζ, αριθμό εγγραφής 101.605 και επαγγελματική διεύθυνση τη λεωφόρο Κένεντυ 12 στη Λευκωσία της Κύπρου.
Δικαιούχοι και μέτοχοι της παραπάνω εταιρείας εμφανίζονταν οι Ρίζος Ρίζος, Χριστιάνα Ρίζου και Ιωάννα Ρίζου.
Τα ευρήματα σε δύο λογαριασμούς της offshore ήταν αρκούντως αποκαλυπτικά, καθώς:
«Στον υπ' αριθμόν 001- ...... λογαριασμό γραμματίου (time deposit account), που τηρεί η παραπάνω εταιρεία στην κυπριακή τράπεζα EUROBANK CYPRUS LTD βρέθηκαν κατατεθειμένα 650.547,84 ευρώ. Ο λογαριασμός ανοίχτηκε στις 23/1/2013 και η ημερομηνία λήξης αυτού έχει οριστεί την 23/1/2014.
Στον υπ' αριθμόν 001 - ... ιδίου τύπου λογαριασμό, της ίδιας παραπάνω εταιρείας, στην ίδια τράπεζα βρέθηκαν κατατεθειμένα 100.000,00 ευρώ. Ο λαγαριασμός ανοίχτηκε στις 22/2/2013 και ημερονηνία λήξης έχει οριστεί την 24/2/2014».
Η Αρχή δέσμευσε τα εξής ακίνητα, η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε τμήμα εγκληματικού προϊόντος.
α. Διαμέρισμα 3ου ορόφου επιφανείας 290,50 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους 189,49 τ.μ. στη Βούλα Αττικης, στην οδό... και ανήκει στον Ρίζο Ρίζο.
β. Διαμέρισμα 3ου ορόφου, επιφανείας 119,08 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους 15 τ.μ., στον Δήμο Ζωγράφου, στην οδό... και ανήκει στη Χριστιάνα Ρίζου.
γ. Διαμέρισμα 4ου ορόφου επιφανείας 25,24 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους 15 τ.μ., στον Δήμο Ζωγράφου, στην οδό... και ανήκει κατά 100% στη Χριστιάνα Ρίζου.
δ. Διαμέρισμα 2ου ορόφου, επιφανείας 126,70 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους 5 τ.μ., που βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων, επί της οδού... και ανήκει κατά 100% στην Ιωάννα Ρίζου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ Αρνήθηκαν τρόφιμα σε άπορους που είχαν πάρει φαγητό από την ΧΑ

-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.-

Κρούσματα πολιτικού διαχασμού και διακρίσεις σε βάρος των άπορων και άρρωστων πολιτών που έτυχαν βοήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, σημειώθηκαν στην Χίο.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην διανομή τροφίμων από την πλευρά διαφόρων φορέων στο νησί όταν αρνήθηκαν να δώσουν τρόφιμα σε πολίτες, όχι ψηφοφόρους του Λαϊκού Συν΄δεσμου, οι οποίοι είχαν αποδεχτεί την βοήθεια του εθνικιστικού κόμματος προκειμένου να κατα΄φερουν να επιβώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Η διανομή των τροφίμων έγινε από τοπικούς φορείς, επιμελητήρια κ.λ.π που ελεγχονται από την κυβερνητική πλειοψηφία.
"Αρωγός" στην άρνηση διανομής τροφίμων ήτανε το προσκέιμενο στο ΚΚΕ, ΠΑΜΕ με επικεφαλής όπως λέει και το chiospress.gr τον Γεώργιο Αμπαζή.
Συγκεκριμένα στην καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Αμπατζής ο οποίος σύμφωνα με το chiosnews.com πρόσκειται στον χώρο του ΚΚΕ (ήταν γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ),αρνήθηκε στους άρρωστους και ταλαιπωρημένους διαβητικούς συμπολίτες μας στην Χίο,οποιαδήποτε βοήθεια αποκαλώντας τους "Χρυσαυγίτες" (μιλάμε για σύλλογο διαβητικών!) επειδή στο παρελθόν δεχτηκαν τρόφιμα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χίου!
Συν τοις άλλοις μπροστά στα μάτια τους έιδαν τον εν λόγω κύριο να αρνείται σε Έλληνα συμπολίτη τους να του δοθούν τρόφιμα επειδή ψήφιζε Χρυσή Αυγή, και την ίδια ώρα μοίραζε τρόφιμα σε ομοϊδεάτες, και αλλοδαπούς!
Η λογική καταρρέει και τα λόγια χάνουν την αξία τους. Έχουμε μια επιλογή, καθαρά πολιτικού περιεχομένου.
Έχουμε μια περίπτωση του "Δεν ψηφίζεις αυτό που θέλω, δεν σε γουστάρω."
Ο κύριος αυτός έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιους διαχωρισμούς; Η κυβέρνηση που κόπτεται γαι τα "συσσίτια μίσους" όπως τα έλεγε της ΧΑ, για τα συσσίτια "αγάπης" που διοργανώνουν οι άνθρωποί της, τι πρόκειται να πει και να κάνει;
Και εν πάσει περιτπώσει τα τρόφιμα δεν έχουν "χρώμα". Σημασία έχει να βοηθηθούν οι άμοιροι συμπολίτες μας.
Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας που υποφέρουν οικονομικά και στερούνται ακόμη και των βασικών, ωστόσο συνάντησαν απάνθρωπη αντιμετώπιση από τον κ. Γεώργιο Αμπαζή, ο οποίος ως τσιφλικάς του χώρου και της δράσης, μας αρνήθηκε κάθε βοήθεια, αποκαλώντας μας υποτιμητικά Χρυσαυγίτες, επειδή κατά το παρελθόν μπροστά στην ανάγκη σίτισης των μελών μας , είχαμε δεχτεί βοήθεια (τρόφιμα) από τη Χρυσή Αυγή Χίου.
Ωστόσο τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν σε αυτό, ο κ. Αμπαζής μπροστά μας σε άσχετο συμπολίτη μας ο οποίος ήρθε στον χώρο για να ζητήσει βοήθεια τον έδιωξε και αυτόν, γιατί όπως φώναζε ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ενώ την ίδια στιγμή όπως λάβαμε γνώση χορηγούσε τρόφιμα σε άτομα (Έλληνες και αλλοδαπούς ) που δεν είχαν κάρτα ανεργίας, δηλαδή εργάζονταν κανονικότατα.
Ζητάμε να μάθουμε αν οι απλοί πολίτες που συνεισέφεραν τα τρόφιμα για να τα μοιράζει ο κ. Αμπαζής και η παρέα του γνωρίζουν ή έθεσαν οι ίδιοι ως όρο να τα πάρουν οι αρεστοί του κ. Αμπαζή ή οι πολίτες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Αναφορικά με την διανομή τροφίμων που είχε πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου το καλοκαίρι με την χορήγηση τροφίμων από την Χρυσή Αυγή της Χίου, έστω και όψιμα, απαντάμε στον κ. Αμπαζή επιφανές στέλεχος του ΚΚΕ, που ενδιαφέρεται πολύ για τον λαό και την αλληλεγγύη και ο οποίος από τότε ωρυόταν τα εξής: Καλό θα ήταν να έρθει στα γραφεία του Συλλόγου μας για μια ώρα την ημέρα και να δει την πραγματική εξαθλίωση από ανθρώπους που πριν λίγους μήνες ήταν αξιοπρεπέστατοι και τώρα χωρίς δουλεία ή χωρίς να τους φτάνει το εισόδημά τους, παρακαλούν για λίγα τρόφιμα. Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο έχουμε χρέος να τους βοηθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και αυτό κάναμε όταν δεχθήκαμε τα τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή, η οποία απάντησε άμεσα στο αίτημά μας και χωρίς να ζητήσει καμμία κομματική ταυτότητα, χωρίς τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να μας πουν τίποτε για ψήφους, αλλά τα μόνα που ζήτησαν ήταν εκκαθαριστικά σημειώματα (και καλά έκαναν) για να πιστοποιήσουν ότι τα άτομα που θα λάμβαναν τα τρόφιμα είχαν όντως ανάγκη.
Η αντίδραση του κ. Αμπαζή και των λοιπών μας κάνει ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια την Χρυσή Αυγή για την ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία της να ταΐσει 100 μέλη μας και να πούμε στον κ. Αμπαζή ότι και πάλι θα ζητήσουμε ενίσχυση από τη Χρυσή Αυγή, αφού εκείνος και το κόμμα του μας την αρνήθηκε μ᾽αυτό τον χυδαίο τρόπο και ας βγάλει πάλι τις “ωραίες” βαρύγδουπες ανακοινώσεις του, τις οποίες και φυσικά δεν λαμβάνουμε υπ᾽όψη, αφού η ανάγκη για επιβίωση είναι ισχυρότερη όλων."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Αλλάζει ο χάρτης της Ευρασίας: Το Ισραήλ ζήτησε να μπει στην Ευρασιατική Ένωση! 20/12/13 - 22:24

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΘΝΙΚΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ??.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ.??
Σε μια εξέλιξη τεράστιας γεωπολιτικής σημασίας εξέλιξη, το Ισραήλ προχώρησε στην υποβολή αίτησης προσχώρησης στην τελωνειακή Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην οποία ηγείται η Ρωσία και μετέχουν επίσης το Καζακστάν και η Λευκορωσία, ενώ είναι θέμα χρόνου να συμμετάσχουν και η Ουκρανία, το Τατζικιστάν και το Κιργιστάν.
Το μεγάλο όραμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, όχι απλώς λαμβάνει "σάρκα και οστά", αλλά κερδίζει και μια χώρα που μέχρι σήμερα σίγουρα δεν μπορούσε να συγκαταλεγεί στους συμμάχους της Μόσχας...
Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Διεθνούς Εμπορίου του Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα ο Ισραηλινός  ανώτερος αξιωματούχος του Γραφείου,  Idan Posin: « Το πρώτο βήμα έγινε  προς την υπογραφή μιας ζώνης ελεύθερου εμπορίου μεταξύ του Ισραήλ , Ρωσίας , Καζακστάν και Λευκορωσίας»!
Η εξέλιξη αυτή αν συνδυαστεί με την διαρκώς μειούμενη αμερικανική παρουσία στο χώρο της Α.Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η στρατιωτική υπερδύναμη, σημαίνει δείχνει ότι το Ισραήλ έχει λάβει τα μηνύματα των καιρών και προκειμένου να εξασφαλίσει την μελλοντική επιβίωσή του, αγκαλιάζει την Μόσχα σε μία ιστορική γεωστρατγική στροφή η οποία ακολουθεί αυτή της Αιγύπτου.
Στην σχετική ισραηλινή δημοσίευση αναφέραται  ότι πριν από μία εβδομάδα στην Ινδονησία συναντήθηκαν ο ισραηλινός υπουργός οικονομίας Naftali Bennett , ο υπουργός οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας Alexei Ulyukaev  με τον υπουργό εμπορίου της Ευρασιατικής Οικονομικής Επιτροπής Αντρέι Slepnevo και συμφώνησαν να  «αναβαθμίσουν σε ένα νέο επίπεδο τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ , της Ρωσίας , του Καζακστάν και της Λευκορωσίας».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα το Ισραήλ εξάγει στις χώρες της  ευρασιατικής τελωνειακής ένωσης, μόνο το 2 % της συνολικής παραγωγής του που εξάγεται στο εξωτερικό. Αυτό το ποσοστό αναμένεται να φτάσει το 21% μέσα σε 5 χρόνια αυξάνοντας κατά 33% συνολικά τις ισραηλινές εξαγωγές!.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό Γραφείο Διεθνούς Εμπορίου , μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, το Ισραήλ θα είναι σε θέση να αυξήσει τις εξαγωγές του προς τις χώρες αυτές τουλάχιστον στο διπλάσιο  .
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ Α. Λίμπερμαν, ο οποίος ομιλεί άπταιστα την ρωσική γλώσσα ως πρώην υπήκοος της Μολδαβίας (στα 19 του πήγε στο Ισραήλ) δήλωσε ότι το Ισραήλ θα πρέπει να επιδιώξει την συμμαχία  με άλλο στρατηγικό εταίρο , αντί των ΗΠΑ .
 «Οι σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και του κύριο στρατηγικού εταίρου του που είναι οι ΗΠΑ έχουν αποδυναμωθεί αρκετά» . Αυτό δήλωσε ο Λίμπερμαν , μιλώντας σε ένα δημόσιο φόρουμ στην πόλη  Σντερότ ξαφνιάζοντας την διεθνή κοινότητα από την τροπή των σχέσεων ΗΠΑ-Ισραήλ .
«Πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε  και αντί αυτών να αναζητήσουμε συμμαχία με   χώρες που δεν εξαρτώνται από χρήματα του αραβικού ή ισλαμικού κόσμου και που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας στη βάση της καινοτομίας » κατέληξε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ  .
Σύμφωνα με τον Yevgeny Satanovsky , πρόεδρο του Ινστιτούτου για το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή στην Ρωσία, "Η συμφωνία ελευθέρων συναλλαγών είναι πολύ θετική οικονομικά τόσο για το Ισραήλ όσο και για την  Ρωσία και στρατηγικά είναι κορυφαίας σημασίας και για τον λόγο αυτό θα αντιμετωπίσει την αντίδραση της ΕΕ και των ΗΠΑ".
Ως εκ τούτου , σύμφωνα με τον Satanovskiy οι Ευρωπαίοι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να  «εμποδίσουν»  το Ισραήλ να υπογράψει  μια τέτοιου είδους συμφωνία όπως με την ευρασιατική ένωση, βάζοντας πάνω από όλα τις πολιτικές και  οικονομικές σκοπιμότητες και τα συμφέροντα της ΕΕ.
«Αλλά αυτό είναι ένα νομικό ζήτημα , που θα ασχοληθούν οι ισραηλινοί δικηγόροι οι οποίοι  , νομίζω ότι θα βρουν τα κατάλληλα  επιχειρήματα για να απαντήσουν στις ευρωπαϊκές αιτιάσεις» κατέληξε ο ίδιος μιλώντας στην Μόσχα .

''ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ'' Ν. Μιχαλολιάκος: ''Μοναδικός τους εχθρός η Χρυσή Αυγή'' 23/12/13 - 19:28

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου με τίτλο ''Οι αρχιτέκτονες του ψεύδους, η Χρυσή Αυγή και μια βράβευση'' το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα τoυ Λαϊκού Συνδέσμου.
 
Το μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει ως εξής: 
 
 
Ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας η εικονική πραγματικότητα με την οποία διαστρεβλώνουν βάναυσα την ΑΛΗΘΕΙΑ τα ΜΜΕ του καθεστώτος, κανάλια και φυλλάδες. Οι τρεις εξουσίες μαζί με την 4η εξουσία, τον Τύπο, είναι προφανές ότι εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή είναι μία.  
 
Η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Χώρα ζοφερή. Εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι οικογένειες, στις οποίες η χούντα του Μνημονίου έχει κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα. Και όμως αντί να σιωπήσουν, βγήκαν τα παπαγαλάκια των καναλιών και είπαν ότι με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού θα επανασυνδεθούν άμεσα με ρεύμα οι κατοικίες των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, πράγμα το οποίο τελικά δεν συνέβη και επιπλέον ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν κοβόταν το ρεύμα; Μα ο ίδιος ο δήθεν «ευαίσθητος ευεργέτης»… 
 
Δεν είναι, όμως, μόνο η φτώχεια, δεν είναι μόνο η κοινωνική διάλυση, η εγκληματικότητα, η ανεργία. Είναι και η εθνική μειοδοσία που σημαδεύει αυτήν την ανάξια εποχή της παρακμής. Πριν λίγες μόνο ημέρες έκανε δημόσιες δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν, δηλώσεις στις οποίες ευθέως είπε ότι η Ελληνική Θράκη και η Θεσσαλονίκη είναι τουρκικές! Στην προκλητική δήλωση Ερντογάν δεν απήντησε ο Σαμαράς, ούτε και ο υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος, δεν είπαν λέξη και μόνο ο εκπρόσωπος του υπουργείου με καθυστέρηση 24 ωρών βγήκε να ψελλίσει μια γενικόλογη και «ψύχραιμη», βεβαίως, απάντηση. Και όχι μόνον αυτό… Λίγες ημέρες μετά ήλθε στην Αθήνα ο μέντορας του νέο-οθωμανισμού Νταβούτογλου, στον οποίο κανένας δεν αναφέρθηκε στις ανθελληνικές δηλώσεις Ερντογάν.
 
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
 
Φτώχεια, κοινωνική κρίση, πολιτική εθνικής μειοδοσίας επικρατούν στην Χώρα και μεγάλος ένοχος για όλα αυτά ένα σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο, το οποίο και ευθύνεται απόλυτα και για τις πρωτοφανείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Διώξεις που έχουν σκοπό, αφ’ ενός μεν να εξουδετερώσουν την μοναδική δύναμη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που υπάρχει στην Χώρα, αφ’ ετέρου δε να παραπληροφορήσουν, να αποπροσανατολίσουν τον Λαό.  
 
Εγράφη σχετικά με αυτό το παρακάτω σε άρθρο στην καθημερινή εφημερίδα «δημοκρατία», η οποία βεβαίως και δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή: «Και επειδή αυτά που πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι πολλά, πάντα βρίσκεται το κατάλληλο υπνωτικό, για να το δίνουμε στους πολίτες και να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τα κέφια μας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό υπνωτικό που συνιστούν και οι «επαγγελματίες» του είδους είναι η Χρυσή Αυγή.  
 
Στην αρχή την είπαμε εγκληματική οργάνωση, με όπλα, μαχαίρια κλπ., που έρχεται να καταλύσει τη χώρα. Αλλά επειδή η ιστορία αυτή, παρά την προσπάθεια του «σκηνοθέτη», μάλλον δεν βγαίνει, πήγαμε παραδίπλα. Λέμε ότι είναι ναζιστές, οπαδοί του Χίτλερ και άλλα παρόμοια, και βέβαια δείχνουμε στην τηλεόραση ως πειστήρια ακόμα και ιστορικά βιβλία για να φορτίσουμε την κοινωνία και να προσάψουμε το αδίκημα της γνώμης… Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα βρεθεί κάτι άλλο στην συνέχεια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος είναι να σωθούν αυτοί που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα».
Το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρεται στην νέα εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.
 
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ «ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ» 
 
Αφορμή για την νέα επιχείρηση συκοφαντήσεως της Χρυσής Αυγής τα δήθεν «φοβερά ντοκουμέντα», τα οποία βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και τα οποία «θυμήθηκαν» μετά από δύο ολόκληρους μήνες οι αρχές. Ανάμεσα σε αυτά φωτογραφίες, που έχουμε δημοσιεύσει στα έντυπα μας και στο διαδίκτυο και ομιλίες και γραπτά δικά μου. 
 
«ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ» είχαν τίτλο τα ΝΕΑ, τα οποία στο σχετικό τους άρθρο αναφέρονται σε δημόσιες ομιλίες μου περασμένων ετών, από τις οποίες δήθεν προκύπτει η ενοχή μου, όχι μόνο για την τερατώδη και εντελώς αστήρικτη κατηγορία της «εγκληματικής οργανώσεως», αλλά και για το ότι ετοιμάζαμε, έτσι λένε, πραξικόπημα!!!
Ως γνωστόν το να δίνονται στην δημοσιότητα στοιχεία της δικογραφίας απαγορεύεται από τον νόμο. Όμως, ουδείς συγκινείται… Όλοι οι νόμοι έχουν καταλυθεί, προκειμένου να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή! 
 
Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί ότι τα… «φοβερά ντοκουμέντα» παρουσιάζονται αποσπασματικά και ερμηνεύονται αυθαίρετα. Μιλάμε για αναδρομική λογοκρισία δημόσιων πολιτικών λόγων! Όλα αυτά δεν μπορεί παρά να θυμίζουν ΒΙΣΙΝΣΚΙ, ΜΠΕΡΙΑ, ΣΤΑΛΙΝ, και όχι τυχαία, αφού τα ορφανά του Μαρξ μάς κρίνουν και μας κατακρίνουν.
Λένε ακόμη με θράσος χιλίων πιθήκων οι κατήγοροι μας ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική, αλλά από τα λεγόμενά τους και τα γραπτά τους αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο. Σε όλα αυτά ήλθε να προστεθεί και μια βράβευση, η οποία τα λέει όλα.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 
 
Όπως έγραψαν, λοιπόν, οι φυλλάδες και είπαν τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Επιτροπή ήλθε στην Αθήνα, προκειμένου να βραβεύσει τον Αντώνη Σαμαρά με την ανώτατη διάκρισή της, το βραβείο «Πλοηγός της Ιερουσαλήμ». Για ποιον λόγο να τον βραβεύσει; Μα για την συμβολή του στην υπεράσπιση των… ανθρώπινων δικαιωμάτων, έτσι είπαν τα κανάλια και οι φυλλάδες και είπαν ψέματα! 
 
Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου είπε στο Μέγαρο Μαξίμου απευθυνόμενος στον Σαμαρά: «Πολλοί ηγέτες αρκούνται στα λόγια και στις εξαγγελίες μέτρων, εσείς κάνατε πράξεις τα λόγια σας. Σας συγχαίρουμε γιατί επιδείξατε θαρραλέα και γενναία στάση απέναντι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο χρησιμοποιεί καταχρηστικά τη Δημοκρατία ώστε να προωθεί τη ρατσιστική του ιδεολογία και τη ρητορική του μίσους.  
 
Ήρθαμε εδώ να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εμπειρία σας, ως παράδειγμα και πρότυπο για την υπόλοιπη Ευρώπη, όταν η Ελλάδα θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιανουάριο». Απαντώντας στους Εβραίους, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα ο Ρατσισμός δεν είναι ανεκτός. Σας ευχαριστώ για το βραβείο αυτό, το οποίο δέχομαι». 
 
Πλήρως αποδέχθηκε, λοιπόν, την «τιμή» ο Σαμαράς ότι αυτός και ΟΧΙ η… δικαιοσύνη φυλάκισε την Χρυσή Αυγή. Κατά τα άλλα, μας λένε ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική…
 
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟ-ΔΗΜΕΥΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε - Οι βουλευτές της Ν.Δ. ούτε τα γραφεία τους ανοίγουν 23/12/13 - 07:56


ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ.ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ  ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΛΑΧΕΙΟ ΤΥΧΗΣ.ΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ  ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ.
  
Τα δύο τελευταία νομοσχέδια, για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, που ψήφισε στη Βουλή η κυβέρνηση προκαλούν την οργή του λαού και ρίχνουν λάδι στη… φωτιά της κοινωνικής δυσαρέσκειας, που πλησιάζει τα όρια της έκρηξης, αφού στο στόχαστρο δανειστών και εγχώριων εκφραστών τους, των funds που εξυπηρετεί ο υπουργός Οικονομικών, όπως είπε ο Β. Πολύδωρας, έχει μπει ξεκάθαρα πλέον το κεραμιδί του Έλληνα που έφτιαξε με αίμα. Θέλουν να του το πάρουν και να τον πετάξουν στο δρόμο.
Οι βουλευτές της Ν.Δ., που εμφανίζονται «κότες», αφού από τη μία δήθεν ετοιμάζουν αντάρτικο, εκφράζουν τις αντιρρήσεις και τις αντιδράσεις τους στα νομοσχέδια της συγκυβέρνησης αλλά εν τέλει ψηφίζουν με χέρια και με πόδια, προχωρούν στο κλείσιμο των γραφείων τους, φοβούμενοι τις κοινωνικές αντιδράσεις.
Ολοένα και περισσότεροι αποφεύγουν να κατέβουν στα πολιτικά τους γραφεία, αφού ο κόσμος τους φτύνει για τα κατορθώματα τους.
Στους δρόμους δεν κυκλοφορούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις για να μετακινηθούν ιδιωτικά και να μεταβούν ακόμη και σε «προστατευμένο» περιβάλλον… μεταμφιέζονται.
Και πολύ καλά κάνουν, καθώς αφενός όσοι συμφωνούν με τα νομοσχέδια συμπράττουν στην κατάσχεση των σπιτιών των Ελλήνων, ενώ όσοι δήθεν αντιδρούν εμπαίζουν και από πάνω τους μελλοντικούς αστέγους, που θα χάσουν τα σπίτια τους με τη δική τους ψήφο.
Στο «κλαμπ» των δήθεν βουλευτών που εμφανίζονται… έντονα δυσαρεστημένοι από την πολιτική της κυβέρνησης μπήκε και ο Α. Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του μέσω twitter, «ρίχνοντας» τα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Προστέθηκε στους… επαναστάτες Π. Παυλόπουλο, που μιλούσε για αντισυνταγματικότητα, Γ. Βλάχο και σε πολλούς άλλος που αποδείχθηκαν αντιρρησίες στα λόγια, αλλά στις πράξεις «κότες». Υπερψήφισαν.
Μόνο ο Β. Πολύδωρας είχε το θάρρος (μετά από πολλές «απειλές» και αρκετά «ΝΑΙ» είναι η αλήθεια και αυτός) να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων και να θέσει εαυτόν εκτός Κ.Ο. της Ν.Δ.
Γνωρίζουν πολύ καλά οι βουλευτές της Ν.Δ. πώς αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές το κόμμα τους θα καταρρεύσει και οι ίδιοι θα περάσουν στην… ιστορία. Ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Παπανδρέου του 2011, ίσως και χειρότερα, ανάλογα με το πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Ένα τεράστιο ποσοστό βουλευτών δεν επανεξελέγησαν.
Με λίγα λόγια θα χάσουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια. Τα βουλευτικά αυτοκίνητα, την προσωπική ασφάλεια, το αφορολόγητο και πολλά ακόμη.
Η κατάρρευση της Ν.Δ. φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αυξάνει τη διαφορά του. Μέχρι και η RASS, που δίνει τις πιο «φιλικές» δημοσκοπήσεις στη Ν.Δ. την εμφανίζει δεύτερη με διαφορά 0,4%. Το 0,4% για τη RASS σημαίνει 3-4 μονάδες διαφορά πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα χάνει συνεχώς έδαφος και καταρρέει με μία μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων να κατευθύνεται προς τη Χρυσή Αυγή, η οποία αυξάνει τα ποσοστά του παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του παραμένει φυλακισμένη με ένα σαθρό κατηγορητήριο.
Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, δεν γίνεται καμία συζήτηση. Έχει ήδη διαλυθεί και οι εναπομείναντες τσακώνονται στα αποκαΐδια. Ο νυν Πρόεδρος Ε. Βενιζέλος ψάχνει να την κάνει προς την «Ελιά», προκειμένου να διασωθεί στην λογική στρίβειν δια του αρραβώνος και μερικοί βουλευτές θέλουν να κρατήσουν ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η σφοδρή κριτική που άσκησαν οι «Παπανδρεικοί» στον κ. Βενιζέλο χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Μεταξύ αυτών οι, Καρχιμάκης, Σαχινίδης, Όθωνας και Μωραίτης. Ο τελευταίος μάλιστα θέλει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ξέρει αν μέχρι τότε θα έχει απομείνει κάτι.
Το συμπέρασμα είναι πώς η παραπαίουσα Ν.Δ. και το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σταθούν ως κυβέρνηση με την κοινωνία στα πρόθυρα της έκρηξης μετά τα επώδυνα και εξοντωτικά μέτρα που έχει ψηφίσει με εντολή της τρόικας και των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από αυτή. Το χαμόγελο των Σαμαρά και Βενιζέλου (φωτό) σίγουρα τους έχει κοπεί μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Οι δήθεν εφεδρείες των ανεξάρτητων βουλευτών όπως οι, Α. Λοβέρδος και Χ. Αηδόνης και της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ικανές να σώσουν την κυβέρνηση όταν ο «πολιτικός χειμώνας» της κυβέρνησης είναι ακόμη στην αρχή, όπως και ο κανονικός.
Όταν αρχίσει να εφαρμόζεται ο προυπολογισμός του 2014 και τα μέτρα που μόλις το Σαββατοκύριακο ψήφισε η κυβέρνηση για να δημεύσει και να κατασχέσει τα σπίτια των Ελλήνων, τότε για τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ το ότι δεν θα μπορούν να ανοίξουν τα γραφεία τους θα είναι το λιγότερο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ WORLD TRIBUNE Στις 11.000 οι ξένοι πολεμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία 23/12/13 - 19:08


Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ,


Η αμερικανική εφημερίδα «World Tribune», δημοσιεύει μελέτη που εκπονήθηκε από το Διεθνές Κέντρο Έρευνας για την Τρομοκρατία, στην οποία επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός των ξένων μαχητών στη Συρία που έχουν ενταχθεί στις τάξεις των Ισλαμιστών προέρχονται από 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Η έκθεση αναφέρει ότι οι Άραβες και οι Ευρωπαίοι αντάρτες που πήγαν στη Συρία για τζιχάντ, υπολογίζονται σε 11 χιλιάδες και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο ποσοστό των αγωνιστών που αντιστοιχεί με το 70 τοις εκατό του συνόλου.
 
Η έκθεση προσθέτει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των ξένων, έχουν ενταχθεί στην ομάδα ‘Daash’  και στο ‘Μέτωπο αλ Νούσρα’, γράφει η αραβική  ‘αλ Χαντάθ’.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr