ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διώχνουν Ἕλληνες καὶ παραδίδουν τὴν χώρα σὲ ΛΑΘΡΟεποίκους!


Ας παύσουν να ελπίζουν οι εν Ελλάδι παραμένοντες Έλληνες πως μπορούν να επιβιώσουν καλύτερα στην αλλοδαπή. Η Αυστραλία που γνωρίζω καλώς ακολουθεί τις χώρες της Δύσης προς την αυτοκαταστροφή διότι αυτό είναι το μονόδρομο-πρόγραμμά της και δεν αλλάσσει. Η Αυστραλία είναι μόνον ελάχιστο χρόνο πίσω από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, και όταν αυτή χτυπήσει εδώ οι Έλληνες νεομετανάστες θα βρεθούν «επί ξύλου κρεμάμενοι» μήν έχοντες ούτε τα εισητήρια επιστροφής. Οι μεγάλες Κοινότητες Σύδνεϋ και Μελβούρνης ήδη χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους στους τοκογλύφους, και οι ριζωμένες εδώ Ελληνικές οικογένειες αρχίζουν να διαλύονται με διαζύγια, μικτούς γάμους, πτωχεύσεις, και με παραστρατημένα παιδιά. Η δε αλληλοεχθροπάθεια μεταξύ Ελλήνων είναι παραδειγματική. Ζω το δράμα των Ελλήνων σαν σύγχρονη Τραγωδία άμεσα σε δικαστήρια ως διερμηνέας.

Ουδείς Έλλην πρέπει να ελπίζει για καλύτερο βίο εδώ. Μην ακούτε αυτούς που δεν ξέρουν τι γίνεται στην Αυστραλία, ακόμα κι αν κατοικούν εδώ. Σπατάλησαν την ζωή τους ως δούλοι και η γνώση τους περιορίζεται μόνο στις άμεσες και πολύ στενές εμπειρίες και σε ελάχιστα αγγλικά, ίσα-ίσα για να ψωνίζουν τα αναγκαία. Επιπλέον, οι Έλληνες νεομετανάστες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Ασιάτες που είναι παμπόνηροι, έξυπνοι, αλληοϋποστηριζόμενοι μεταξύ τους, και υποβοηθούμενοι από Μαφίες. Οι νέοι λευκοί Αυστραλοί ήδη φεύγουν και πάνε αλλού να εργαστούν διότι το Σύστημα προκλητικά αναγνωρίζει ψευδή τριτοκοσμικά πτυχία, και ταυτόχρονα ενθαρρύνει κι εκπαιδεύει τους Ασιάτες για ειδικευμένους επαγγελματίες δίδοντάς τους τα κλειδιά της χώρας. Παράλληλα ευνοεί τους Μεσανατολίτες κι Αφρικανούς για εργάτες. Όλοι τους δε εχθρεύονται την χώρα που τους φιλοξενεί και μαζί της αδιάκριτα όλους τους λευκούς. Οι Έλληνες θα βρεθούν αβοήθητοι μεταξύ Σκύλας και Χάριβδος.

Ας καταλάβουν οι Έλληνες φυγάδες της οικονομικής κρίσεως πως η μόνη τους ελπίδα είναι ο Υπερ Πάντων Αγών και τίποτε άλλο. Η δε περίοδος των «ισχνών αγελάδων» θα είναι γενική σε όλη την υφήλιο διότι χρησιμεύει ως εργαλείο μεγάλης χρονικής διαρκείας ανακατανομής πλούτου επειδή τα θέλουν όλα δικά τους οι διεθνείς κλεπτοκράτες παντού. Και μεσ’ στον κουρνιαχτό του πελαγώματος θα ξανα-ακούσουν το θρασσύτατο «μαζί τα φάγαμε» στην Αγγλική γλώσσα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Κι ετοιμαστείτε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Πολύδωρος



Κυβερνο-επίθεση κατά Τεχεράνης


Written by strategy on April 17, 2011

Τις παραμονές των διαπραγματεύσεων της Κωνσταντινούπολης για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, τον Ιανουάριο του 2011, εμφανίστηκαν συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον τύπο: ο ιός υπολογιστών Stuxnet, που προσέβαλε το Ιράν, αναπτύχθηκε από το Ισραήλ, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεδομένου ότι ο ιός στόχευε σε βιομηχανικές υποδομές, μήπως η επίθεση αυτή προαναγγέλλει μια νέα εποχή κυβερνοπολέμων; «Ενα νέο Τσέρνομπιλ!» Με το ξεκίνημα του 2011, ο Ντμίτρι Ριγκόζιν, ο ρώσος πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ, προκαλεί αίσθηση ζητώντας την έναρξη ερευνών για τον Stuxnet, τον ιό υπολογιστών που επιτέθηκε στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ο ιός αυτός, δηλώνει, θα μπορούσε να οδηγήσει σε θερμοπυρηνική έκρηξη στην Μπουσέρ, τον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας που βρίσκεται στα νότια της χώρας. 
Μια υπόθεση «εικονική [και] εντελώς αβάσιμη» απαντά ο γερμανός ειδικός επί της ασφάλειας, Ραλφ Λάνγκνερ, που δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο την πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη γι' αυτόν τον ιό. «Κατ' αρχάς, ο Stuxnet δεν είχε στόχο την Μπουσέρ». Πράγματι, η Νατάνζ, όπου επτά χιλιάδες φυγοκεντρωτές εμπλουτίζουν ουράνιο, ήταν που δέχθηκε την επίθεση. «Κατά δεύτερο λόγο, ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με τα συστήματα του πρωταρχικού κυκλώματος [που βρίσκεται σε επαφή με τη ραδιενέργεια](1). Το διασκεδαστικό είναι ότι αυτό οι Ρώσοι το γνωρίζουν πολύ καλά» -καθότι η Ρωσία είναι ζωτικός εταίρος της Τεχεράνης επί του ζητήματος. Η υπόθεση Stuxnet, ως ιστορία μιας δολιοφθοράς υψηλής τεχνολογίας, μοιάζει με μυθιστόρημα όπου η δράση γρήγορα μετατοπίζεται από τον κώδικα προγραμματισμού στα κατοπτρικά παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών και της διπλωματίας.
Μερικά γεγονότα μοιάζουν δεδομένα. Κανείς, πλέον, δεν φαίνεται να αμφιβάλλει ότι οι δημιουργοί του ιού διέθεταν το χρόνο (ο πηγιαίος κώδικάς του, περίπου 15.000 γραμμών, απαιτεί, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, εργατοώρες ίσες με δέκα χρόνια εργασίας ενός προγραμματιστή) και σημαντικότατες γνωριμίες (το «σκουλήκι», για να διαδοθεί, χρησιμοποιούσε τέσσερα μη κοινοποιημένα σφάλματα ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος Windows). «Η ανάλυση του κώδικά του υποδεικνύει σαφώς ότι ο Stuxnet δεν έχει σκοπό την επίδοση ενός μηνύματος ή την επίδειξη μιας ιδέας», γράφει ο Λάνγκνερ. «Δουλειά του είναι η καταστροφή των στόχων του, με αποφασιστικότητα στρατιωτικού ύφους». Στόχευε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις; Αυτό υποστηρίζει ένα πολύ λεπτομερές άρθρο των «New York Times», στις 15 Ιανουαρίου 2011, που αποκαλύπτει ότι ο ιός δοκιμάστηκε και τελειοποιήθηκε σε ένα αντίγραφο φυσικού μεγέθους του δικτύου φυγοκεντρωτών της Νατάνζ. Μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, η οποία, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, διεξήχθη στο ατομικό σύμπλεγμα της Ντιμόνα, την καρδιά του πυρηνικού προγράμματος του ισραηλινού στρατού, στην έρημο της Νεγκέβ. Η έρευνα στηρίζεται σε μαρτυρίες αμερικανών και ισραηλινών αξιωματούχων - όλες τους ανώνυμες και χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης. Συμπέρασμα: «Η υπόγεια διαδρομή για τη δημιουργία του Stuxnet ήταν ένα κοινό πρόγραμμα των Αμερικανών και των Ισραηλινών, με τη βοήθεια των Γερμανών και των Βρετανών, είτε αυτοί ήταν ενήμεροι είτε όχι (2)».
Οι εν λόγω Γερμανοί είναι εκείνοι της εταιρείας Siemens, που κατασκευάζει τα υπολογιστικά συστήματα βιομηχανικής επιτήρησης (ονόματι SCADA), τα οποία χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο της Νατάνζ. Ο Stuxnet είναι ένα «ηλεκτρονικό σκουλήκι», του οποίου τα πρώτα ίχνη χρονολογούνται από το 2009 και ο οποίος προσέβαλε δεκάδες χιλιάδες υπολογιστές σε όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με μελέτη του κατασκευαστή αντιιικών προγραμμάτων Κασπέρσκι, με έδρα τη Μόσχα, διαδόθηκε σε αρκετές χώρες, και ειδικότερα στην Ινδία, η οποία προσβλήθηκε περισσότερο, με 8.565 μολυσμένους υπολογιστές (τον Σεπτέμβριο του 2010), στην Ινδονησία (5.148) και στο Ιράν, τρίτο κατά σειρά, με 3.062 διαπιστωμένα κρούσματα. Σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, ο Stuxnet θα κατέληγε να διεισδύσει στις εγκαταστάσεις της Νατάνζ μέσω της μολυσμένης φορητής μνήμης USB ενός εκ των ρώσων προμηθευτών. Κατόπιν, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στόχου του (τη μάρκα κάποιων ελεγκτών συχνότητας), ο ιός θα είχε ενεργοποιήσει μια σειρά εντολών που θα οδηγούσαν σε σκηνές αντάξιες χολιγουντιανής ταινίας. Ενώ από τις οθόνες ασφαλείας φαινομενικά θα παρήλαυναν κανονικά δεδομένα, ο ιός θα είχε επανειλημμένα αυξήσει τη συχνότητα περιστροφής των φυγοκεντρωτών, οδηγώντας τους στροφείς στα όρια της φυσικής τους αντοχής, προκαλώντας έτσι μια χιονοστιβάδα από ασυνήθιστες βλάβες.
Παρόλο που το ισραηλινό κράτος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τον ιό, το Τελ Αβίβ δεν το διαψεύδει και κάποιοι αξιωματούχοι τον επικαλούνται συγκαλυμμένα. Η υπόθεση Stuxnet εγγράφεται σε μια ευρύτερη γκάμα πράξεων δολιοφθοράς εναντίον του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, για το οποίο ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, δήλωνε πρόσφατα εξαιρετικά ικανοποιημένος που το βλέπει να έχει καθυστερήσει «αρκετά χρόνια: οι Ιρανοί δεν θα έχουν πυρηνική ικανότητα πριν από το 2015 (3)». Σύμφωνα με μια έκθεση (4), στην πραγματικότητα η Τεχεράνη υπέφερε «από έναν αυξανόμενο αριθμό αντιξοοτήτων, που δίνουν περισσότερο χρόνο στη διπλωματία και αποτρέπουν τα στρατιωτικά πλήγματα». Να τα απαριθμήσουμε: «Αυξανόμενες δυσκολίες για την απόκτηση απαραίτητων εξαρτημάτων από τη διεθνή αγορά· δυσκολίες στη λειτουργία μεγάλου αριθμού φυγοκεντρωτών· και, απ' ό,τι φαίνεται, παράνομες ενέργειες ξένων μυστικών υπηρεσιών». Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν: «κυβερνο-επιθέσεις, δολιοφθορά του εξοπλισμού· διείσδυση στα δίκτυα εφοδιασμού και δολοφονία ειδημόνων της πυρηνικής φυσικής». Τελευταίο χτύπημα: ο θάνατος του φυσικού Μαζίντ Σαχριαρί, την 29η Νοεμβρίου 2010, όταν εξερράγη το αυτοκίνητό του. Ομως, για τους συντάκτες της έκθεσης, Ντέιβιντ Ολμπράιτ και Αντρέα Στίκερ, «οι πιο μεγάλες δυσκολίες φαίνεται πως μπορούν να αποδοθούν στον Stuxnet, ο οποίος άρχισε να έχει επιπτώσεις στους φυγοκεντρωτές της Νατάνζ το 2009». Αφού πρώτα κατήγγειλε αυτήν την υπόθεση ως μύθευμα, ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ κατέληξε να αναγνωρίσει, στα τέλη του 2010, πως το «σκουλήκι» είχε προκαλέσει «μερικά προβλήματα», που έκτοτε «επιλύθηκαν».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Σε άρθρο του στο ειδικό περιοδικό «Nuclear Intelligence Weekly», ο Σκοτ Ρίτερ, ο πρώην επικεφαλής των επιθεωρητών του ΟΗΕ για τον αφοπλισμό του Ιράκ (1991-1998), επανέρχεται στις περίεργες αποκλίσεις των απολογισμών: «Αμερικανοί και ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν δημοσίως ότι ο Stuxnet είχε εμποδίσει, προς το παρόν, το ιρανικό πρόγραμμα εμπλουτισμού. [...] Ταυτόχρονα, όμως, μια πρόσφατη αξιολόγηση που διεξήχθη από την Ομοσπονδία Αμερικανών Επιστημόνων, με βάση τα δεδομένα των επιθεωρητών του ΟΗΕ [από τις εγκαταστάσεις της Νατάνζ], υποδεικνύει ότι, το 2010, το Ιράν αύξησε την έκταση και την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων εμπλουτισμού, σε πείσμα της επίθεσης του Stuxnet (5)».
Τέτοιες διαφορές στις εκτιμήσεις εξηγούνται, σύμφωνα με τον κ. Ρίτερ, από την ένταση που κυριαρχεί γύρω από την «κούρσα ταχύτητας» στην οποία έχουν επιδοθεί η Τεχεράνη και η ομάδα «Ρ5+1» (6). «Οι βασισμένες σε δεδομένα εκτιμήσεις αγνοήθηκαν, προς όφελος εικασιών σχετικά με ενδεχόμενα σενάρια "δημιουργίας ρήγματος"». Προκειμένου να επαναλάβουν, έπειτα από είκοσι χρόνια, ότι η Τεχεράνη βρίσκεται στα πρόθυρα της απόκτησης ατομικής βόμβας, οι διπλωμάτες «περιόρισαν τις πολιτικές επιλογές σε εκείνες που λάμβαναν υπόψη αυτές τις πιθανολογίες», τις οποίες ο Ρίτερ κρίνει «υπερβολικές». Ετσι, περιόρισαν τα περιθώρια του διαλόγου. Η καθυστέρηση που αποδίδεται στην επιχείρηση δολιοφθοράς τούς δίνει περιθώρια ευκαιριών για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων χωρίς να απολέσουν την αξιοπιστία τους.
Ζήτω ο Stuxnet, λοιπόν, που θα απομάκρυνε τον κίνδυνο ενός «προληπτικού χτυπήματος»; Πέρα από την προφανή ασυμμετρία μεταξύ των δύο γειτόνων - με την ισραηλινή βόμβα να είναι το «λιγότερο καλά φυλαγμένο μυστικό του κόσμου», ενώ το ιρανικό πρόγραμμα μοιάζει ακόμη μακριά από την κατάληξή του - επιχειρήσεις δολιοφθοράς εν καιρώ ειρήνης δεν μπορούν να γίνουν χωρίς να επισύρουν κάποιους κινδύνους αντιποίνων ή κλιμάκωσης. Θα ήταν παράδοξο οι πλέον ανεπτυγμένες ηλεκτρονικά χώρες, οι οποίες εκ των προτέρων έχουν περισσότερα να χάσουν, να νομιμοποιούν αυτόν τον τρόπο δράσης. Ομως, η ηλεκτρονική πειρατεία είναι πολεμική τέχνη, όπου καλύτερα αμύνεται όποιος επιτίθεται καλύτερα.
Στην Ουάσιγκτον, όπου διατηρείται ακόμη ζωντανή η ανάμνηση της πειρατείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google από τους Κινέζους (πιθανότατα), ο πρόεδρος απαιτεί έναν διακόπτη που θα του επιτρέπει να σταματά όλο το Διαδίκτυο, τελευταία γραμμή άμυνας σε περίπτωση «κυβερνοεπίθεσης προερχομένης εκ του εξωτερικού». Η Εσθονία, που το 2007 πλήρωσε το τίμημα μιας τέτοιας, όχι ακόμη διευκρινισμένης, επιθετικής ενέργειας (που όμως όλοι υποθέτουν ότι προερχόταν από τη Ρωσία), πλέον φιλοξενεί το κορυφαίο κέντρο του ΝΑΤΟ για την κυβερνοάμυνα.
Philippe Riviere Le Monde diplomatique
(1) «The virtual Chernobyl»,1η Φεβρουαρίου 2011, www.langner.com
(2) William J. Broad, John Markoff και David Ε. Sanger, «Israeli test on worm called crucial in Iran nuclear delay», «The New York Times», 15 Ιανουαρίου 2011.
(3) Βλ. την εφημερίδα «Haaretz», Τελ Αβίβ, 7 Ιανουαρίου 2011.
(4) «Iran's nuclear setbacks: a key for U.S. diplomacy», 18 Ιανουαρίου 2011, United States Institute of Peace, www.usip.org
(5) Scott Ritter, «In perspective: The Stuxnet effect», «Nuclear Intelligence Weekly», Νέα Υόρκη, 31 Ιανουαρίου 2011.
(6) (Σ.τ.Μ.): Πρόκειται για τα πέντε μόνιμα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία), με την προσθήκη της Γερμανίας, τα οποία έχουν αναλάβει τις διπλωματικές συνομιλίες με το Ιράν σε σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμά του.


ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ!




Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...



Όλα ξεκίνησαν όταν στο χθεσινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης κατακεραύνωνε με πολύ έντονους χαρακτηρισμούς το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Φυσικά το συγκεκριμένο άρθρο ξεσήκωσε όχι μόνο την παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά το σύνολο των δημοσιογράφων του MEGA, που συνέταξαν επιστολή και μάζευαν υπογραφές για να τη στείλουν στον ίδιο τον Στάθη και την Ελευθεροτυπία, απαντώντας σε όσα γράφει!

Αναλυτικά το άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Τι Τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος  ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!



ΠΗΓΗ:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=249520

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Ο Χίτλερ για την Ελλάδα

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι 300 της Υπατίας γίνονται... μεγαλοεκδότες - Ανάρπαστη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας η AL HAKEKA


alhakeka-01
Την ώρα που οι παραδοσιακές εφημερίδες της χώρας κλείνουν η μια μετά την άλλη, απολύοντας κλωτσηδόν το προσωπικό, ραδιόφωνα συρρικνώνονται και τηλεοπτικά κανάλια ψάχνουν να συγχωνευθούν, οι 300 λαθρομετανάστες της Υπατίας, άγνωστο πως, εξασφάλισαν τους αναγκαίους πόρους ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση της δικής τους εφημερίδας. Από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας της (προχθές) η AL HAKEKA έγινε ανάρπαστη. Μια εφημερίδα από μετανάστες για μετανάστες, γραμμένη στην αραβική γλώσσα και η οποία θα ερευνά, θα εξετάζει και να αναδεικνύει τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στην χώρα μας.
Η ιδέα για την έκδοση εφημερίδας έπεσε αμέσως με την λήξη της απεργίας πείνας των 44 ημερών και την δικαίωση των αιτημάτων τους, όπως υποστηρίζουν.
"Δημιουργούμε το δικό μας δίκτυο επικοινωνίας και τη δική μας οργάνωση, για να μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται, να συζητάμε και να αποφασίζουμε μόνοι μας και να μη χρειαζόμαστε διαμεσολαβητές που πουλάνε τους αγώνες" υποστηρίζουν σε άρθρο τους στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας οι 300 μετανάστες, το οποίο είναι και αφιερωμένο στην απεργία πείνας.
Η AL HAKEKA προς το παρόν θα κυκλοφορεί μόνο στην αραβική γλώσσα, ενώ τα άρθρα και τα ρεπορτάζ της θα αναπαράγονται στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση στης έντυπης εφημερίδας www.alhakeka.gr.
Πράγματι, η κίνηση των 300 να μπουν στην αγορά της πληροφορίας που διακινείται μέσω των ΜΜΕ στην Ελλάδα, μόνο ως εξαιρετικά ευφυής μπορεί να χαρακτηρισθεί. Αποτελεί, σύμφωνα και με τους ειδικούς στον χώρο των εκδόσεων, ένα εγχείρημα το οποίο δεν θα αργήσει να αποδείξει την μεγάλη εμπορική του αξία, καθώς απευθύνεται σε τουλάχιστον ένα εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους ή παράνομους αραβόφωνους που ζουν στην Ελλάδα.
Μάνος Μεϊμαράκης

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δουλέμπορος και ληστής γυναικών, "Αφγανός", απεργός πείνας...! Το απέκρυψαν άπαντες!


Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Δουλέμπορος και ληστής γυναικών, "Αφγανός", απεργός πείνας...! Το απέκρυψαν άπαντες!

του Στέφανου Χίου
Το μεσημέρι στα προπύλαια κα το βράδυ στη μαφία...!
Το συμβάν δεν αναφέρθηκε καν στα «ψιλά» του αστυνομικού ρεπορτάζ. Σαν να μην έγινε ποτέ. Η «δημοκρατία» όμως αποκαλύπτει την σκοτεινή υπόθεση που αποτελεί ακτινογραφία της ιδιότυπης μαφίας που...
εκμεταλλεύεται την φτώχεια,την ανάγκη και την εξαθλίωση οικονομικών μεταναστών που γυρνάνε σαν φαντάσματα στα παλιόσπιτα του υποβαθμισμένου κέντρου της Αθήνας. Πρωταγωνιστής, ένας δήθεν απεργός πείνας. Την ημέρα φίλος και συναγωνιστής- προφανώς- των γνωστών «αλληλέγγυων» που εξακολουθούν να πρωτοστατούν...
στις fake ανταρσίες δυστυχισμένων, μετά την νίκη που κατήγαγαν στην Υπατία με αντίπαλο μια ανίκανη κυβέρνηση.
Την νύχτα, λήσταρχος και σκληρό μέλος εγκληματικής συμμορίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που δύσκολα διαψεύδονται, ο Αφγανός Αλί Μ, 35 ετών, συνελήφθη την Τρίτη 5 Απριλίου μαζί με άλλους 6 ομοεθνείς του κάτω από την γέφυρα επί των οδών Ραιδεστού και Κωνσταντινουπόλεως στον Κολωνό.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου μετήχθη για να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, έπεσαν οι μάσκες. Αστυνομικοί που τον συνέλαβαν υποστήριξαν ότι ο Αλί έκανε τρεις ζωές μέσα σε 24 ώρες.

Το πρωί εργαζόταν ως μέλος συνεργείου καθαρισμού σε γνωστό τραπεζικό όμιλο στον πεζόδρομο της οδού Αμερικής. Μισθός; 480 ευρώ το μήνα. Μαύρη ή αδήλωτη εργασία; Δύσκολο να το αποδείξει ή να το αρνηθεί κάποιος με ένα Υπουργείο Απασχόλησης και πολιτικούς προϊσταμένους που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον εργασιακό χάρτη της ζούγκλας .

Μέχρι το μεσημέρι πεταγόταν στα κλεφτά απέναντι στα Προπύλαια και έβαζε ένα χεράκι στην απεργία πείνας και στην κατάληψη της εισόδου του πανεπιστημιακού χώρου. Την ώρα που περνούσαν οι τουρίστες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας περιγελούσαν. Εξασφαλίζοντας την «κόκκινη» κάρτα παραμονής ομοεθνή του, από το απόγευμα άρχιζε άλλο μεροκάματο.

Μαζί με την παρέα του (κατά το κατηγορητήριο και το διαβιβαστικό της ασφάλειας) συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα που με χαντζάρια, μαχαίρια και σιδερογροθιές διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε πεζούς, κυρίως σε γυναίκες. Λάφυρα ήταν σταυροί, ρολόγια, χρήματα, ασημικά. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας(που παραπέμπει σε ναρκωτικά), διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και ένας προτζέκτορας.

Φόβος και τρόμος δηλαδή της οδού Κωνσταντινουπόλεως. Ο 35χρονος Αφγανός, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία της προανάκρισης, ενοικίαζε από Έλληνες ιδιοκτήτες δύο τριάρια διαμερίσματα. Το ένα στον Κολωνό και το άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Στη συνέχεια, υπενοικίαζε τα σπίτια σε λαθρομετανάστες. Σε κάθε διαμέρισμα διέμεναν καθημερινά από 50 αλλοδαποί που πλήρωναν τρία ευρώ ο καθένας για την διανυκτέρευση.

Από πληροφορίες, δίπορτο το σπίτι της Αγίου Μελετίου το είχαν και αλλοδαποί που συμμετείχαν στην απεργία πείνας της Υπατίας και πετάγονταν την νύχτα να κάνουν μπάνιο ή να τυλιχθούν με καμιά κουβέρτα αφού δεν άντεχαν το κρύο στο παγωμένο ανάκτορο του Ρουτζούνη. Γείτονες της περιοχής είπαν στην «δημοκρατία» ότι το ίδιο σύστημα λειτουργούσε και σε άλλο διαμέρισμα επί της οδού Νικοπόλεως(με έτερο ενοικιαστή) όπου έβρισκαν στέγη και φαγητό απεργοί πείνας(;) έναντι χρηματικού τιμήματος.

Από έρευνα διαπιστώθηκε ότι στον λογαριασμό τραπέζης του 35χρονου Αφγανού επιχειρηματία-λαθροδιακινητή και ληστή, εντοπίστηκε ασυνήθιστη ροή 24.000 ευρώ που δεν προσιδιάζει σε φτωχό μετανάστη που αιτείται ασύλου από την ελληνική κυβέρνηση. Από τον προηγούμενο Αύγουστο ο λογαριασμός του παρουσίασε καταθέσεις και αναλήψεις μεγάλων ποσών(2 και 3.000 ευρώ κάθε φορά)ενώ στα τέλη Μαρτίου με δύο αναλήψεις ο κύριος Αλί σήκωσε όλο το ποσό για άγνωστους λόγους.



http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/04/blog-post_3109.html
 

Δικάζονται τα ΟΥΚ… αυτοκτονεί η Ελλάδα


OYKADESΣτις 20 Σεπτεμβρίου, παραπέμπονται σε δίκη οι 39 λιμενικοί της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. (μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος), λόγω των συνθημάτων που εκφώνησαν κατά την διάρκεια της περσινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Η δίωξη αυτή ασκήθηκε, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα, το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, του γνωστού για την δράση του ενάντια σε κάθε τι παραδοσιακά ελληνικό και οποιουδήποτε μάχεται υπέρ του Ελληνισμού, Παναγιώτη Δημητρά.

Στις 25 και 26 του Μαρτίου του 2011 μάλιστα, το ΕΠΣΕ είχε βγάλει και δελτία τύπου. Έγραφε τότε: “Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) θεωρεί πολύ σημαντική εξέλιξη την παραπομπή σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 39 λιμενικών που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 με τα ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
Το ΕΠΣΕ είχε υποβάλει την ακόλουθη μηνυτήρια αναφορά στις 26 Μαρτίου 2010 και, όταν ο εκπρόσωπός του Παναγιώτης Δημητράς κλήθηκε να καταθέσει, υπέβαλε και παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπών των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά («Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι).”
Οι 39 άνδρες τ που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Τον προηγούμενο δηλαδή “αντιρατιστικό νόμο”, όπως διευκρινίζει στο δελτίο Τύπου του, το ΕΠΣΕ. Τον νόμο δηλαδή που θέλει να “αναδιαμορφώσει” ο κ. Καστανίδης, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο αυστηρός.
Είναι ντροπή στην χώρα όπου πρωθυπουργεύουν επίγονοι αυτών που όποτε γινόταν κάτι έπαιρναν το αεροπλάνο να φύγουν για την Αμερική ή την Δυτική Ευρώπη, να δικάζονται αυτοί που καθημερινά είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για την προάσπιση της χώρας μας και της ασφάλειας του λαού μας. Είναι ντροπή, ναι, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Τα ΟΥΚ – είτε του λιμενικού, είτε του στρατού – αποτελούν για πολλά νεαρά Ελληνόπουλα, τα οποία δεν ονειρεύονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι ή golden boys πολυεθνικών διεφθαρμένων εταιρειών, ινδάλματα. Και είναι ινδάλματα ακριβώς λόγω αυτής της τάσης που έχουν να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό, προκειμένου να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο.
Κάτι που οι υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας, όπως η αστυνομία ή οι απλοί άνδρες του λιμενικού, έχουν από καιρό απωλέσει, λόγω της δημοσιουπαλληλικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν.
Πρέπει λοιπόν να οδηγηθούν στο εδώλειο, προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι πλέον επιθυμητές οι υπηρεσίες τους στην νέα εποχή που ξημερώνει για την χώρα μας, υπό τις οδηγίες του κ. Σόρος, του κ. Παπανδρέου και του κ. Δημητρά.
Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να στρέφεται δικαστικά – και μάλιστα όχι μέσα στο πλαίσιο των δικαστικών λειτουργιών των ίδιων των σωμάτων ασφαλείας αλλά της κοινής δικαιοσύνης – κατά των ειδικών της δυνάμεων.
Και εάν υπάρχει, θα είναι κάποια χώρα που ακολουθεί τον ίδιο αυτοκτονικό κατήφορο της δικής μας χώρας. Επιτρέψτε μου να πώ, ότι σκοπός αυτών που οδηγούν τους ΟΥΚ στο δικαστήριο, δεν μπορεί παρά να είναι η αυτοκτονία της Ελλάδος ώς έθνους κράτους και η μετατροπή του σε μία πολυπολιτισμική χαβούζα.
Η χώρα που έχει ως κατήγορο τον κ. Δημητρά, κατά των ΟΥΚ διαπράττει αυτοκτονία. Εδώ όμως προκύπτει και ένα ερώτημα: Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των Εθνικών Ομάδων που προσεβλήθησαν από τα συνθήματα των ανδρών των ΟΥΚ του Λιμενικού και για ποιο λόγο ο Παναγιώτης Δημητράς εκπροσωπεί τις ομάδες αυτές ; Με απλά λόγια οι πολίτες του γειτονικού κράτους της ΠΓΔΜ και της Τουρκίας που ζούν στην Ελλάδα ζήτησαν από το Δημητρά να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά εκ μέρους τους ; Ποιό είναι το έννομο συμφέρον του κ. Δημητρά;
Ή μήπως αυτές οι έννοιες καταλύονται στον βωμό της προσωπικής φιλίας του Γιώργου Παπανδρέου με τονΤζώρτζ Σόρος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους χρηματοδότες του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι; Το οποίο σε χώρες όπως η Ρωσία δεν υφίσταται πλέον, διότι κάποιοι αντιλήφθηκαν τον ρόλο που έπαιζε; Ρητορικά ερωτήματα, αλλά στο θέμα θα επανέλθουμε!
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Προάσπιση Βωμών και Εστιών


Σε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν, βρέθηκε ένα Σύμβολο Φωτός, Ελπίδας και Προστασίας. 
Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους συμβολίζει την Αρχή, την Προστασία και την Ενότητα. Είναι Πολιτιστικό, Πνευματικό,  Θρησκευτικό  σύμβολο, αλλά όχι μόνο αυτά. Αν δεν τον προστατέψουμε και αναδείξουμε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Ένα σύμβολο σαν κι αυτό πρέπει να μείνει ζωντανό! 
Ο ΗΣΑΠ εσπευσμένα, παρά τις διαμαρτυρίες ενεργών πολιτών και  με την παρουσία των ΜΑΤ, παρά την αντίθετη Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής και παρά την κατάθεση  Ασφαλιστικών μέτρων από ομάδα ενεργών Πολιτών , αυθαίρετα,  στις 13/4/2011 ξεκίνησε εργασίες κατάχωσης του Βωμού με μόλυβδο.
Έπειτα από την έναρξη των εργασιών δεκαπέντε άνθρωποι, οι: Μιχαήλ Σαμαρτζής  Μιχαήλ Πολυχρονάκης, Ευγενία Σταματοπούλου, Ελένη Δασκαλάκη, Μαρία Ξενάκη, Ιωάννης Σχίζας, Ρέα Καραγιάννη, Θεοδόσιος Χίντζογλου, Γιώργος Κόκκας Κοντογιαννόπουλος Βασίλειος, Δημητρίου Γαία, Ηλιάνα ΜερκούρηΠαναγιώτης Στάμος, Χάχαλης Αλέξανδρος, κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών  μέτρων στις 13/4/2011.
Στις 14/4/2011 έγινε καθιστική διαμαρτυρία 10 συνανθρώπων μας δίπλα στον Βωμό, που είχε ως αποτέλεσμα τη βίαιη αντιμετώπισή τους από τα  ΜΑΤ και την κράτησή τους σε Αστυνομικό τμήμα της Αθήνας. Ευτυχώς κατά την εκδίκαση του αυτόφωρου στις 15/4/2011, αθωώθηκαν. 
Την Παρασκευή 15/4/2011 εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την μη κατάχωση του Βωμού και η Δικαστική  Απόφαση ήταν  «Μη κατάχωση  και ανάδειξη του ΒΩΜΟΥ, όπως ήταν στις 12/4/2011» .
Έπειτα από τη μεγάλη αυτή νίκη,
1.Αιτούμαστε
  • Την  άμεση μεταφορά της γραμμής ΗΣΑΠ Μοναστηράκι - Θησείο, με χρονοδιάγραμμα εργασιών.
  • Την ανάδειξη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΒΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ του πρώτου τη τάξει β και του αρχαιολογικού θησαυρού που «κρύβεται εκεί», δηλαδή το αυτονόητο: την ανάδειξη του Φωτός, την αξιοποίηση της Κληρονομιάς μας και το σεβασμό της Ιστορίας μας.
2.Δεσμευόμαστε
·       Να μαζευόμαστε στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς οδός Αδριανού 19, κάθε μέρα  και  μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως ο Βωμός. 


3.Ευχαριστούμε
·       Τους δέκα φωτισμένους συνανθρώπους μας που υπερασπίστηκαν το Βωμό κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία, διακινδυνεύοντας τη σωματική και όχι μόνο ακεραιότητά τους.
·        Εξ αυτών οι: Κατερίνα Ρίττερ, Γαία Δημητρίου, Γιώργος Βράιλας, Μαρία Νίκη Ρεγκινιώτη, μετά τη σύλληψή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι έξι πέρασαν απ’ τη διαδικασία του αυτόφωρου. Τα ονόματά τους είναι: Δασκαλάκη Ελένη,  Μερκούρη Ηλιάνα, Στάμος Παναγιώτης, Φίλιππος Βαβουλάκης, Αντώνης Ράπτης, Παναγιώτης Παινέσης.
·       Το δικηγόρο Γιώργο Κόκκα και το γραφείο του που έδωσαν πραγματική μάχη στο δικαστήριο για να σωθεί ο Βωμός, με τη συνδρομή της δικηγόρου Ηλέκτρας Κούτρα. Τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Κώστα Διάκο και το Γιώργο Βράιλα για τη συνδρομή τους.

·       Την Ελληνική Δικαιοσύνη για τις αποφάσεις της.


Υπογράφοντες
Μιχαήλ Πολυχρονάκης, Κοντογιαννόπουλος Βασίλειος, Μιχαήλ Σαμαρτζής, Ευγενία Σταματοπούλου, Ελένη Δασκαλάκη, Μαρία ΞενάκηΔημητρίου Γαία, Ηλιάνα ΜερκούρηΠαναγιώτης Στάμος, Δήμητρα Αντωνίου.




Ιάσων –Γιάννης Σχίζας   6944 755 643
Γαία Δημητρίου             6936  642 477
Αγγέλα Χρυσουλάκη     6977 663 489

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!



Όλους αυτούς του μήνες αγωνίζονται οι Έλληνες για την ανάδειξη του Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους. Μετά από βδομάδες επιφυλακής, λόγω λανθασμένων νομικών κινήσεων, συμφώνησαν (Η πρωτοβουλία για την ανάδειξη) να θαφτεί για 10 χρόνια και να αναδειχτεί τότε...στο μέλλον. Όμως ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ελεύθεροι Έλληνες αγωνιστές, οι οποίοι δεν σταματάνε μπροστά σε απειλές και χυδαιότητες και συνεχίζουν τον αγώνα. Χάρη σε τέτοιους Έλληνες σήμερα είχαμε μια μεγάλη νίκη! Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ των Ελληνών. Ο Βωμός θα ξεθαφτεί! Τώρα αρχίζουν οι αγώνες και όσοι πραγματικά αγωνίστηκαν για τον Βωμό το έδειξαν στην πράξη. Όσοι πρόδωσαν αυτόν τον αγώνα πάλι το απέδειξαν με τις πράξεις τους. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΘΕΟΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ: Είπες τήν μισή αλήθεια στόν Γ. Παπαδάκη στόν ΑΝΤ1


ΠΡΟΣ:  MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη

Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.  

  1. Είπες ότι είναι αντισυνταγματική και άκυρη η μνημονιακή σύμβαση. Θα συμφωνήσω, αλλά αντισυνταγματική και άκυρη είναι η επιβολή πολυπολιτισμικής παιδείας στα παιδιά μας κατά παράβαση του άρθρου16 του Συντάγματος. Όπως επίσης αντισυνταγματικός είναι ο νόμος του Ραγκούση για χορήγηση ιθαγένειας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατά παράβαση του άρθρου 4 του Συντάγματος. Γιατί δεν μίλησες  για αυτά; Μήπως επειδή ενοχλείται η καθεστηκυία τάξη της αριστεράς; 

  1. Είπες επί λέξει ότι «όλα τα κόμματα από το 1950 που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πλην της Αριστεράς, φταίνε για την σημερινή κατάντια». Είσαι άδικος Μίκη ή μάλλον τα είπες αντίθετα διότι μετά από μία εμφύλια περιπέτεια που μας έβαλε η αριστερά και κόστισε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Συντονισμού 11.370.000.000 δραχμές γυρίζοντάς την πίσω 50 χρόνια, παρά ταύτα όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η επταετία του Παπαδόπουλου μέχρι το 1973 κατάφεραν επί μία 20ετία (1953-1973) να αυξάνουν το ΑΕΠ κατά 8% κάθε χρόνο και να πετύχουν αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%, και οι πάντες να ομιλούν για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος και κυρίως το οικονομικό θαύμα της επταετίας.
Άρα αγαπητέ φίλε Μίκη η αλήθεια είναι ότι, η αδιέξοδη εμφυλοπολεμική πολιτική της Αριστεράς οδήγησε σε οικονομική αιμορραγία την Ελλάδα και οι κυβερνήσεις μέχρι το 1973 κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και να φτιάξουν οικονομικά ισχυρή Ελλάδα. Από το 1973 και μετά άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπου φυσικά αμέτοχη δεν είναι η Αριστερά και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του βουλευτή του Συνασπισμού Π. Κοροβέση όπου δήλωσε ότι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έλαβαν μίζες από τη Siemens για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, κατά την οικουμενική κυβέρνηση του Τζαννετάκη το 1989, αλλά φυσικά να μην λησμονούμε και το σκάνδαλο της πώλησης του Γερμανού και τον ρόλο του Κ.Κ.Ε..  Είναι τυχαίο άλλωστε που το ΚΚΕ είναι νομικό πρόσωπο με  την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία μαζί με την Εκκλησία και τις Τράπεζες; (ΒΗΜΑ, 14/06/1998) Φαντάσου φίλε Μίκη η Αριστερά να ήταν κυβέρνηση τι θα έτρωγαν !!

  1. Μίλησες για την κατεδάφιση της ιστορίας, αλλά δεν μας είπες ποιοί πρωτοστάτησαν στην κατεδάφιση της ιστορίας; Μήπως ήσαν τα πρωτοπαλλήκαρα της Αριστεράς, προεξάρχοντος του ισόβιου προέδρου της ΟΛΜΕ  και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Καλομοίρη, που έβγαιναν σε όλους του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς υπερθεματίζοντας για την αλλαγή των σοβινιστικών βιβλίων της αστικής τάξης που προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με τον εθνικισμό και την ξενοφοβία;

Ναι φίλε Μίκη και όχι μόνο όλοι οι Αριστεροί υπερασπίζονταν την κατεδάφιση της ιστορίας αλλά καθύβριζαν και τρομοκρατούσαν όλους εμάς ως ρατσιστές και φασίστες, και τώρα μας καλείς να κατέβουμε μαζί στους δρόμους, . Με ποιους να κατέβουμε μαζί, με αυτούς που τόσα χρόνια είναι φερέφωνα των Αμερικανών και ως τάγματα ασφαλείας τρομοκρατούσαν τους Έλληνες να μην αντιστέκονται;

  1. Σε ρώτησε ο Παπαδάκης γιατί δεν πάνε οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αριστερά και εσύ λες επί λέξει «αυτό δεν έχει καμμία σημασία». Μούγκα  για τα εγκλήματα της Αριστεράς. Μούγκα γιατί; Διότι φίλε Μίκη, η αριστερά τόσα χρόνια με την είσοδο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων που δολοφονούνται, βιάζονται , καταληστεύονται ξυλοκοπούνται, χάνουν τις δουλείες τους, μειώνεται το ημερομίσθιο, κλείνουν τα μαγαζιά τους από τις ορδές των εισβολέων, αλλά εντελώς προκλητικά, καταστρατηγώντας τις μαρξιστικές της καταβολές, τάχθηκε εναντίων των Ελλήνων και υπέρ των παρανόμων εισελθόντων οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία, στην κοινωνική αποξένωση, στην υπογεννητικότητα, στον φόβο και στην κατάθλιψη. Σε παραπέμπω στον σύντροφο Ν. Κούνδουρο να σου πει πως χαρακτήρισε την αλληλεγγύη στους λαθροεισβολείς (Βήμα 3/4/11). Η αριστερά, μαζικά συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων αποκαλώντας τους φασίστες και ρατσιστές, η συνήθης τακτική της ψυχολογικής τρομοκρατίας που επιβάλλει.

Πλέον η Αριστερά, δεν έχει λαϊκά ερείσματα στην κοινωνία όπως παλιά, και απομονώθηκε από τον κυρίως κορμό του ελληνικού λαού και στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων η Αριστερά όπως και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στις ορδές των λαθροεισβολέων και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Γι΄ αυτό φίλε Μίκη δεν κεφαλαιοποίησε την δυσαρέσκεια του κόσμου η αριστερά. Κι αυτό δεν το είπες. Πως λοιπόν μας καλείς  να κατέβουμε πανεθνικά, όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο, όταν κατά βάση απευθύνεσαι μόνο σε αριστερό ακροατήριο, εφόσον διαγράφεις μονομερώς συλλήβδην τα εγκλήματα της αριστεράς και εστιάζεις στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; Με ποιους να κατέβουμε μαζί με αυτούς που μαζικά πολεμούν το έθνος και την εθνική συνείδηση ως επινόηση της αστικής τάξης ; Οξύμωρο και αντιφατικό.

  1. Είπες ότι σε φιμώνουν τα κανάλια, αλλά δεν είπες ότι τα κανάλια είναι αριστεροκρατούμενα και όλοι οι αριστεροί αναρριχήθηκαν στα κανάλια και αν δεν υποταχθείς στην πολυπολιτισμική ιδεολογία της Αριστεράς εξοβελίζεσαι. Όλγα Τρέμη από την ΚΝΕ, Στάη από την ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Ευαγγελάτος αριστεροί, Τζίμας αρθρογράφος του Ρισοσπάστη, Βερύκιος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας αριστεροί, Κύρτσος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη κ.α.  Θοδωράκης, Τριανταφυλλόπουλος, ακόμα και οι γελωτοποιοί Λαζόπουλος Κανάκης, πολλοί σύντροφοι αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης, λόγω πολυπολιτισμικής διεθνιστικής γαλούχησης. Δεν μιλάω για τα κρατικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκεί γίνεται πάρτι από αριστερούς.

Άρα φίλε μου Μίκη, η Αριστερά κυβερνά τα ΜΜΕ και αυτή σε φίμωσε όπως συνέβαινε σε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα.

  1. Είπες ότι στο κίνημα τους θέλεις όλους εκτός από τους φασίστες, τους χουντικούς. Ποιούς εννοούσες ως φασίστες και χουντικούς; Μήπως  τους φοιτητές της αριστεράς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ξυλοκοπούν, βρίζουν τους ακαδημαϊκούς εάν δεν συμφωνούν με τις δράσεις τους και εντελώς πραξικοπηματικά κλείνουν τα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν αίθουσες, απαγορεύουν σε διαφωνούντες να ομιλούν και στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη και όλα αυτά εις το όνομα του ακαδημαϊκού ασύλου; Μήπως εννοούσες αυτούς τους αριστερίζοντες που καίνε την ελληνική σημαία, τα καταστήματα των μη αριστερών και ύστερα παρεισφρέουν στο μπλόκ των αριστερών διαδηλωτών για πολιτική κάλυψη; Eάν κατά λάθος βέβαια συλληφθεί κανείς τρέχουν οι βουλευτές της αριστεράς  να τους βγάλουν έξω όπως και στις περιπτώσεις με την τρομοκρατία.  Όλοι οι ακροαριστεροί τρομοκράτες (βλ. Μαρίνος, Μαζοκόπος, Μαζιώτης) που κατά καιρούς συνελάμβανε η αστυνομία, υποστηρίζονταν στα δικαστήρια από βουλευτές της αριστεράς. Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί. Μα κι αυτοί οι τρομοκράτες της 17Ν δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να χτυπήσουν ένα προδότη πολιτικό, ο Μπακογιάννης τους έφταιγε ή ο Περατικός που η δολοφονία του ανάγκασε τους εφοπλιστές να φύγουν από τον Σκαραμαγκά και να πάνε τα καράβια τους έξω. Πάντως εάν σε μπέρδεψα σε παραπέμπω στην ρήση του συντρόφου Λένιν που όταν ο σύντροφος μαρξιστής Μουσολίνι ανέβηκε στην εξουσία είπε «ο φασισμός και ο κουμμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου πράγματος» (Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» Ε. Σταυρίδης, σελ.71, σελ.73).


Μήπως αυτούς εννοείς για φασίστες, διότι εγώ, που δεν έχω ούτε τα μισά χρόνια από εσένα, δεν έχω γνωρίσει άλλους φασίστες στην ζωή μου πλήν των αριστερών. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος γνωρίζεις κι άλλους;
  1. Και τέλος, είπες να κλείσουμε την  βάση της Σούδα και να μην παρέχουμε βοήθεια στο ΝΑΤΟ. Μα καλά, δεν μας έγινε μάθημα το πάθημα του Παπαδόπουλου το 1973 που δεν παρεχώρησε την Σούδα στους Αμερικανούς στον πόλεμο των 7 ημερών και χάσαμε την μισή Κύπρο με χιλιάδες νεκρούς και 200.000 πρόσφυγες.  Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λέμε τέτοιες αριστερές ρητορείες και να βάζουμε σε περιπέτειες πάλι την Ελλάδα μας. 

Τέλος πάντων. Η αλήθεια που δεν είπες Μίκη μου είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους τους για να περάσουν τις θελήσεις της παγκοσμιοποίησης, ενώ η Αριστερά έχει δηλητηριάσει τους ψηφοφόρους της με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και μάχονται για αυτήν ως συντεταγμένος στρατός, αναγκάζοντας και τους κυβερνώντες να επισπεύσουν την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άρα η αριστερά οδηγεί την κούρσα προς τον όλεθρο ελέγχοντας από το 1974 κράτος και παρακράτος. Εάν πραγματικά Μίκη μου έχεις δημιουργήσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών θα πρέπει να είσαι ανεξάρτητος όχι μόνο κομματικά, αλλά πρωτίστως ιδεολογικά και να απεμπολήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν δεν αναγνωρίσετε εγκλήματα παρελθόντος και παρόντος πως θα συνοδηπορήσουμε εθνικά; Η μισή αλήθεια είναι επικίνδυνη τακτική και η αγιοποίηση των εγκλημάτων της Αριστεράς, δεν νομιμοποιεί την ταυτότητα του κινήματος που προΐστασαι, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετονομαστεί το κίνημα, σε κίνημα αριστερών πολιτών και όχι ανεξάρτητων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ένας ανεξάρτητος πολίτης

Γιώργος Γεωργίου

 

O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας


08-04-2011 19:26:48
Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!Αλλά το πραγματικά εξαιρετικό (έστω και  αν είναι σπανιότατο να εκλέγεται κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές air-to-air και air-to-ground) είναι ότι ο Έλληνας πιλότος κερδίζει αυτή την διάκριση για tρίτη σειρά εκπαιδευόμενων στην TLP. Αυτό, απλώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ΤLPs και καταδεικνύει την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα.
Γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και από ποια ιστορική διαδρομή ερχόμαστε... 
Το Tactical Leadership Programme είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και διαδικασίες. Πρόκειται για αποστολές ιδιαίτερα δύσκολες που απαιτούν εκτός από πνεύμα πολεμιστή και υψηλές διοικητικές ικανότητες, στις οποίες ο Έλληνας αξιωματικός επίσης πρώτευσε.
Εκτελούναι αποστολές εναέριας απαγόρευσης (AI: Aerial Interdiction), OCA, Slow Mover Protection/Attack, TST, αποστολές καταστροφής εχθρικής αεράμυνας (DEAD: Destruction of Enemy Air Defence), επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσης (No Flying Zone), αποστολές εγγύς αεροπορικής υποστήριξης (CAS: Combat Air Support), PR και έρευνα και διάσωση μάχης (CSAR) σε συνθήκες ημέρας και νύχτας.
Παρ’όλα αυτά η τουρκική Αεροπορία ενθαρρυμένη από την «ασυλία» που της έχουν δώσει οι Έλληνες πολιτικοί και σήμερα έκαναν "εκδρομούλα" εντός ελληνικών συνόρων με επτά παραβιάσεις του ΕΕΧ και δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη 2ο Μέρος

Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη στη συγκλονιστική πρωινή συνέντευξη του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Μιλάει για όλα. 1ο Μέρος

Νίκος Κούνδουρος: «Σήμερα ο τρομοκράτης έχει όνομα και ΑΦΜ» Είναι οργισμένος και έτοιμος να πολεμήσει με όπλο την τέχνη του.


Νίκος Κούνδουρος: «Σήμερα ο τρομοκράτης έχει όνομα και ΑΦΜ»




Με περιμένει στην αυλή του σπιτιού του στο Μετς. Είναι ντυμένος, όπως πάντα, στα μαύρα. Περπατά αργά: οι συνέπειες της επίθεσης που δέχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του, το οποίο λεηλατήθηκε από τέσσερις αλλοδαπούς που παραλίγο να τον σκοτώσουν, είναι εμφανείς.

Ωστόσο ο Νίκος Κούνδουρος νιώθει και δείχνει βράχος. Δεν κρύβει την οργή του, λυπάται για όσους οδήγησαν την πατρίδα του στην κατάντια, αλλά είναι έτοιμος ακόμη και σήμερα να πολεμήσει. Ισως όχι με ένα τουφέκι, όπως έκανε στον ΕΑΜ, αλλά με μια καινούργια ταινία.

- Πριν από μερικούς μήνες ζήσατε
 ακόμη μία τρομερή περιπέτεια στην ούτως ή άλλως περιπετειώδη ζωή σας.Κατ΄ αρχάς,πώς αισθάνεστε σήμερα; 

«Βράχος. Το συμβάν βέβαια έχει ακόμη την “ουρά” του γιατί τα άτιμα τα πλευρά θέλουν μήνες να κολλήσουν. Επτά-οκτώ μήνες. Κατά βάθος όμως οφείλω να πω ότι χαίρομαι που το πέρασα».

- Για ποιον λόγο μπορεί κάποιος
 να χαίρεται που παραλίγο να πεθάνει; 
«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».

- Από εκείνη τη βραδιά τι δεν θα ξεχάσετε
 ποτέ; 
«Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ΄ τον, τον πούστη! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά. Εγώ πούστης; Καλά το “πνίξ΄ τον”, το “πούστης” τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της σαν την πουτάνα που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Ελληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως, έγινε. Αυτά είναι συνέπειες του κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν οι Ελληνες. Να ΄ναι καλά οι κυβερνήσεις. Οι Γερμανοί θα έπρεπε να έχουν το κόμπλεξ, όχι εμείς».

- Τι το ιδιαίτερο είχε το 
περιστατικό και σας κάνει να αισθάνεστε έτσι; 
«Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ηθελαν να σκοτώσουν. Εναν άλλον κύριο εδώ παρακάτω τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις που γλίτωσα. Κρατούσαν το μαξιλάρι στο πρόσωπό μου και ίσα που ανέπνεα λίγο από το πλάι. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική, όπως θες πες το. Ηταν μίσος. Γιατί αυτό που ήθελαν να πάρουν το είχαν πάρει. Τους το έδωσα. Πήγα στο χρηματοκιβώτιο και τους έδωσα ό,τι είχα. Μπήκαν σε ένα σπίτι που για εκείνους ήταν το Λούβρο και εγώ τους πήγα στο χρηματοκιβώτιό μου να τους δώσω ό,τι λεφτά είχα. Από την ταραχή μου δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό του κωδικού και έκανα ένα λάθος. Μου κοπάνησαν το κεφάλι στο ατσάλι. Μια και δυο και τρεις φορές. Επί δεκαπέντε ημέρες το πρόσωπό μου ήταν μαύρο από το σκοτωμένο αίμα».

- Ετυχε να συναντηθείτε με αλλοδαπό
 μετά το περιστατικό; Και αν ναι,τι έγινε; 
«Μετά το επεισόδιο βρέθηκα συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου δικηγόρου. Ηρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι”. Εγώ, που είχα περάσει αυτά που είχα περάσει, του λέω “δώσ΄ του κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε λοιπόν ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα. Πήδηξα έξω σαν να ΄μουν 18 χρόνων, τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσυρα με μια κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του ΄πα “βρες το”. Από πίσω ο κόσμος έβλεπε την εικόνα ενός λευκού που έσουρνε έναν φουκαρά Πακιστανό σαν να ήταν σκύλος. Η εντύπω ση που έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας».

- Θα πρέπει να είναι πολύ παράξενο
 για έναν άνθρωπο που έχει δει τόσο πολλά: Εμφύλιο,Κατοχή, εκτελέσεις, εξορία στη Μακρόνησο...

«Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το περιστατικό που έζησα κακιά στιγμή, αλλά έτσι θα το εξευτέλιζα. Δεν ήταν σαν το τραμ που με πάτησε στον δρόμο εξαιτίας μιας αδεξιότητάς μου. Ηταν το γέννημα ενός στάτους πολύ ευρύτερου που κυριαρχεί σε όλη την Ελλάδα. Η ταπείνωση ενός έθνους σε σημείο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς στον δρόμο χωρίς το καρδιοκτύπι μη τυχόν του τύχει το απρόσμενο κακό. Οπως μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής που με βρήκε τότε, “η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη όπου κυριαρχούν ο φόβος, η ανησυχία και το απρόσμενο”. Ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε και ο καθένας μπορεί να υποστεί το οτιδήποτε. Η Αστυνομία, σύμφωνα με τα λόγια του, μπορεί να κάνει πάρα πολύ λίγα πράγματα και ακόμη λιγότερα να κυνηγήσει, πόσω μάλλον να καταδικάσει. Και έτσι είναι. Κακό τέλος είχε η ηρωική ελληνική φυλή μετά το αλβανικό, μετά τον ανταρτοπόλεμο, μετά το ασικλίκι, μετά τη νίκη της Δεξιάς, μετά το Μακρονήσι. Ολα αυτά τα πράγματα σφράγισαν το κακό μέρος από τη μοίρα του Ρωμιού. Ισως μας προόριζε η μοίρα για μια καλύτερη ζωή. Για ελευθερία».

- Η Ελλάδα ωστόσο έχει κρατήσει 
όλα αυτά τα χρόνια. 
«Κρατήθηκε από το αίμα κάποιων που βρέθηκαν φάτσα με φάτσα με τον θάνατο. Και τι είχαν κάνει; Πρόδωσαν, λέει, την πατρίδα. Μα την πατρίδα την προδίδουν κάθε μέρα. Την πατρίδα σήμερα την προδίδουν οι βουλευτές, την προδίδουν οι άνθρωποι με το πολύ χρήμα, την προδίδουν αυτοί οι αθλιότατοι που διαχειρίστηκαν τα εθνικά ταμεία μας- ο Τσοχατζόπουλος, ας πούμε. Τους ξέρουμε όλοι. Σήμερα ο ελληνικός λαός είναι ταπεινωμένος και με σκυμμένο το κεφάλι. Μονάχα η φοβερή πείνα, η οποία κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας και σε μερικούς μήνες θα μετατρέψει τον φόβο σε πανικό, θα σπρώξει κατά τη γνώμη μου τον λαό στον δρόμο. Είδες τι έγινε στην Αγγλία; Θα το κάνουμε κι εμείς, δεν γίνεται αλλιώς. Με τη φωνή “Κάτω οι βάρβαροι”. Οι χρηματιστές, η κυρία Μέρκελ, αυτοί είναι οι βάρβαροι. Εμείς τι φταίμε; Θα μου πεις, δεν υπάρχει άνθρωπος σε μια δημοκρατική κοινωνία που να μη φταίει. Αλλά αν κάνεις σε καθέναν μια ανάλυση θα δεις ότι δεν φταίμε. Εσύ τι φταις; Εγώ τι φταίω; Υπάρχει αυτή η τρομερή γενίκευση. Ολοι τα φάγαμε. Τι πρόλαβες να φας εσύ ή εγώ; Ο ελληνικός λαός είναι αμέτοχος εκ των πραγμάτων. Οχι μόνο δεν τα έφαγε αλλά δεν είχε και τη δυνατότητα να τα φάει γιατί ζει κάτω από τον ζυγό δημοκρατικών κυβερνήσεων, είτε λέγονται Νέα Δημοκρατία είτε λέγονται ΠαΣοΚ. Οι τρομοκράτες του λαού είναι το κράτος. Ποιος είναι περισσότερο τρομοκράτης σήμερα από τον κ. Παπακωνσταντίνου; Ο φουκαράς που τραβά μια τουφεκιά και σκοτώνει έναν άλλον φουκαρά δεν είναι τρομοκράτης. Είναι παιχνίδι. Οι τρομοκράτες δεν είναι πια κάτι αόριστο. Σήμερα ο τρομοκράτης έχει όνομα, έχει επίθετο, έχει ΑΦΜ. Τα έχει όλα».

- Τι κάνει λοιπόν μπροστά στο 
αδιέξοδο ένας έλληνας καλλιτέχνης; 

«Δεν είναι εύκολο να είσαι Ελληνας αυτή τη στιγμή. Ή πρέπει να αποσυρθείς στο σπίτι σου και απλώς να βλέπεις, σαν παρατηρητής, ή, αν θες να πάρεις μέρος στα πράγματα, θα πρέπει να γίνεις πρόσωπο υπό έλεγχο. Οχι της Αστυνομίας ή της εξουσίας αλλά του γείτονά σου, του αδελφού σου, της Ιστορίας που σε περικυκλώνει. Πρέπει να είσαι συνεχώς υπόλογος. Η δική μου αντίσταση ήταν πάντα να κάνω ταινίες όχι διασκεδαστικές αλλά που ήθελαν να καταθέσουν το άδικο μαρτύριο ενός λαού που προοριζόταν για καλύτερη μοίρα. Και αυτό πρόκειται να κάνω τώρα με την επόμενη ταινία μου, το “Πλοίο”».

Ο πατέρας του Νίκου Κούνδουρου αρνήθηκε τα τρία παιδιά του να γίνουν μέλη της φασιστικής νεολαίας του Μεταξά.«Το πληρώσαμε επί χρόνια»λέει σήμερα ο σκηνοθέτης.«Μετά ήρθαν ο πόλεμος, η Κατοχή, η πείνα, σε κάθε γωνιά βλέπαμε από ένα πτώμα ή και περισσότερα. Από τα 17 μου βρέθηκα στα σπάργανα του ΕΑΜ, στην ένοπλη ομάδα Μπάιρον. Δεν είναι εύκολα όλα αυτά για ένα πιτσιρίκι που αλλιώς μεγάλωσε και αλλιώς αναγκάστηκε να βιώσει τη ζωή. Ηταν φυσικό λοιπόν να διαμορφώσει μια άποψη σε ένα νεαρό παιδί που το μόνο που του έμενε ήταν ή να πάρει ένα τουφέκι και να πάει στα βουνάή να υποταχθεί. Τίποτε άλλο».Το δεύτερο δεν ταίριαζε ούτε στον Νίκο Κούνδουρο ούτε στα αδέλφια του.

Ο σκηνοθέτης μνημονεύει τον Ρήγα Φεραίο: Του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει.«Δεν ξέρω για σήμερα, αλλά του τότε Ελληνα ο τράχηλος δεν άντεχε την ταπείνωση, την ευτέλεια, το τίποτε μιας παθητικής ζωής. Προτιμούσε την πιο σκληρή διαδικασία, ακόμη και να έρθει φάτσα με φάτσα με τον θάνατο.
Σήμερα ο θάνατος είναι είδος πολυτελείας. Τον συναντάς σε κανένα νοσοκομείο με τρεις νοσοκόμες γύρω σου και με μια “πάπια” να φροντίζει το κορμί σου ώστε να μην ταπεινωθεί. Είναι το ίδιο με το να έχεις έρθει φάτσα με φάτσα με το εκτελεστικό απόσπασμα...

Τη βραδιά της προηγουμένης της εκτέλεσης του Μπελογιάννη το κόμμα μου ζήτησε να φροντίσω τη γυναίκα του χωμένος σε ένα αυτοκίνητο έξω από τις φυλακές της Καλλιθέας περιμένοντας να ακούσουμε τον κρότο έξι-επτά τουφεκιών. Ολα αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχάσεις εύκολα και γίνονται ένα με την ως τότε ζωή σου.
Εξοικειώνεσαι και δεν τα βγάζεις ποτέ από μέσα σου».

«Το “Πλοίο” είναι ένα σχέδιο που γεννήθηκε μέσα από κάποιες περίεργες αλήθειες»λέει ο Νίκος Κούνδουρος για την επόμενη ταινία του,η οποία βρίσκεται «στο 12 παρά ένα για να γυριστεί». Θα είναι αγγλόφωνη και με άγνωστους ηθοποιούς στη διανομή.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια μάθαμε ότι ένα πλοίο μαύρο σαν την Κόλαση, που κουβαλούσε στάριήρθε από την Αμερική,άραξε κάπου εδώ στις θάλασσες του Ιονίου και στη συνέχεια έφυγε για το Ισραήλ που,ως γνωστόν,δεν παράγει στάρι.Αργότερα μάθαμε ότι όχι μόνο στάρι δεν είχεαλλά το φορτίο του ήταν τελειότατος πολεμικός εξοπλισμός.Παράλληλα γίνονταν οι καινούργιες επιθέσεις του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων».

Ολα αυτά ήταν γραμμένα στα ρεπορτάζ των εφημερίδων και πέρασαν απαρατήρητα.Ο Κούνδουρος πήρε το δημοσιογραφικό υλικό και έφτιαξε το σενάριο μιας μυθοπλαστικής ταινίας με τη φιλική συνεργασία δύο συγγραφέων.Ενδιαμέσως η ταινία θα γεμίζει και με άλλα περιστατικά,επίσης αληθινά.

«Σε δύο κτίρια,ένα στην Κρήτη και ένα στην Πελοπόννησο,διάφοροι επιτήδειοι μαζεύουν κορίτσια από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τους υπόσχονται δουλειές για να τις κάνουντελικά πόρνες.Υπάρχει επίσης μία ακόμη στοά μασόνων,οι μεσάζοντες ανάμεσα στους Αμερικανούς και στους Ισραηλινούς».

Ο Θεόφιλος Τσάφος είναι ένας εγκληματίας που έχει εκπαιδευτεί για να εξευτελίσει την ανθρώπινη ύπαρξη ξεκινώντας από τον εαυτό του.Πρώτα καίει στην πυρά του φανατισμού την καρδιά του.Στη συνέχεια, άκαρδος,ψάχνει να βρει θύματα για να ολοκληρώσει τη Μυστική Αποστολή του.Τα χέρια του γίνονται φονικά όπλα και τελικά πνίγει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του την ώρα της ερωτικής πράξης. Αυτές τις ημέρες το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί το έργο «Η απολογία του Θεόφιλου Τσάφου»,έναν μονόλογο που έγραψε πριν από 38 χρόνια ο Νίκος Κούνδουρος αλλά δεν είχε ανεβεί ως σήμερα στη σκηνή.Σκηνοθετημένο από τηΓιώτα Κουνδουράκη, πραγματεύεται την περίπτωση ενός εγκληματία που έχει εκπαιδευθεί για να εξευτελίσει την ανθρώπινη ύπαρξη καταστρέφοντας τα πάντα- από τον εαυτό του ως τον έρωτα.Ο «Θεόφιλος Τσάφος» γράφτηκε στο Λονδίνο επί χούντας.Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από αληθινό γεγονός το οποίο είχε διαβάσει εκείνη την εποχή στις εφημερίδες:«Με ενδιέφερε,το έψαξα καλά και το έγραψα.Ημουν πολύ πιο νέος τότε,αλλά πιστεύω ότι το έργο για την εποχή του περιέχει μια αντίσταση». 

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ
ΣΒΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

ΠΡΟΩΘΗΣΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΦΙΛΗ ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΘΜΟ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΥΠΟYΡΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΡΧΗ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, NOΣOKOMΕΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ,  Κ.Λ.Π., ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
‘Η, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΘΕ,  ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ppappas@papimi.gr
ΠΘΠ
100.000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΟΧΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΕΝΑ
(ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ)
ΠΘΠ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ ;;;

ANTI NA ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ !
ΠΘΠ


ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:       www.papimi.gr

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣΤΕ 16 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΩΝ  ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ (ΧΡΥΣΟΥ)
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΘΕ ΕΤΣΙ
700.000X1.000X12=8.400.000.000=8.4
ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ-ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ
 
50.000X12X450=270.000
(50.000= άνεργοι τον μήνα
450= μέσο επίδομα ανεργίας
12= 12 μήνες)
=270.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ- ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 16+8.4+0.0027+ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΔΑ =
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 24.40027 =
ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΔΙΣ/ΧΡΟΝΟ,
ΣΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
ΔΡΑΧΜΗ-ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
(2α)  ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣΠΡΩΤΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 912//2010, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18/2/2011, 8/3/2011, 24/3/2011,
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΔΩ, (ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
(ΒΡΕΙΤΕ  ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 24 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤA ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ 100.000 ΕΥΡΩ.)
1. ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΥ ΧΩΡΑΣ
2. ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΤΟ ΧΡΜΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
3. ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ
6, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ Η ΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥ
7. ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
8. ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
9. ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΩ/
10.ΚΕΡΔΟΣ 25 ΔΙΣ/XΡONO ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΣΩΖΟΝΤΑΙ  ΠΕΡΙ ΤΑ 25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ/ΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Click here(translation2))
11.ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ (Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΔΙΔΕΙ (ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΑ) ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ  ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,  ΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟΚΟ !
12. ΑΝΕΡΓΟΙ.
 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ  ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ, (ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)
13. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - (ΗΠΑ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ (ΤΑ ΠΕΤΡΟ-ΔΟΛΑΡΙΑ)
14. ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ

15. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ  ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
16.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΟΡΩΝ
ΟΙ  ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ. ΑΝΤΙ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
17. ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ
ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΦΟΡΩΝ
18.ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ,  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΚΟΥ.
19. ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
20. ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,  ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ (ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
21. ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ.
22. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ  ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
23 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΩΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ  ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
24. ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΗΜΙΑΣ
Η  ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ! 


ΠΗΓΗ:  www.papimi.gr